Comuna Dracea îşi primeşte oaspeţii ca pe o binecuvântare.

08 Ianuarie 2014 | 3659 vizualizări | 1 comentarii
Indicatorul de la intrarea in comuna Dracea.
Indicatorul de la intrarea in comuna Dracea.

Comuna Dracea este una dintre localităţile teleormănene foarte cunoscute în ţară. Tot romanul a auzit că, la Dracea, prezenţa la vot în cadrul Referendumului din iulie 2012 a fost de peste 100%. Da, aţi citit bine, C.Doncea, primarul comunei, a depăşit şi cele mai fanteziste previziuni si a arătat că dacă vrei, poţi. Privind indicatorul rutier din imaginea alăturată, ne dăm seama de ce au tot venit turişti la Dracea. Păi, când citeşti că, dacă intri în Dracea, Dumnezeu te binecuvântează, apoi, nu-i aşa?, mai mergi de câteva ori, doar-doar vei putea să primeşti binecuvantarea lui Dumnezeu. Panoul de la intrare poate însemna şi că turiştii sunt priviţi la Dracea ca o binecuvântare pentru comună. De-o fi una, de-o fi alta, ceea ce ramane este scris pe acest indicator de la intrarea în comună. Sunt voci care spun că şi preotul din comuna are un rol în scrierea panoului, însă ne cam îndoim.

Comentarii (1) Adaugă comentariu
gogu pe 08 Ianuarie 2014, 17:33
#1
dilema
sa ne cuvanteze unde, bine rau nu conteaza, ma intereseaza cine este individul cu asa mare trecere ca cuvantari bune, poate il votam in parlament la bineinterpelari. Mi se pare o mare dobitocenie acel afis. Unde si in ce tara se mai vad asemenea indicatoare cu urari de bine si noroc, ca si la noi. Pentru tot omul era suficient sa se treaca NUMELE localitatii si nu alte ineptii. Insa moda cu binecuvattatul se mai regaseste si pe indicatoarele altor localitati. Asta deoarece numai Dumnezeu mai poate face ceva in tara asta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.