Afaceri oneroase: CJ Teleorman oferă 35 de milioane de euro firmei Polaris M Holding.

19 Decembrie 2013 | 3551 vizualizări | 7 comentarii
Deputatul Lamborghini strange gunoiul pentru 35 de milioane de euro.
Deputatul Lamborghini strange gunoiul pentru 35 de milioane de euro.

Teleormanul este un judeţ sărac, însă acest lucru nu înseamnă că Dragnea şi acoliţii săi nu pot face afaceri de milioane de euro. O dovadă în acest sens este  suma cu care Consiliul Judeţean Teleorman l-a cadorisit pe un coleg al lui Dragnea, om de încredere al lui R.Mazăre,  primarul-clovn al Constanţei. Eduard Martin, supranumit şi "deputatul cu Lamborghini" ( are şi L.Dragnea, dar îl conduce doar fiul său), este patronul din acte al firmei Polaris M Holding.  Această firma din Constanţa a câştigat licitaţia pentru transportul deşeurilor din judeţul Teleorman.  Suma pentru care face acest lucru este de 35 de milioane de euro. Chiar dacă este la cârma celui mai sărac judeţ, după Vaslui, pesedistul Adi Gâdea, şeful CJ Teleorman, a scos de la puşculiţa 35 de milioane de euro şi i-a oferit aceşti bani colegului de partid Eduard Martin, pentru a strânge gunoaiele din Teleorman cu firma sa, Polaris M Holding SRL.

  Ce gunoaie pot face unii dintre cei mai săraci români, în condiţiile în care n-au nici după ce bea apa, nu se ştie. Se ştie doar că în Teleorman trebuie să fie curat, iar câştigătoare a fost desemnată firma Polaris din Constanţa, deţinută de deputatul pesedist Eduard Martin. Interesant e şi faptul ca teleormănenii plătesc sume diferite în funcţie de locul unde au domiciliul. Dacă trăieşti în oraş plăteşti mai mult, fiindcă, deh, eşti catalogat ca făcând mai multe gunoaie. Cum îşi creşte averea  Dragnea şi compania: prin asemenea contracte cu statul. Un sfat pentru teleormăneni: nu semnaţi contracte de gunoi cu Polaris. Indiferent de presiunile care se fac, dreptatea e de partea celor care nu acceptă pumnul în gură. 35 de milioane de euro aruncaţi pe gunoi! Bravos, domnu` Dragnea.

Comentarii (7) Adaugă comentariu
veta pe 02 Mai 2014, 22:42
#7
polaris m holding
el cumpara Lamborghini si salariatii au salari mizere(850RON)

Un cetatean turmentat pe 21 Decembrie 2013, 00:37
#6
Saracie lucie
Domnilor simpatizanti ai lui Dragnea Liviu si pupinc*risti ai PSD va rog frumos nu mai comentati despre articolele de pe site ca nu are rost. Oamenii astea incearca sa va arate cum este realitatea contemporana in care traiti si in care muriti de foame. Daca tot aveti un spirit critic atat de dezvoltat incercati sa vedeti lucrurile asa cum sunt sau pupati-l in fund in continuare pe Dragnea dar in privat ca nu ne intereseaza ce credeti despre site. wink
Mihai pe 20 Decembrie 2013, 01:09
#5
Gadea
Gadea adrian un mare prostanac
Cristi pe 19 Decembrie 2013, 23:46
#4
Aberațiile
Prieteni dar in afara de polaris, cuclea si dragnea alte subiecte nu mai aveti. Deveniți cam plictisitori.
SALUBRITATE pe 19 Decembrie 2013, 11:42
#3
Oras murdar
NU SEMNATI CONTRACTELE CU FIRMA POLARIS ! NU SEMNATI CONTRACTE CU FIRME ALE UNOR HOTI ! AM AJUNS BATAIA DE JOC A CELOR MAI PENALI POLITICIENI DIN CONSTANTA SI TELEORMAN.TREZITI-VA PANA NU VA FI PREA TARZIU,SI VA TREBUI SA PLATITI SI AERUL PE CARE-L RESPIRATI.
madalin pe 19 Decembrie 2013, 10:31
#2
sunteti atat de prosti
Sunteti atat de prosti ca probabil nici nu stiti cum va cheama...cand scrieti ar fi bine sa va interesati si sa va documentati. Daca ati fi ziaristi corecti dupa cum va laudati ar trebui sa stiti ca in orice articol care trebuie sa fie credibil ar trebui sa aveti si punctul de vedere al celor pe care ii acuzati...la voi nu se vede asa ceva? Va dau un sfat...prima data invatati sa faceti jurnalism si dupa aia scrieti articole.
Ilie de la scularie pe 19 Decembrie 2013, 06:37
#1
DNA
Daca aveti certitudinea ca s-a incalcat legea, faceti sesizare la DNA. Daca va considerati port-drapelul luptei anti-Dragnea si a mafiei patronata de el, sesizati DNA. De ce n-o faceti? De ce o,,frecati la rece\"? Ca de vorbarie s-au cam saturat oamenii. Ei vor fapte.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.