Mega escrocheria Polaris - contractul pentru gunoiul menajer este băgat pe gât turnenilor.

17 Decembrie 2013, 00:06 | 2984 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Polaris Holding, hotie marca Dragnea.

Afacerea gunoiului, escrocheria Polaris  sau, mai corect spus, căpuşa Dragnea-Mazăre, se încearcă a fi implementată prin tot felul de abuzuri şi ameninţări. Majoritatea turnenilor nu au semnat contractele, pentru că se simt furaţi. Nu se poate să dublezi tarifele pentru că banii ajung în buzunarele prietenilor jupânului şi, de aici, în buzunarele lui Dragnea. Observand că turnenii nu vor să semneze, s-a recurs la tot felul de tertipuri şi, dacă nici acestea nu au efectul scontat, se trece la ameninţări. Prima dată turnenii sunt  ademeniti cu promisiunea că se pot trece mai puţini membri decât sunt în familie, însă, după o perioada, vor fi surprinşi că nu mai este valabilă înţelegerea. Firma Polaris vrea să-i prindă într-un contract iar după aceea vor fi trecuţi toţi membrii familiei.

Dacă nu vor să muşte momeala, nemulţumiţilor li se spune că vor fi trecuţi la asociaţie, iar dacă nici acolo nu vor să plătească, se trece la ameninţări cum ca vor fi prinşi când vor plăti impozitul. Cand vrei sa platesti impozitul, vei avea surpriza ca trebuie sa achiti si gunoiul. Altfel spus, nu avem cum să scăpăm de plata gunoiului, numai că legea este de partea turnenilor şi dacă nu semnează, Primăria nu are ce să le facă. Nu poate să te oblige nimeni să semnezi ceva dacă nu eşti de acord. Dacă tot se încearcă impunerea prin asociaţii, trebuia să se facă în prealabil o dezbatere cu toţi locatarii. Nu punem carul înaintea boilor. Discuţiile cu locatarii era normal să fi avut înainte de licitaţie, nu să-i pună în faţă faptului împlinit şi să-i oblige. Este clar că se forţează nota pentru că este vorba de zeci de milioane de euro. L.Dragnea conduce judeţul cu mâna forte şi aşa vrea sa impuna şi tarifele la gunoi.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Victoria pe 19 Septembrie 2016, 09:57
#14
Stimati lideri,incotro?
V-ati gindit vreodata laun capitalism modern, adaptat nevoilor mileniului 3 ? Profitul reinvestit si nu ascuns prin tari sarace,fora posibilitatl de control,unde armele virbesc in locul institutiilor abilitate? Unplan stratrgic trebuie sa tina in mina serviciile de baza, sa le poata cotrola simai ales sa funct. in favoarea cetatenilor sai,a eroilor care au plstit cu singe,pentru ca genetatiile urmatoare sa evolueze.la fel ca natiunile moderne. Sau poate ar trebuui sa ne s chimbam optica,sa privim cu interes la acele democratii invadatoare, cu tactica moderna de penetrare si absorbtie ?
Mădălin pe 18 Decembrie 2013, 20:37
#13
Pentru care Madalin esti șoferul?
1. Prin mesajul tau mi-ai dat dreptate...la un singur calcul tariful este de 5,3 lei/luna/persoana. Practic si tu ai scos in evidenta ca cei care au scris ca tariful in arad este de 4 lei nu au scris corect. In acelasi timp daca te documentai pana la capat ai vazut ca acest tarif este fara TVA...daca mai adaugi TVA-u ajungi la aproximativ 7 lei/luna/persoana....multumesc ca mi-ai dat dreptate fara sa iti dai seama.\n2. Referitor la cat platesc agentii economici te las sa te mai documentezi....spor la treaba.
aladin pe 18 Decembrie 2013, 20:03
#12
pt. cetatean din odaia
Pentru ca tu esti smecher de municipiu iar ala din lita este un taran. Apropo, la vot, tot asa de smecher ai fost?\nAi crezut ca va c*rge lapte si miere pe rigole (ca sa nu zic santuri) iar gunoiul iti va aduce mari beneficii? Daca nu iti convine pretul ai doua alternative: primo- te muti la LIta: secundo -Iti faci firma de salubritate si intri in politica.
Cucu pe 18 Decembrie 2013, 16:05
#11
Care Madalin esti,SOFERU' ?
Mars la tine la tara si mai incet cu comentariile toxice ca te duci dupa stapanul tau.La Arad pretul este de 2,98 ron +0,54 euro pt.transport=5,2-5,3ron/persoana,iar 5,5ron pt.persoane juridice.Gunoiul care se strange din gospodariile de la tara este de 10 ori mai mult intr-o luna decat cel de la oras/apartament,iar pretul este acelasi.Este corect?
madalin pe 17 Decembrie 2013, 23:27
#10
madalin
Am intrat pe situl primariei Arad si tariful este de 7 lei/luna/persoana. Scrieti stirile correct.
Pt Cristi pe 17 Decembrie 2013, 20:21
#9
Poate ba bubui situ asta intr-o zi!
Cred ca acest site poate fi spart foarte usor, iar pt baiatu care zice de ip-uri habar nu are ca exista atatea programe care iti pot ascunde ip real. Cel mai sigur si ieftin este de la Aol.com.
COBRETTI pe 17 Decembrie 2013, 17:21
#8
@Sorine
esti,,dastept\"..,mai ai frati acasa?, un exemplu;ai zis ca nu se poate modifica unilateral contractul,e una realitatea e alta, uite la apaserv(tine de C.J.)deci tot de Dragnea, cind au nevoie de bani impun,,pierderi\" si incarca oamenii la plata, nepreezentind niciodata vreun act doveditor( LUNAR!)ce tot zici acolo, stii ca la Arad-Polaris-u are tariful de 4 lei?, a scris in ziare
cetatean din odaia pe 17 Decembrie 2013, 12:02
#7
cum platim gunoiul mai scump
sunt din odaia si am o intrebare.De ce la 1 km de odaia in lita gunoiul este 3,4lei,,, pe ce principiul se tarifeaza gunoiul ei sunt in mediul rural noi in urban.Im poate da cineva un raspuns?
ion pe 17 Decembrie 2013, 11:08
#6
hotie pe fata
In alte localitati e mai ieftin, probabil acolo merg mai putini bani sub forma de parandarat si catre campaniile electorale!
Mihai pe 17 Decembrie 2013, 10:31
#5
NU SEMNATI CONTRACTELE CU POLARIS !
Da,glume de prost gust care ne arata ignoranta si naivitatea unor cetateni,si cat de bine constientizeaza ceea ce ni se intampla sub cea mai cinstita guvernare.Cea a PSD.Urmeaza marirea pretului la energie electrica si termica,gaze,apa si canal,impozitele pe imobile si teren,combustibili(doar pe benzina,sic!).De alimente,imbracaminte,incaltamine,medicamente,nici nu mai poate fi vorba,se scumpesc in fiecare zi.Pana cand o sa mai rezistam?
cristi pe 17 Decembrie 2013, 08:48
#4
cristi@yahoo.com
O stire de tot cacatul...prieteni daca tot va dati asa mari ar trebui sa mai cititi si legea dar din pacate stati prost la acest capitol. Pe de alta parte sunteti atat de slabi incat nu aveti c*rajul sa va dati numele adevarat...apropo ar trebui sa aveti grije cu IP-ul(probabil stiti ce reprezinta un IP?) deoarece se poate afla de unde postati si sa nu aveti surpriza sa raspundeti ppentru aberatile pe care le scrieti.
Sorin. pe 17 Decembrie 2013, 07:11
#3
Lui ;baja" .
Daca aceasta intrebare nu-ti da pace si nu ai somn,iti dau eu o solutie practica : GUNOIUL SE POATE ARUNCA LA turnu cu stiri, NU SE CERE NICI UN BAN ! DACA TOT AICI ESTE W.C. PUBLIC MERGE SI GUNOIUL . IN FOND EXCREMENTELE POT FI SOCOTITE GUNOAIE. \n NOTA SERIOASA: CELE SCRISE IN ARTICOL SANT IMBECILITATI ! NIMENI NU TE POATE OBLIGA SA SEMNEZI UN CONTRACT, NIMENI NU POATE MODIFICA UNILATERAL UN CONTRACT,NIMENI NU TE POATE OPRI SA DENUNTI UN CONTRACT!DAR DACA ARUNCI GUNOIUL IN STRADA CONTRAR PREVEDERILOR LEGALE,POTI DA DE DRACUL -RAU DE TOT! UN SFAT FANTEZIST: NU INCHEIATI CONTRACTE,DUCETI-VA PERSONAL CU GUNOIUL LA DEPOZITUL ECOLOGIC. SAU TRIMITETI-L PRIN POSTA !
gogu pe 17 Decembrie 2013, 06:57
#2
gunoi
in p... masii si in gura pdlistilor
baja pe 17 Decembrie 2013, 00:25
#1
corect
cei care nu vrea sa semneze contractul,unde arunca gunoiul?\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.