Cronica infracţiunilor: furtul unor plase de gard la Pleasov, mandat de executare european, furt la Tr. Măgurele.

06 Decembrie 2013, 00:06 | 2744 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Parcul din Pleasov.

Polițiștii Secției de Poliție numărul 8 Lunca l-au surprins în flagrant pe C. Petre de 44 de ani în timp ce demontase un număr de 20 de plase de sârmă de la gardul împrejmuitor al unui parc, situat la marginea comunei Pleașov, cauzând un prejudiciu de 2000 de lei.În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Mandat european de arestare pus în aplicare de polițiștii teleormăneni
Polițiștii din Turnu-Măgurele au puis în executare un mandate european de arestare, emis de autoritățile germane pe numele lui G. Constantin, întrucât s-a sustras executării măsurii privative de libertate.

Cinci persoane suspecte de comiterea mai multor infracțiuni de furt au fost identificate de polițiștii teleormăneni
Polițiștii din municipiul Turnu-Măgurele au identificat suspecții infracțiunii de furt în persoana lui B.F., N.V.și A.O. toți din municipiul Turnu-Măgurele, județul Teleorman care în noaptea de 02.12.2013 au intrat în incinta unei societăți comerciale din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri, prejudiciul fiind recuperat și restituit părții vătămate.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
xxxx pe 10 Decembrie 2013, 18:37
#2
POATE FACI TU SEX PASSIV
Esti prost de mori buc*rate tu de raul altora indirefent de rasa nu trebuie sa fii rasist prindeatear tabonari sa te puna la respect\n
s-a dus pe 06 Decembrie 2013, 13:22
#1
si
a disparut si maradona, a scapat orasul de inca o cioara, e la nemti acum, face sex pasiv, hai noroc de anul nou grin grin grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.