Interviu cu Lucian Calin, primarul comunei Seaca: „Domnul Dragnea e domn, nu uită de unde vine!”

05 Decembrie 2013, 00:07 | 6380 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Calin Lucian, un primar de multi bani.

Călin Lucian este primar în Seaca. Cum îi spune numele, localitatea este săracă. Are însă în apropiere apă, deci relaxare, agrement, pește. Dragnea, tartor la București, prin lege, trimite zona în administrarea locală. Adică în administrarea firmei patronate de rude, prieteni, firma care i-a făcut oameni, pe el și pe nevasta Bombonica.

Reporter: Bucuroși de hotărîre?
Călin Lucian: Cum să nu, cum să nu? Sună de ieri presa non-stop la mine. Bucuroși. Este dreptate pînă la urmă, ca noi, săracii Teleormanului, să ne bucurăm de atenție de la București. Domnul Dragnea n-a uitat de unde a plecat și asta-l face un român adevărat. O să-l chem să-i dau titlul de cetățean de onoare la Seaca. O să vedeți că lumea se bucură, că au oamenii unde lucra. O să facem plaja, or să vină bucureștenii la soare aici, la un pește. O să fie bine pentru toată lumea, nu știu de ce se supără lumea, presa că facem, că dregem. O să fie bine și frumos la Seaca.
Rep.:Legal este?
C.L.:Eu cred că și legal este, ce vreți să spuneți? Domnul Dragnea are grijă de noi toți, să fie legal, normal că trebuie să fie legal, altfel nu se poate.
Rep.:E firma lui care administrează aici la Seaca.
C.L.:De unde să știu eu că este a dumnealui? În acte nu apare dumnealui, cum să fie a dumnealui? Eu nu știu din astea, eu sînt om cinstit, e sărăcie la Seaca, așa că să fur este păcat mare și nici nu știu cum să fur. Nu știu. Cînd furi de la săraci se vede, se simte. Vede omul sărac că ție îți merge mai bine sau mai rău.
Rep.:Ce-i cu Seaca asta?
C.L.:Este un loc frumos, dat de Dumnezeu și abandonat de om. S-au vrut multe cu locul ăsta, dar cum au plecat oamenii din Seaca au uitat de locul acesta. Nu este frumos! Să uiți tu de peștele, de mămăliguța, de mujdeiul de Seaca, ăsta chiar este mare păcat.
Rep.:Uite că Dragnea n-a uitat.
C.L.:Da, n-a uitat, bravo dumnealui! Mulțumesc domnului Dragnea că n-a uitat. Or să muncească și oamenii locului undeva.

sursa;catavencii.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
ioana pe 25 Ianuarie 2014, 08:31
#10
pt anonim
este fix problema ei cu cine se f... sau cu cine are copilu . ati bagat voi botu sa vedeti dak este pana***a . si apropo sa se aleaga prafu de tine dak te mai iei de copilul ei veziti in p**a mea de tine si de viata ta si de copii tai . si nu te mai lua de primaru ca are amante ca si viceprimaru o arde pe una de la 416 vedetiva de viata voastra p.... pe voi
ghita pe 20 Decembrie 2013, 23:27
#9
pt lucian calin
fata cu care are copil o cheama flori, si baiatul seamana leit cu nepotul cel mare al domnului primar.\nsi domnu primar are mai multe amante, cu toate ca nu il mai tine jucaria, are bani .\napropo domnule primar, stim si noi cum ati ajuns la al 5 lea mandat.\nvedeti-va de treaba si aveti grija ca dna-ul urmareste...\nsi aveti grija si de boul de baiat pe care il aveti\nnu stie nici macar sa scrie sau sa vorbeasca, e prea mare postul pe care il ocupa pentru el\n
Lavinia pe 16 Decembrie 2013, 23:54
#8
pentru toti
invatati sa scrieti corect si dupa sa comentati peste tot..analfabeti fiind,va permiteti sa vorbiti aiurea:-j
no name pe 16 Decembrie 2013, 21:21
#7
ptr anonim
eu zic sa taci in plm..nu uita de unde ai plecat si ce ai facut pana la ora actuala..pe unde ai umblat dupa pl..vezi\'ti de familia ta si lasa femeia aia in pace..v\'ati gasit ce sa vorbiti!:-j
primar pe 13 Decembrie 2013, 16:31
#6
pentru fufe
ma gasiti la p......e
primar pe 13 Decembrie 2013, 16:28
#5
pentru prostime
fac sex cu toate,nu iert nimic sant cel mai tare primar din tara .
03 pe 13 Decembrie 2013, 16:05
#4
anonim
dar amanta nu stia k este casatorita si mai are si doi copi stiti cu se spune:pana nu ridici coada
lucian calin pe 13 Decembrie 2013, 14:01
#3
rasouns la comentarii
aceste comentarii sint facute de persoane care nu au nici un tel in viata, sint singurul care candidez de 5 mandate doar la functia de primar, nu ma cocosez pe toate listele de candidati de la alegerile locale deoarece nu am afaceri nec*rate cu primaria, muncesc cinstit si desfasor si alte actvitati permise de lege incit sa-mi rotunjesc legal veniturile (aviz cocosatilor)
fraier de primar in com seaca pe 10 Decembrie 2013, 22:26
#2
fraier de primar in com seaca
de ce nu scrieti si stirea despre primarul din comuna seaca ca a fost prins in actiune cu amanta acum ceva saptamani in urma, a distrus o familie, ce exemplu mai da el locuitorilor comunei seaca, ce sa spun un nenorocit care si-a urmarit doar interesele personale si nimic nu a facut in toate mandatele care a fost votat, am uitat a facut la inceputul acestiu mandat cateva fantanii de apa pe la navodari si acelea gresite ca proiect, in rest nimic, la votat toti betivanii din navodari ptr un pahar de adio mama si cine are de suferit tinerii care asteptau sa faca ceva si ptr ei ...deci pe sc*rt un primar mai bine spus( boschetar, cu**ar, dobitoc ) alte cuvinte nu-l pot descrie, ptr cei care nu stiu se zvoneste ca ar avea si un copil cu o pana***a tanara de acolo din comuna, am sa ma interesez cum o cheama si voi scrie despre ei....
PRIMARU LUI PESTE PRAJIT pe 08 Decembrie 2013, 00:09
#1
CE SA MAI PRINZI?
CE A FOST ODATA NU MAI ESTE ESCAVATIILE ERAU PLINE DE PESTE SALBATIC ACUM CULMEA SUNT LANGA DUNARE SI AU IN ELE PESTE DE CRESCATORIE CULMEA PROSTIEI DAR CE SA VB NU VEDETI CA CINE A FOST BAGAT LA INAINTATE ESTE UN RETARD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.