Interviu cu Lucian Calin, primarul comunei Seaca: „Domnul Dragnea e domn, nu uită de unde vine!”

05 Decembrie 2013, 00:07 | 6214 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Calin Lucian, un primar de multi bani.

Călin Lucian este primar în Seaca. Cum îi spune numele, localitatea este săracă. Are însă în apropiere apă, deci relaxare, agrement, pește. Dragnea, tartor la București, prin lege, trimite zona în administrarea locală. Adică în administrarea firmei patronate de rude, prieteni, firma care i-a făcut oameni, pe el și pe nevasta Bombonica.

Reporter: Bucuroși de hotărîre?
Călin Lucian: Cum să nu, cum să nu? Sună de ieri presa non-stop la mine. Bucuroși. Este dreptate pînă la urmă, ca noi, săracii Teleormanului, să ne bucurăm de atenție de la București. Domnul Dragnea n-a uitat de unde a plecat și asta-l face un român adevărat. O să-l chem să-i dau titlul de cetățean de onoare la Seaca. O să vedeți că lumea se bucură, că au oamenii unde lucra. O să facem plaja, or să vină bucureștenii la soare aici, la un pește. O să fie bine pentru toată lumea, nu știu de ce se supără lumea, presa că facem, că dregem. O să fie bine și frumos la Seaca.
Rep.:Legal este?
C.L.:Eu cred că și legal este, ce vreți să spuneți? Domnul Dragnea are grijă de noi toți, să fie legal, normal că trebuie să fie legal, altfel nu se poate.
Rep.:E firma lui care administrează aici la Seaca.
C.L.:De unde să știu eu că este a dumnealui? În acte nu apare dumnealui, cum să fie a dumnealui? Eu nu știu din astea, eu sînt om cinstit, e sărăcie la Seaca, așa că să fur este păcat mare și nici nu știu cum să fur. Nu știu. Cînd furi de la săraci se vede, se simte. Vede omul sărac că ție îți merge mai bine sau mai rău.
Rep.:Ce-i cu Seaca asta?
C.L.:Este un loc frumos, dat de Dumnezeu și abandonat de om. S-au vrut multe cu locul ăsta, dar cum au plecat oamenii din Seaca au uitat de locul acesta. Nu este frumos! Să uiți tu de peștele, de mămăliguța, de mujdeiul de Seaca, ăsta chiar este mare păcat.
Rep.:Uite că Dragnea n-a uitat.
C.L.:Da, n-a uitat, bravo dumnealui! Mulțumesc domnului Dragnea că n-a uitat. Or să muncească și oamenii locului undeva.

sursa;catavencii.ro

Citeşte şi