Firma Teldrum face lucrări de mântuială doar pentru a încasa banii! Tr. Măgurele este un şantier al "nebunilor".

06 Noiembrie 2013, 03:05 | 3013 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Soseaua Portului, reabilitata pe portiuni.

În aceste ultime zile de toamnă, oraşul este "răscolit" de cunoscuta firmă Teldrum. Lucrările de reabilitare a străzilor sunt în toi, mai ceva ca vara, când se cam făceau că lucrează. Mai mult, în prag de iarnă, Teldrum anunţă că face angajări. Cei care sunt angajaţi au fost anunţaţi că până pe 20 noiembrie să nu se gândească la zile libere, dacă vor ca de la primăvară să mai lucreze la lopată şi târnăcop. Toate forţele sunt concentrate să se termine oraşul ( lucrările, că de distrus,  e distrus) până nu vine îngheţul.

Cei care vor să vadă partea bună, vor spune că e bine că se face ceva( bine spus ceva!).  Tragem încă un semnal de alarmă că nu e corect aşa (lucrari facute la repezeala sa se incaseze banii) şi că dacă, şi numai dacă, Primăria nu se numea tot Teldrum, firma Teldrum avea contractul reziliat( vezi şi cazul Polaris, unde Primăria în loc să apere interesele turnenilor se comportă ca şi cum ar fi  reprezentantul firmei). Se lucreaza ca intr-un santier al nebunilor: se incepe o lucrare, se opreste, se reia, din nou se opreste, etc. Firma jupanului s-a întins mai mult decât îi e plapuma şi a început lucrări în mai multe locuri decât poate să faca. De când Liviu Dragnea este vicepremier, Teldrum a primit multe contracte în ţară, că doar de aceea este puşculiţa jupanului. Acum trebuie dat tunul cel mare, căci nu se ştie ce timpuri vin. Cuvântul de ordine este viteza şi datul peste ochi, calitatea nu a fost niciodata o  regula la Teldrum.

După cum aţi citit într-un articol anterior, s-a reabilitat drumul până la Port, numai că, de câteva zile, lucrările au stagnat?! Cum vine asta?! S-a asfaltat aproape tot drumul, insa o porţiune de câteva sute de metri a fost abandonată pentru că aşa lucrează Teldrum. Din sursele noastre se va reveni după ce se asfaltează oraşul, numai că normal nu se face aşa.. Mai trebuie menţionat că licitaţia pentru reabilitarea străzilor din oraş a fost câştigată de firma Interfrigo Logistics din Piteşti al cărei patron este Dan Barcaru, fratele Danei Pitiş. Firma Interfrigo a fost a lui Dan Neagoe, cel care mai are firma MegaCom Construct, ale cărei camioane le vedeţi şi prin Turnu-Măgurele. De ce a câştigat Interfrigo? Pentru că trebuia să mai câştige şi altcineva în afară de Teldrum,  să se vadă că şi în Teleorman se respectă legea. Interfrigo e în acte, însă tot Teldrumul execută lucrările. Să ne rugăm să nu vină iarna, căci, dacă începe să ningă, primăvara ne mai salvează de balamucul Teldrum. Calitatea in execuţie se va vedea în scurt timp, nu trebuie să mai aşteptăm nici măcar termenul de garanţie.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gogu de la spatii verzi pe 06 Noiembrie 2013, 07:40
#2
Pentru autorul articolului
Fara a tine parte lui Dragnea, preferai sa mergi cu masina prin gropi? Matale acasa ai TAB, de nu-ti pasa? Eu deja am jentile la masina strimbate de atitea gropi luate, plus ca am schimbat pivotii intr-un an. Calitativ sau nu, se va vedea, dar pina una alta se va circula cit de cit omeneste. A, si inca ceva. Daca s-ar aduce capacele de canal la acelasi nivel cu asfaltul ar fi perfect.
IONEL COJOCARU pe 06 Noiembrie 2013, 06:50
#1
Cam târziu!!
S-au tras multe semnale de alarmă în legătură cu modul execrabil în care execută lucrările Teldrum și nu au fost luate în serios nici de către Primărie,nici de către Consilierii locali(măcar ai P.D.L., dacă vor să arate că sunt și ingineri,nu simpli câini turbați care latră la lună,cum fac idioții de Liviu Neagu și Sorin Duma ),iar Turnu cu știri a tratat problema ăn stil caracteristic,adică miștocăresc(care nu mai impresionează pe nimeni!). Acum tare mi-i teamă că este cam târziu și toată speranța rămâne în Dumnezeu,să mențină vremea bună încă vreo două luni . CULMEA IMBECILITĂȚII ESTE CĂ SE CONTINUĂ SPARGEREA STRĂZILOR !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.