Afacerea Polaris Holding miroase a gunoi. CJ Teleorman ajută o firma privată, nu teleormănenii!

22 Octombrie 2013, 00:30 | 3387 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Polaris Holding.

Încă de la început, afacerea gunoiului menajer mirosea a aranjament. L.Dragnea a făcut tot posibilul ca firma unui protejat al lui R.Mazăre să câştige licitaţia. A amânat organizarea licitaţiei până când USL a venit la putere, pentru  ca nimeni să nu mai aibă curajul să facă vreo amărâtă de contestaţie. Polaris ne fură atât banul public, cât şi banul din buzunar, bani să fie, căci gunoiul nu-i interesează aşa de mult.

Autorităţile locale şi judeţene sunt pe faţă de partea firmei Polaris, în loc să apere interesele cetăţenilor. De aceea avem tarife de zone rezidenţiale într-un oraş unde şi gunoiul s-a împuţinat, pentru că sărăcia e atât de mare, încât nu se mai consumă decât strictul necesar. Penalul este atât de evident în acest gunoi de afacere şi prin faptul că aceleaşi maşini ale CJ ridică gunoiul şi pentru Polaris Holding. Până să vină firma constănţeană, autorităţile locale şi judeţene au hotărât să scoată aceste maşini pentru campania electorală. Trebuia arătat că a crescut nivelul de trai.

După alegeri, s-a organizat licitaţia iar, la scurt timp, hop şi firma Polaris. Aceleaşi maşini, numai că pe ele scrie mare, cu verde, Polaris M Holding. O altă greşeală este că maşinile sunt înmatriculate în Teleorman. Măcar puneau numere de CT, să nu se prindă poporul. Dacă Polaris a câştigat licitaţia fără să aibă maşini de gunoi înseamnă că celelalte firme participante au avut în dotare roabe, mături şi făraşe. Afacerea gunoiului menajer este furt pe faţă.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
min pe 18 Noiembrie 2013, 20:00
#11
prosteala
bogatia gunoaielor pe bani votantilor bravo guvernantilor noi votam voi ne luati bani mereu asa a fost destepti nu poate fara prosti si nici prosti fara destepti. platim impozite ca voi sa va lafaiti perversilor
un turnean pe 26 Octombrie 2013, 20:33
#10
la gunoi cu PDL-ul
Cred ca sa imputit creierii celor din PDL\\nsi a fost nevoie sa apelem la Polaris ca sa-i\\nduca la groapa de gunoi de la Mavrodin!!!!!!
Ilie de la scularie pe 24 Octombrie 2013, 08:04
#9
Referendum
Oameni buni, m-am uitat pe istoricul postarilor, si am vazut o idee interesanta postata de un anume Liviu. Acesta venea cu o idee interesanta, dar aplicabila, si anume referendumul local pentru demiterea primarului. M-am interesat de legalitatea acestui referendum, iar legea prevede ca daca 25 % dintre cetatenii unei localitati semneaza pentru acest referendum, atunci prefectul trebuie sa-l suspende, iar daca la urme se prezinta suficienti cetateni ca sa se indeplineasca cvorumul, atunci prefectul trebuie sa-l demita, si apoi sa se declanseze alegeri anticipate locale. Este perfect aplicabila aceasta prevedere legala. De aceea va propun ca cei de la turnucustiri in loc sa bata apa in piua aici, sa initieze acest referendum local. Sa vedem daca cetatenii orasului il mai vor sau nu pe primar. Daca da, voi aveti dreptate. Daca nu, atunci voi sa faceti ciocul mic, ca ei sunt la putere acum. Initiati acest referendum, faceti ceva daca chiar va pasa de oras.
Ionut29 pe 24 Octombrie 2013, 00:34
#8
Aberația
O știre de toata jena...ar trebui sa va documentati...
gigelu pe 23 Octombrie 2013, 01:29
#7
Nu va mai mirati !
Ati votatat acum a venit plata.Si asta este numai inceputul
ioana pe 22 Octombrie 2013, 20:30
#6
gunoiul
avati perfecta dreptata.la mine au ciocanit la usa si cand am deschis au intrat peste mine gramada doua doamne daca se pot numi doamne.sau asezat la masa in bucatarie neinvitate si una a inceput sa scrie si cealalta mi a spus ca sunt de la gunoi.niste nenorociti de oameni
ion pe 22 Octombrie 2013, 14:19
#5
Scump!
Nu semnati contracte pe tarif dublu! Intelegem ca se vrea marirea tarifelor, acceptam o oarecare marire dar nu dublu! Nu semnati! N-au decat sa lase gunoiul sa se faca cat un munte! Daca le da mana...... Se va intampla aceeasi hotie ca cu apa, vor mari tarifele cand vor si cat vor! Pe vremuri apa si gunoiul erau cheltuieli pe care nici nu le socoteam la cheltuielile casei, erau simbolice.
insideversion pe 22 Octombrie 2013, 13:53
#4
pt Ionel Cojocaru
Nu fi asa de sigur ca cei ce locuiesc la bloc nu au cotracte semnate si, iti dau doar un exemplu: cei ce locuiesc in unele bloc*ri de pe str. 1 Mai s-au trezit cu afise puse de administrator cum ca s-a semnat contractul pt ridicarea gunoiului. Evident ca e aberant, firesc era ca acel administrator sa ceara parerea locatarilor, dar...
Margelatu pe 22 Octombrie 2013, 08:44
#3
PROSTIMEA
cind eu le-am spus la concetateni mei ca este furt pe fata ei nu au crezut ..Spre exemplu o familie locuieste chiar linga groapa de gunoi , si a fost obligata sa faca contract cu Polaris ,...acuma deduceti si D-voastra ?.....
IONEL COJOCARU pe 22 Octombrie 2013, 06:46
#2
Ai dreptate Tudore și ce dacă?!
Cui îi pasă de ceea ce scrii tu ? Oare domnii consilieri nu trebuie să se implice mai mult ? În privința hoției ar fi de comentat mai mult . Cu cei care locuim la bloc nu s-a încheiat nici un contract și,ca atare, nici n-am plătit nimic . S-O CREADĂ POLARIS ȘI PRIMĂRIA CĂ VOM FI DISPUȘI SĂ PLĂTIM PENTRU 3-4-5 LUNI ODATĂ LA ASEMENEA PREȚURI!! ĂȘTIA SUNT COMPLET PE DINAFARĂ,NU SUNT CAPABILI NICI BANII SĂ NI-I IA ! NU TREBUIE IMPLICATE ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI ÎN RELAȚIILE CETĂȚEAN -PRESTATOR .ȘI AȘA SE FAC DESTULE HOȚII.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.