Polaris Holding şi Primăria Turnu-Măgurele încalcă legea, încercând să impună noile contracte prin asociaţiile de locatari.

11 Octombrie 2013, 00:07 | 3291 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Polaris Holding

Una din cele mai dezbătute probleme din Turnu-Măgurele este murdară la propriu şi la figurat. Gunoiul a ajuns să fie de interes maxim din cauza faptului că se încearcă impunerea unor tarife şi contracte  în defavoarea turnenilor. Liviu Dragnea a aranjat licitaţia pentru firma unui apropiat al lui Radu Mazăre şi a impus costuri duble. În loc să negocieze dur cu Polaris Holding, CJ Teleorman şi Primăriile fac jocurile firmei constantene în detrimentul teleormănenilor. Jupânul are tot interesul ca tarifele să fie cât se poate de mari, pentru că o parte din bani îi intră în conturi. Afacerea "gunoiul" miroase urât de tot. Presiuni, ameninţări şi tot felul de minciuni pentru ca turnenii să semneze contractele înrobitoare. Cu toate acestea, sunt  puţini cei care au semnat. Văzând că turnenii sunt împotrivă, se încearcă impunerea  contractelor prin asociaţiile de locatari.

Se vrea pur şi simplu ca turnenii să fie puşi în faţa faptului împlinit. Nu se poate aşa ceva decât dacă se încalcă legea. Turnenii nu trebuie să cedeze şi să semneze contractul, doar aşa având şansa să-şi impună punctul de vedere. Pentru a putea face o comparaţie, sa vedeti  cât de mare este furtul, vă arătăm cum aceeaşi firmă are tarife mult mai mici în Arad şi Alba Iulia. În Arad, de la 1 iulie, tariful pentru o persoană este 4,5 lei iar la Alba Iulia este 4 lei. În cele două oraşe, firma lui Mazăre nu a putut să facă ce vrea pentru că acolo primăriile au fost de partea locuitorilor. La noi, este invers, Primăria este avocatul Polaris. Acesta este doar începutul, pentru că firma lui Mazăre o să ceară cu timpul alte măriri, justificând prin creşterea inflaţiei, carburanţilor, etc.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
marian pe 04 Iulie 2015, 05:36
#10
programul de ridicare a gunoiului
Pe deasupra, nici programul săptămânal nu e respectat, nici modificările eventuale nu sunt anunțate sau afișate. Pe 2 iulie în comuna Segarcea Vale nu s-a ridicat gunoiul decât de la instituții, de la case nici în ziua următoare.
2,3,4...567 pe 14 Octombrie 2013, 09:17
#9
NU SEMNATI
NU SEMNATI CU MAZARICHE ;-u .\\nEste hotie pe fata faza cu gunoiul.\\nHuooooooooo. NU SEMNATI tongue wink .
gunoieru pe 12 Octombrie 2013, 17:09
#8
ma mir
ma mir ca cuclea nu se opune la un asemenea furt el este un om integru danute fa ceva impune-te in fata lu dragnea doar nu vrei sa credem ca nu ai fost ales ca ionela a pus botu pt tine\\n\\n
tdky pe 11 Octombrie 2013, 22:37
#7
Hotie marca Dragnea- Mazare
Toate s-au scumpit,apa,c*rentul,gazele,alimentele,benzina,imbracamintea,incaltamintea,rechizitele scolare,impozitele,transportul si taxele de orice fel.Serviciile de salubritate sunt mai proaste,saracia este din ce in ce mai mare,de ce este gunoiul mai scump?!Nu semnati niciun contract,nu au ce sa va faca,si daca ajungeti in justitie cu vreun proces,veti avea castig de cauaza.NU VA LASATI INTIMIDATI DE CEI CARE VA BAT LA USA,NUUUUUUUU SEEEEMNAAAATI !!!!!!INCA O HOTIE A PUSCARIABILULUI DRAGNEA!!!!!
cetatean din odaia pe 11 Octombrie 2013, 20:18
#6
nu vrem polaris
si la noi au venit reprezentati ai firmei polaris au insistat sa semnam contractul de gunoi, am refuzat si ca drept rasplata nu imi ea gunoiul,de unde stiu ca nu am semnat acest contract,cred ca asteapta si ei ceva ca se poarta, dai ai, nu dai nu ai.
juridice pe 11 Octombrie 2013, 19:38
#5
amenintarea magazinelor
Rusine celor care umbla din magazin in magazin si ameninta ca trimit controale la cei care nu vor sa semneze contractele,nu inteleg de ce sa semnam daca din magazin nu se arunca gunoi . \\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n
un cetatean pe 11 Octombrie 2013, 16:42
#4
pt je**si
nu voi contractul ce sa ne faca betivanu de bija vampire
miki pe 11 Octombrie 2013, 11:36
#3
adevar
este corect sa platim la gunoi dar sa nu fim jecmaniti de unii care vor sa faca mari averi de pe urma gunoiului
COSTEL pe 11 Octombrie 2013, 11:32
#2
PENTRU POLARIS HOLDING
Este jenant modul cum cei de la POLARIS HOLDING incearca sa ne pacaleasca sa semnam contractele pentru salubritate.Nu sunt de rea credinta dar am rugat respectos persoana care a venit sa semnez contractul sa-mi lase contractul sa-l studiez si eu iar dupa aceea sa-l semnez daca este corect si sa-l duc personal la sediul firmei.Raspunsul a fost categoric ca nu se poate ca are numar de inregistrare si ca daca vreau sa-l studiez sa ma duc la sediul firmei. Nu este posibil asa ceva ca un document nici macar nu rea completat sa nu-poti studia,chiar ne forteaza mina sa semnam asa in necunostinta de cauza.Conducerea firmei ar trebui sa-si schimbe pozitia vizavi de clienti,sa-i trateze cu mai mult respect.Va multumesc!\\n
Gunoier pe 11 Octombrie 2013, 09:56
#1
Nu semnati contactul
Ponta a dublat pensiile de se maresc meru taxele si impozitele? Nu am semnat nici un contract,sa semneze aia de a votat USL-ul .USL care a promis ca va c*rge miere.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.