Presiuni uriaşe pentru ca turnenii să semneze noile contracte de gunoi.

03 Octombrie 2013, 00:06 | 3641 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Polaris Holding.

După ce a ajuns să conducă autoritar un judeţ şi să îl distrugă în ultimul hal, iată că jupânul L.Dragnea face bani şi din gunoi. Nimeni nu se gândea că Dragnea o să fie implicat într-o afacere atât de murdară. Prin aceasta, ne dovedeşte că nimic nu îi scapă stăpânului judetului. La 1 august 2013, firma Polaris M.Holding, în spatele căreia este Radu Mazăre, a primit cadou de la CJ Teleorman strângerea gunoiului din tot judeţul. Mulţi, foarte mulţi bani luaţi de la teleormăneni intră în conturile Polaris. Tarifele la gunoi s-au dublat fără nicio explicaţie, pentru că aşa se procedează pe la noi. Majoritatea teleormănenilor nu sunt de acord şi nu vor să semneze contractele, ceea ce îi scoate din minţi pe patroni şi pe edili. Văzând că populaţia nu se lasă păcălită, în Turnu s-a ajuns la intimidări şi la tot felul de minciuni.

Reprezentanţii firmei Polaris umblă fierţi, doar-doar vor face mai multe contracte, dar fără succes. Asociaţiile de locatari sunt luate la puricat, totul pentru ca numarul contractelor sa creasca. Dănuţ Cuclea, la rândul sau, este supus la presiuni, pentru că nu a reuşit să impună contractele. Turnenii nu vor să semneze un contract clar în defavoarea lor, în care sunt clauze mai ceva ca într-o înşelătorie a cămătarilor. Pentru câţiva saci de gunoi pe lună, o persoană trebuie să plătească 6,7 lei, dublu ca înainte să vină firma lui Mazăre. Culmea, de când Polaris se ocupă de ridicarea gunoiului, Turnu este mult mai murdar. Oricât ar încerca să se impună semnarea contractului, cine nu vrea să-l semneze are legea de partea lui. Nimeni nu poate fi obligat să isi puna semnatura pe un contract pe care nu l-a negociat.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
LIVIU OLTEANU. pe 09 Octombrie 2013, 06:58
#11
Completare.
Nu este normal să nu semnăm contractele, vrem să rămânem cu gunoiul în casă ??!!. Trebuie,însă,să punem niște condiții: -să contestăm tariful,-să cerem ca să ni se elibereze facturi și chitanțe cu antetul POLARIS,nu pe chitanțe LA GRĂMADĂ cu alte cheltuieli ale asociației de proprietari,care face ce vrea cu banii încasați,orice control ulterior devenind foarte greoi, -logic este ca POLARIS să-și încaseze direct banii, asociațiile de proprietari să se ocupe de administrație.
LIVIU OLTEANU. pe 08 Octombrie 2013, 06:51
#10
Ca de obicei...
....treaba este prost gândită și prost organizată . Eu nu am auzit să se facă presiuni asupra cuiva,iar dacă se fac,SUNT ILEGALE ! Cu semnături sau fără semnături, șmecherii tot nu vor plăti! Este o firmă particulară care nu te poate obliga să faci contract cu ea . Singura măsură pe care o poate lua este să nu-ți ridice gunoiul. MAREA HOȚIE CONSTĂ ÎN A FACE CONTRACTE CU ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI,CARE NU VOR VIRA TOȚI BANII LA POLARIS,CI ÎI VOR REȚINE PENTRU SALARIILE NESIMȚITE ALE ADMINISTRATORILOR ȘI MEMBRILOR COMITETELOR EXECUTIVE . Aici intervine rolul Primăriei .
turneanul pe 05 Octombrie 2013, 22:15
#9
o hotie
Pentru o persoana 6,7 lei nu stiu daca cu s-au fara tva dar oun magazin cit de mic ar fi el chiar si o toneta i se cere o tacsa de 67 lei + tva niste hot.\\n
Adi pe 04 Octombrie 2013, 13:40
#8
nu semnati!
Pentru societăți comerciale contractul e de 48 de lei pe lună (cel mai mic)\\nMai mult plătim la gunoi decât la energie electrică angry \\n
neica nimeni pe 04 Octombrie 2013, 07:23
#7
NU SEMNATI CONTRACTUL
NU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL
ion pe 03 Octombrie 2013, 18:24
#6
Scump halatu\' !
Eu sunt de acord sa se semneze un nou contract dar la vechiul pret eventual indexat cu rata inflatiei de la ultima scumpire. De apa nu mai zic ca e scumpa de parca e adusa cu vaporul de peste atlantic.
vasilica pe 03 Octombrie 2013, 15:19
#5
in alte orase...
In alte orase din tara, pretul este mai mic. La Alba-Iulia, aceeasi firma percepe un pret de 2,4 lei pers./luna.\\nCititi aici : http://www.ziarulunirea.ro/update-s-a-aprobat-contractul-pentru-delegarea-serviciului-public-de-salubrizare-din-alba-iulia-catre-polaris-m-holding-211586.html\\nNo comment !
Dan pe 03 Octombrie 2013, 12:25
#4
Polaris = Hotie
Mizeaza in continuare pe prostia oamenilor.DACA SEMNATI, SUNTETI BUNI DE PLATA!Aveti toate motivele sa NU SEMNATI.E prea multa hotie si prea putin respect si onestitate la adresa cetateanului.Inca odata NU pentru cei care ne conduc.
floridor pe 03 Octombrie 2013, 09:50
#3
mult domne mult,foarte mult
Domnule n-am vazut tupeu ca pe astia de la Polaris niciunde,vin peste tine in casa,bagandu-ti pe sub nas niste hartii, somandu-te sa le semnezi,noile contracte, cica.Stai ba frate cotractul trebuie sa fie un acord scris, negociat si insusit de ambele parti,nu ai facut tu niste preturi cu care eu musai trebuie sa fiu de acord,maine poate i-ti casuna sa transporti gunoiul la Constanta,ce facem inzecim pretul.Ma uit la ghena de gunoi acelesi tomberoane,aceiasi mizerie,n-am vazut nici-o inbunatatire,de ce sa platesc dublu,doar pentru ca firma este de la Constanta.A ajuns sa coste o galeata de gunoi cat painea pe o saptamana,mult domne mult... Programati o intalnire cu cetatenii din oras la Flacara, explicatile avantajele si dezavantaajele, ridicarii gunoiului,stabiliti un pret corect,nu unul impus,sai mai discutam,altfel nu voi semna un contract aberant de mare.\\nS-auzim de bine..
DNA pe 03 Octombrie 2013, 09:23
#2
NU Semnati!!!
Nu semnati contractele indiferent ce v-ar minti idiotii astia. Sa vedem, ce vor face!? Contractele alea sunt cel putin aberante...au fost si prin satele din jur cu tot felul de minciuni dar s-au lovit de un refuz categoric din partea taranilor care le-au spus verde-n fata ca nu vor semna niciodata asa ceva mai ales acum in pragul iernii cand se stie clar ca ulitele nu vor fi deszapezite si masina de gunoi nu va putea ajunge la ei decat la primavara. Inca odata, NU SEMNATI!
neica nimeni pe 03 Octombrie 2013, 08:36
#1
NU SEMNATI CONTRACTUL
NU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL\\nNU SEMNATI CONTRACTUL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.