Accidente rutiere în comunele Segarcea Vale şi Furculesti!

03 Octombrie 2013, 00:05 | 3729 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Alte accidente rutiere in zona Turnu.

Marti, 1 octombrie 2013, poliţiştii din Turnu-Măgurele au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier.
În urma verificărilor s-a stabilit că S. Florin de 37 de ani din comuna Lunca, judeţul Teleorman conducând un autoturism pe DJ 546, în comuna Segarcea Vale, din cauza neatenţiei în conducere a virat către stânga, fără a observa că un alt autourism, condus de T. Adrian de 30 ani, din mun. Turnu Măgurele, judeţul Teleorman se angajase regulamentar în depăşirea sa, intrând în coliziune cu acesta.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto T. Adrian şi a unei pasagere S. Mariana în vârstă de 36 ani din comuna Lunca care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Turnu Măgurele în vederea efectuării investigaţiilor medicale.
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În aceeasi zi, la ora 20:10, P. Marius de 29 ani din comuna Traian, jud. Teleorman în timp ce se afla la volanul unui autoturism care circula pe DN 52, km. 19+200m, în com. Furculeşti, judeţ Teleorman a acroşat un pieton care traversa neregulamentar, prin loc nepermis şi fără a se asigura.
În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, S. Ioana de 58 ani din com. Furculeşti, care a fost transportată la Spitalul Alexandria pentru acordarea de îngrijiri medicale.Conducătorul auto a fost testat alcooscop, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi