Cum a devenit Polaris Holding proprietara maşinilor folosite de serviciul Salubritate Tr. Măgurele? Doar Cuclea şi Dragnea cunosc acest răspuns!

01 August 2013, 00:19 | 3810 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Polaris Holding.

De la 1 august, teleormănenii vor simţi că şi gunoiul este un lux în acest judeţ bătut de soartă( Dragnea). După cum ştiţi, gunoiul va fi  transportat la depozitul de la Mavrodin de firma Polaris Holding, condusa de deputatul pesedist  Eduard Martin( campion la contracte cu statul - 500 de contracte!). Depozitul va fi administrat de firma Eco Sud, firma al cărei patron a cumpărat Hanul Diligenţei de la L.Dragnea. Dacă până acum turnenii plăteau 3,4 lei pentru o persoană, de la 1 august tariful o să fie 6,7 lei. Este clar o lovitură de milioane de euro în buzunarele aproape goale ale amărâţilor teleormăneni.

Ce să mai spunem, dacă vrem să ne crească nivelul de trai, trebuie să plătim. Ce plătim?! Cu mult înainte să vină firma Polaris, prin oraş îşi făcusera apariţia noile maşini de gunoi, fiindcă puterea locală a avut nevoie în campaniile electorale să mai câştige voturi păcălind naivii. De când firma lui Eduard Martin a câştigat licitaţia, singura schimbare în calitatea serviciului este că pe aceleaşi maşini ale Primăriei s-a scris numele firmei Polaris. Simplu ca bună ziua. Maşinile cumpărate din banii noştri sunt oferite firmei Polaris.

De ce este nevoie de o firmă, când serviciul putea să rămână la autorităţile locale? Singura schimbare este că s-a mărit tariful şi încă ce mărire, dublare! Firma Polaris nu a venit cu ceva în plus ca să merite această afacere. Nimic nu stă în calea lui Dragnea de a se îmbogăţi şi a distruge acest judeţ, de aceea nu ne miră aceasta afacere.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
marian pe 04 Iulie 2015, 05:50
#16
autosesizare DNA
Cum situația respectării legislației de către firma Polaris din Teleorman este pare să lase mult de dorit și abuzurile ies la iveală, cred că DNA trebuie să ia la puricat această firmă și pe patronii ei.
stroe florea pe 09 Octombrie 2013, 18:24
#15
achitarea taxei de gunoi in Turnu Magurele
Am de platit taxa la gunoi pe trei luni si nici acum nu a venit nimeni sa incaseze taxa.Nu va suparati sunt pensionar si nu-mi permit sa platesc atatia bani odata.Va rog rezolvati aceasta situatie.\\n
mihai cel vitezoman pe 23 August 2013, 10:11
#14
saracie lucie
Chiar esti naspa mai george daca tu crezi ca primaria avea atatia bani sa cumpere asemenea masini. Si daca erau ale primariei cum ajungeau in patrimoniul lui polaris? Ala e caz de puscarie ce spui tu daca e adevarat. Dar nu e asa. Putem sa-l suspectam pe cuclea de orice, dar de o asemenea gafa nu-l cred in stare. Nu-i fraier ca din patrimoniul primariei sa dea niste masini unei firme private.
simpaticu pe 23 August 2013, 10:02
#13
polaris
Masinile de care vorbiti voi nu au apartinut nciodata primariei. Serviciul salubritate nu a avut nici in proprietate si nici in administrare vreodata asemenea masini. Amintiti-va ca in oras se cara gunoiul cu niste cazaturi de masini de prin anii 1970. Masinile astea noi cu inscriptia Polaris Holding sunt ale firmei in cauza pt ca altfel nici macar nu ar fi putut participa la licitatia care s-a organizat pt. transportul deseurilor de la Mavrodin. Ca sa castigi o licitatie trebuie sa ai in proprietate vreo 15-20 masini cum sunt cele de care vorbiti. Licitatiile trebuiau facute pt. ca avem anumite angajamente cu comisia europeana pe probleme de mediu. Problema e cum a castigat licitatia aceasta firma? Au mai participat si alte firme? Vrem si noi sa stim ca cetateni platitori de taxe si impozite anumite date si informatii cu privire la modalitatea de desfasurare a licitatiei.
matrix pe 05 August 2013, 17:33
#12
matrix
rolleyes rolleyes
Mosu pe 03 August 2013, 12:00
#11
Domnu Cuclea
De ce i-ati dat masina de servici lu betivu Bija Sorin ca sa-si faca treburile personale prin oras si pe la tara?Daia se scumpeste gunoiul ca sa tina in lux pe toti prostii?
Anonim deocamdata pe 01 August 2013, 23:26
#10
\"identitate necunoscuta\"
Draga domnule Tudor, am dori sa stim daca sunteti unul din autorii acestor anunturi, care se publica pe acest site.
aaa pe 01 August 2013, 22:17
#9
Hotie
Hai sa va mai spun si ceva de Firma asta imputita Polaris Horidica lding am auzit si eu ca angajeaza oameni pentru a bani de pe gunoi de la om de acas, ma duc la alexandria si ma trezesc ca imi spune ca n-am bacul pai la telefon vorbim una si dupa facem alta je**si dreacu numai sa te puna pe drum sa cheltui bani, asta a fost un motie destul de bun ca sa-l bage pe altul care datuse spaga.
Ganditorul pe 01 August 2013, 20:34
#8
Lui TUDOR
Tudorel, tu ai dreptate,nu asculta ce spun rautaciosii astia! Tu ai mare dreptate, Dragnea si ai lui vor judetul c*rat,am vrut sa spun c*ratat .Ne-au luat tot ! Mai a ramas pentru noi doar GUNOIUL! Mai conteaza daca il iau si pe acesta!? Nu. De aceea zic sa nu-i iei in seama.Tu ai dreptate nu ei!
? pe 01 August 2013, 19:33
#7
pt. nr. 1
Care este legatura ? Te-ai dat de gol ca prostul : ai ceva personal cu Cracea. Dupa exprimarea din postarea ta,este clar un lucru : esti unul de-al lor, de-al hotilor care conduc orasul de aproape douazeci de ani. Voi sunteti vinovati pentru starea deplorabila a urbei, pentru ca ati mintit ca veti crea loc*ri de munca, pentru ca ati furat, ati distrus tot ce ati atins. Voi PSD-isti nemernici care v-ati facut de cap si ati reusit sa terminati acest oras,care era infloritor candva. O gasca de mafioti care a scos mortii la vot si au transformat strazile in uliti,care si-au umplut buzunarele pe fondul saracirii oamenilor cinstiti,asta sunteti voi PSD-isti mincinosi,din a caror tabara face parte si idiotul ce posteaza sub numele de TUDOR.Meritati scuipati in fata de cei pe care i-ati mintit cu atata nerusinare. Ptiu ! La ghena cu voi si sa platiti gunoiul in euro.
unul pe 01 August 2013, 18:50
#6
lui TUDOR
Cine a spus \\\" de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere\\\", a avut mare dreptate. Este si cazul cretinului de Tudor. Ce sa-i ceri ? Se pare ca el este singurul multumit de dublarea pretului la gunoi. Am convingerea ca si el este un mare gunoi, dar pe doua picioare. De parca nu s-ar sti ca totdeauna, indiferent de cine participa la o licitatie,castigatorul este cel hotarat de Dragnea, acest tampit,numit Tudor,ar trebuie sa stie ca orasul nostru are nevoie sa fie c*ratatin primul rand de gunoaiele de teapa lui. La tomberon cu tine,mizerie umana !
CID pe 01 August 2013, 18:21
#5
anti TUDOR
Oameni buni,va rog,nu va faceti nervi din cauza unui idiot ca TUDOR! Uitati-va mai intai la cum scrie si ce grave greseli gramaticale face. Acest prost care scrie \\\"sa inscris\\\", in loc de \\\"s-a inscris\\\", nu merita luat in seama. Ce naiba,chiar merita sa va faceti nervi din cauza unui tampit ? Nu simtiti ca i s-au inrosit si ochii, de atata iubire fata de Dragnea, cel penal ?
americanu pe 01 August 2013, 16:15
#4
ciocanari
cum sa faci c*rat in oras cind sunt omina de oameni profitori sunt la adapost . pirlitu de CUCLEA A distrus orasu cu gropile lui cu aasfel de asfaltare jos pamint si sus asa zis bitum pe magurele veneau el cu necea ca milogi pt voturi dar sa mai faca cava asteapta alegerile nemernici
TURNEAN pe 01 August 2013, 16:14
#3
JAVREI NUMITA TUDOR
Hai sictir, nenorocitule ! Ce judet c*rat lasi tu,mai ? Zi mai bine ca le lasi copiilor tai un judet amarat,cel mai sarac din tara, gratie aluia pe care-l pupi in c*r toata ziua. Daca tii asa mult,du-te la primarie si cere sa-ti scumpeasca tie gunoiul,cu 1000/%. Poate tu primesti ceva mai multe \\\"firimituri\\\" de la Dragnea,dar amaratii aia care traiesc patru-cinci dintr-o pensie,pentru ca au crezut in minciunile baronului cu crearea loc*rilor de munca,de unde sa plateasca? Inca o data iti spun : mars, nemernicule !!! Jigodie rosie USL-ista !
ptr Tudor pe 01 August 2013, 14:49
#2
un telormanean care nu este de avord cu T
crezica daca licita Cracea crezi ca avea sansa sa cistige licitatia din cauza BARONULUI De DRAGNEA care ne-a adus la sapa de lemn. Mare rusine jigodiilor.
TUDOR pe 01 August 2013, 12:01
#1
UN JUDET CURAT
a fost licitatie!\\nDe ce nu sa inscris Cracea sau itulescu la licitatie?\\nDaca ne gandim la cheltuielile cu transportul,selectarea si distrugerea gunoielor pretul nu este exagerat.\\nVrem sa lasam copiilor nostrii un judet c*rat trebuie sa platim.\\nTELEORMAN UN JUDET CURAT!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.