L.Dragnea ne scumpeşte gunoiul. De la 1 august preţul se va dubla.

24 Iulie 2013, 00:15 | 3061 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Eduard Martin,  patronul Polaris, alaturi de bolidul sau Lamborghini de 155.000 de euro.

După ce a reuşit să facă din Teleorman feuda proprie, iată că jupânul L.Dragnea vrea să facă profit din orice, nu contează, bani să iasă. Teleormanul bagă bani, bagă bani( cum spune o melodie la modă) în conturile jupanului. Nimic nu i-a scăpat lui Dragnea, încât credeam că nu are ce să mai stoarcă din acest judeţ sărman. În timp ce noi sărăcim, iată că ciocoiul roşu a mai găsit încă o mină de aur. L.Dragnea, împreună cu marea famiglie pesedistă, o să facă bani şi din gunoi. De la 1 august, gunoiul din tot judeţul va fi dus la depozitul de la Mavrodin. Inainte să ajungă la guvernare, L.Dragnea a tot amânat licitaţia referitoare la strângerea gunoiului şi administrarea depozitului, însă cum s-a văzut la putere, jupânul a dat afacerea unor apropiaţi, că doar nu trebuia să ajungă pe mâinile unora din afara mafiei pesediste.

Ei bine, firma care va strânge gunoiul din Teleorman se numeşte Polaris Holding din Constanţa. Proprietarul firmei este deputatul pesedist Eduard Martin, fiul unui fost prefect al judeţului Constanţa în timpul guvernării Năstase. Eduard Martin este un om de paie al lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Tarifele la gunoi aproape se vor dubla, pentru că, nu-i aşa, Dragnea este stăpân şi face ce vrea. Contractul este în valoare de 35 de milioane de euro(158.816.901 de lei) şi se derulează pe o perioada de 8 ani. Firma Polaris este un fel de Teldrum, pentru că era prea de tot ca Teldrum adevarat să strângă şi gunoiul,  astfel ca s-a apelat la o firmă dintr-un judeţ prieten. Mazăre nu rămâne dator la Dragnea, pentru că Teldrum primeşte lucrări în judeţul Constanţa. Ţinând cont că jupânul este expert în suveici cu bani publici, bineînţeles că banii vor intra în conturile dumnealui.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
GOGU .((nu GOGUTZU !!!) pe 27 Iulie 2013, 18:03
#6
Domnului Dragomir .administrator site
Ce i-ați făcut lui vasile, i-a secat creierașul, i s-au anchilozat degețelele?? I s-a făcut ciocul mic sau i s-a spart flașneta ?? Dacă nu reapare cu comentariile lui leninist-staliniste mă supăr și nu vă mai citesc!!( MAI BINE ZIS,NE SUPĂRĂM,CĂCI SUNTEM MAI MULȚI!)
pufu pe 26 Iulie 2013, 22:39
#5
si daca
si daca nu prelungim contractul de gunoi in conditia data ce se va intimpla?.
GOGU . pe 24 Iulie 2013, 18:29
#4
IAR TÂMPENII ...
Pe Dragnea să-l ia dracul,dar nu singur ci împreună cu //comentatorii//#1,2,3.Oricum,Tavocu tot nu-l va plăti,el aruncă gunoiul din balcon în stradă,împreună cu rahații câinilor pe care îi crește în cocina numită apartament . Ce părere aveți dle Primar, că pe doamna de la salubritate o doare-n.....tomberon?!
OVIDIU// pe 24 Iulie 2013, 16:35
#3
pe mama lor
Propun ca taxele pentru gunoi sa fie platite doar de cei care au votat PSD.In c*rand va iesi la suprafata si smecheria cu groapa de gunoi de la Mavrodin.
TAB-MIT-Clean pe 24 Iulie 2013, 13:04
#2
Gunoaie peste tot
Eu zic sa tripleze costurile pt.gunoi.Ati vazut ce masina lui Eduard Martin?Pai Stefan Dragnea vreti sa ramana sa conduca tot WV GOLF?Pina si Madalin SOFERU are Mercedes.
2,3,4....567 pe 24 Iulie 2013, 12:46
#1
Pe ei
Nu va fie frica, ca si Dragnea pica smile) \\nSi Relutu era de neatins si uite smile) \\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.