Ce mai prinde Poliţia turneană: un hoţ de butoi şi scuterişti beţi sau fără permis.

12 Iulie 2013, 00:12 | 2816 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Mopedistii sunt in vizorul Politiei.

Ultimele zile au fost pline de activitate pentru Poliţia Turnu-Măgurele. Cel puţin aşa lasă să se intrevada comunicatele IPJ Teleorman. Prezentăm 3 dintre cele mai importante "activităţi" ale poliţiştilor turneni:

 

" În mun. Turnu Măgurele B. Mihăiţă de 18 ani din localitate a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un moped pe drumul public. Cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, motiv pentru care pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Un conducător de moped din mun. Turnu Măgurele a căzut cu mopedul, pierzând controlul acestuia pe o porţiune de carosabil acoperită cu apă.Conducătorul de moped, U. Nicu de 54 ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,77 mg/l în aerul expirat.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a mopedistului, care a fost transportat şi internat la spital.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Un bărbat din comuna Lunca este cercetat de poliţiştii din această localitate pentru furt calificat.C. Ion a pătruns prin efracţie în locuinţa unui vecin şi a sustras un butoi şi material lemnos pentru construcţii, producând un prejudiciu de 250 lei.Suspectul a fost identificat de poliţişti în aceeaşi zi în care au fost sesizaţi de partea vătămată.În cauză a fost întocmit dosar penal."

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Mary pe 14 Iulie 2013, 15:11
#4
cea mai tare cea mai nou stire
In seara zilei de 14-07-2013 in zurul orelor 23 super coop (ANDRONACHE) aflanduse in misiune tura de noapte, patruland in cartierul taberei (katanga), acesta a sesizat ca in incinta scoli nr:4 langa un tomberon de gunoi,2 cani vagabonzi care erau in calduri.care deranjau ordinea publica a cetatenilor turneni, super coop ( ANDRONACHE) aintervenit cu obiectele din dotare: baston,spriul de capusesi pistolul cu jet de apa,imobilizand cele doua fiare(animale). Acestora in cauza li sau intocmit dosar penal si risca detentia pe viata.Si asta gratie. Domnului agent Super coop (ANDRONACHE) cu cascheta intoarsa, felicitatari Domnule super coop ( (ANDRONACHE) o sa fiti iar laudat in fata colegilor de Superiori.....
mary pe 14 Iulie 2013, 14:26
#3
merta premia pe podium
Pt activitatile indeplinite de Super Coop (ANDRONACHE),acesta ar merita pe deplin premiat pe podium.Ce neam face....noi turneni fara Super Coop(ANDRONACHE) cine ar mai da amenzi.....? si cine ar mai prinde pe infractori....? fara super coop (ANDRONACHE) gratzie lui super coop (ANDRONACHE) Trneni sunt linistiti si in siguroanta
nervosu pe 13 Iulie 2013, 19:11
#2
de rasul lumii
snake snake tipic pt politia tr magurele
leana pe 13 Iulie 2013, 00:05
#1
noroc cu ovi al meu
daca nu era el cine ii mai prindea pe astea doi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.