Ce mai prinde Poliţia turneană: un hoţ de butoi şi scuterişti beţi sau fără permis.

12 Iulie 2013, 00:12 | 2667 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Mopedistii sunt in vizorul Politiei.

Ultimele zile au fost pline de activitate pentru Poliţia Turnu-Măgurele. Cel puţin aşa lasă să se intrevada comunicatele IPJ Teleorman. Prezentăm 3 dintre cele mai importante "activităţi" ale poliţiştilor turneni:

 

" În mun. Turnu Măgurele B. Mihăiţă de 18 ani din localitate a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un moped pe drumul public. Cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, motiv pentru care pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Un conducător de moped din mun. Turnu Măgurele a căzut cu mopedul, pierzând controlul acestuia pe o porţiune de carosabil acoperită cu apă.Conducătorul de moped, U. Nicu de 54 ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,77 mg/l în aerul expirat.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a mopedistului, care a fost transportat şi internat la spital.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Un bărbat din comuna Lunca este cercetat de poliţiştii din această localitate pentru furt calificat.C. Ion a pătruns prin efracţie în locuinţa unui vecin şi a sustras un butoi şi material lemnos pentru construcţii, producând un prejudiciu de 250 lei.Suspectul a fost identificat de poliţişti în aceeaşi zi în care au fost sesizaţi de partea vătămată.În cauză a fost întocmit dosar penal."

Citeşte şi