Doi tineri din comuna Plopii Slăviteşti au fost reţinuţi şi introduşi în arestul Politiei.

02 Iulie 2013, 00:03 | 2408 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Doi tineri din comuna  Plopii Slăviteşti au fost reţinuţi şi introduşi în arest preventiv.

Conform unui comunicat al IJP Teleorman, R. Viorel de 22 ani şi B. Mircea de 20 sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, tâlhărie şi tentativă de tâlhărie după ce au pătruns, pe timp de noapte, în locuinţele a trei persoane în vârstă, de la care au sustras sume de bani şi bunuri.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Lunca au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 30.06.2013, prinr-un apel telefonic 112 efectuat la ora 05:45, cu privire la sustragerea unei sume de bani din locuinţa unei femei de 73 ani din comuna Plopii Slăviteşti.

Pe timpul efectuării cercetărilor la locuinţa părţii vătămate, alte două persoane care locuiesc în vecinătate au reclamat faptul că două persoane necunoscute au pătruns în locuinţele acestora prin efracţie în noaptea precedentă, le-au ameninţat şi lovit şi le-au cerut sume de bani.

În urma cercetărilor efectuate cei doi suspecţi au fost identificaţi, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal. Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Teleorman, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi