Senzational: În unele sate din Teleorman, promovabilitatea la bac a ajuns deja la 110%. "Misteriosul profesor Dragnea" este autorul acestui miracol!

12 Iunie 2013, 00:06 | 1894 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Viitorii bacalaureati ai lui Dragnea. Foto: Timesnewroman.ro

Cu toate că în restul ţării se pică pe capete, în câteva sate din Teleorman au trecut deja Bacul mai mulţi elevi decât există pe lista înscrişilor, transmit autorităţile locale. Meritul pentru promovabilitatea extraordinară, spun localnicii, aparţine misteriosului “profesor Dragnea”, care i-ar fi meditat pe tineri înaintea examenului.

“N-am văzut în viaţa mea aşa ceva”, a declarat Decebal Popescu, inspector şcolar din Alexandria. “Datele preliminare arată o promovabilitate de 110% la Bac, şi abia a trecut prima zi. Bineînţeles, au fost semnalate şi nereguli: există zvonuri că unii elevi s-ar fi prezentat la mai multe licee din judeţ sau că ar fi dat Bacul persoane decedate. Per total, însă, e o reuşită pentru învăţământul teleormănean, o dovadă că suntem un judeţ de genii!”

“Dintre cei 110% care au trecut Bacul, peste 175% declară că au făcut meditaţii cu profesorul Dragnea, care s-ar afla în prezent la Bucureşti”, a adăugat inspectorul. “Acesta i-ar fi motivat nu numai cu cărţi şi rechizite, ci şi cu făină, ulei, găleţi şi lighene imprimate cu sigla Bacalaureatului de anul acesta.”
sursa:timesnewsroman

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
piper ciprian pe 14 Iunie 2013, 20:16
#9
poate dl.micea(tutu)dragnea
foto cred ca e trucaj in spate e cladirea de la industrial(praporgescu)
ANONIM pe 14 Iunie 2013, 08:43
#8
RUSINE,RUSINE, RUSINE
NU FACETI CATERINCA PE SEAMA UNOR COPII, ASTA AM ZIS EU OBSEDATILOR.\\nDAR VOI ASTA STITI ASTA FACETI CU TOT SI CU TOATE.\\nNU ESTE NEVOIE CA SA PUP PE NIMENI CA-L PUPATI VOI DESTUL.\\nCHIAR CA AVETI NEVOIE DE PASTILE.
Tinel pe 13 Iunie 2013, 11:02
#7
Anonimule repetent !
Pupa-l unde vrei pe stapanul tau Dragnea,dar nu mai scrie,ca o sa ajungi sa pui cratima dupa fiecare litera.Astia sunteti voi,toti aceia care il iubiti pe cel mai bun bun vicepremier al tuturor timpurilor,politician cu grija de oameni si tara.Vai de capul tau,ramai intr-adevar un anonim!
2,3,4.....567 pe 12 Iunie 2013, 21:05
#6
Pentru cel mai ANONIM
Un papagal acest anonim smile) Asta nu a auzit de CATERINCA ?\\ndragnea e cel mai atre Vicepremier, este cel mai tare sef de Consiliu Judetean, este cel mai tare Prefec, este cel mai cel smile). Din cauza lui este Judetul Teleorman cel mai DEZVOLTAT din tara si cu nivelul de trai cel mai mare smile) .\\nJA LA COTET MA NERUSINATILO, OAMENILOR FARA PIC DE DEMNITATE SI UMANINTAE.Sa ii dea Dumnezeu sanatate, cat bine a facut el in viata !
naesenatorforever pe 12 Iunie 2013, 17:52
#5
lua-v-as la carnati !
Bai frate,da ce tara ! Condusa de un vicepremier care la el pe mosie,pardon,la el in judet a urgisit pe toti! Ce dracu merge in pardalnicul asta de judet unde canta un cuc balan? NIMIC!!!NIMIC!!! Uniunea Saraciei Lucii!Si te mai uiti ca le da si DUMNEZEU palme cu grindina si DEGEABA!
australopitecuscromagnonensis pe 12 Iunie 2013, 11:06
#4
toarsu\'
de Lucian Mindruta\\nCand Teleormanul conduce Romania, e momentul sa ne uitam ce face Teleormanul: ei bine, mai nimic. Industrie zero, cereri de asistenta sociala la infinit. 70% trag targa pe uscat.\\n\\nIar Liviu Dragnea, omul care a condus judetul 10 ani are acum planuri cu Romania!\\n\\nFericiti sa fie lenesii, incompetentii si plangaciosii de stanga!\\n\\nCaci al lor e viitorul. Urmeaza identificarea prostilor care sa munceasca pentru armata de votanti hamestiti si fara nici o idee care asteapta acum un Mesia cu covrig in coada.
ANONIM pe 12 Iunie 2013, 09:05
#3
RUSINE
\\\"A-TI CASUNAT ASA CA NEBUNA PE ARGEA\\\" ZICE UN CITAT DIN POPOR.\\nPACAT CA SE GLUMESTE CU ASA CEVA.CE SPERANTE SE ASTEAPTA DE LA ACESTI COPII PE CARE II SUBESTIMATI SI CARE DACA CITESC OCAZIONAL ARTICOLELE DIN ACEST ASA ZIS TURN DE STIRI LOCALE,PE CARE TOTI AUTORII LE INDREAPTA CATRE POLITIC, ISI DAU SEAMA CA DE FAPT TOATE ARTICOLELE PE CARE LE SCRIE-TI NU AU NIMIC CONSTRUCTIV, NU AU SOLUTII CONCRETE SPRE VREO REZOLVARE FAVORABILA SI NUMAI INJURII ADUSE DIRECT UNUI SINGUR OM \\\"DRAGNEA\\\".IN UNELE SITUATII POATE EXISTA O VINA A POLITICULUI,DAR IN CELE MAI MULTE DIN ARTICOLELE PE CARE LE SCRIETI AJUNGETI TOT ACOLO CA INTR-O OBSESIE.ATUNCI CIND COPII DIN ORASUL NOSTRU AU LUAT PREMII LA CONCURSURILE NATIONALE,A-TI FOST FOARTE SARACI IN AFIRMATII SPUNINDU-LE EVAZIV NUMELE SI ATIT.\\nDA-TI EXEMPLE CONCRETE SI VENITI CU SOLUTII VIABILE NU TOATE ARTICOLELE LE INDREPTA-TI NEGATIV CATRE UN SINGUR OM.
nea ion pe 12 Iunie 2013, 06:50
#2
de la tara
hahahahahahahah, ce ai tras pe nas inainte de a scrie Mihai\\n?????
Dorel pe 12 Iunie 2013, 06:40
#1
Nevoia de pastile
Daca si asta este umor, la voi se simte nevoia de pastile.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.