Grindină, ploaie torenţială şi vijelii în zona Turnu-Măgurele. Grindina a spart parbrizul unui autoturism şi a distrus mai multe solarii.

31 Mai 2013, 00:03 | 3684 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Grindina a facut prapad.

Un fenomen meteo rar a avut loc în Turnu-Măgurele şi zonele limitrofe joi după-amiază. Vijelia și grindina care s-au abătut asupra zonei  au devastat  grădinile locuitorilor din comunele Segarcea Vale, Olteanca, Dracea, Crangu. Aici a căzut grindină de mari dimensiuni, așa cum localnicii n-au mai văzut de ani buni. Grindina a fost de dimensiuni foarte mari, cât oul de porumbel şi chiar mai mare.

Din informaţiile noastre, la Dracea, grindina asociată cu ploaia a spart chiar parbrizul unui autoturism si a produs pagube caroseriei unui Logan. Afectate au fost și unele culturi din câmp, însă mai afectate au fost solariile oamenilor. Grindina a trecut prin folie ca prin brânză, astfel că pagubele sunt destul de mari. Nici  Turnu-Măgurele  nu a scăpat de furtună. Norii au  acoperit cerul, vântul a suflat cu o viteză foarte mare iar o ploaie s-a abătut asupra orașului mai bine de o jumătate de oră. Cantitatea de precipitații a depășit 20 de litri pe metru pătrat in unele zone din oras. Prognozele meteorologice nu exclud în zilele următoare repetarea unor asemenea fenomene neobişnuite.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Antonescu cel adevarat nu,,cacarau\\\'\\\' pe 02 Iunie 2013, 09:46
#7
patriot
si rusi si americani sunt la fel cu ajutorul c*rvelor de politicieni romanii, tradatori,ne-au vandut.......
Lori pe 01 Iunie 2013, 19:42
#6
mai ai o varianta
muta-te in Africa
Achilles pe 31 Mai 2013, 17:14
#5
Pentru nr. 4
Lasa, ca si de americani si europeni a inceput sa se sature lumea, ca parintii nostri de rusi.
pt. LEONIDAS pe 31 Mai 2013, 13:46
#4
Logica
Si acum vrei sa fim frati cu rusii??
LEONIDAS pe 31 Mai 2013, 11:36
#3
PAI NU SANT TEHNOLOGII ANTIGRINDINA?
DE CAND NE-AM FKT PRIETENI CU AMERICANII(DE FAPT SLUGILE LOR), NU AVEM TUNURI CU IODURA DE ARGINT PARCA SPECIAL SA ACTIONEZE CONTRA GRINDINEI?
nik pe 31 Mai 2013, 11:16
#2
slab informati
in zona cringu sa spart zeci de parbrize si acoperisuri si toate masinile care le au prins pe carosabil in momentul acela aveau gauri in parbriz si caroseria era turtita parca a batut cineva cu ciocanu din loc in loc\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n
de pe 31 Mai 2013, 09:46
#1
cat un ou de gaina
in crangu grindina a fost cat un ou de gaina. a spart tigla la case,geamuri, lampile de iluminat de pe stalpi. ba chiar a omorat porumbei si randunici...a indoit si chiar a gaurit tabla aceea ondulata de pe unele constructii... in c*rtile oamenilor nu a mai ramas nimic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.