Purcea Stefan, 25 de ani, din comuna Lunca, poliţist în Bucuresti, a decedat duminică seara, după ce s-a izbit cu BMW-ul pe care-l conducea de un copac.

20 Mai 2013, 22:34 | 5585 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Asa arata BMW-ul implicat in accident! foto:totalimpact

Un accident de circulație mortal s-a produs duminică  seară pe DN 52, în apropiere de Izvorul Rece, la intrarea în Alexandria. Purcea Ștefan Marinel, de 25 de ani, din comuna Lunca, polițist în București, a pierdut controlul volanului după ce s-a angajat într-o depășire periculoasă. Poliţistul, care era singur în maşina marca BMW, a încercat să se retragă în coloană, după ce și-a dat seama că nu poate efectua depășirea, dar nu a  reușit, a pierdut controlul autoturismului şi a ieșiţ de pe carosabil, izbindu-se de un copac.Lovitura a fost atât de puternică, încât copacul a fost smuls din rădăcini, iar mașina s-a rupt în două. Tânărul şofer a fost aruncat afară din  autoturism şi a murit pe loc.

Martorii  spun că tânărul polițist conducea cu viteză de peste 150 km/h. Viteza ucide nu e doar o vorba in vant, e un adevar de care trebuie sa tina seama toti conducatorii auto. La Izvorul Rece a mai avut loc, acum o saptamana, un alt accident mortal, in care a decedat un alt politist.

 

Citeşte şi