Fotbal judeţean, etapa a XXVII-a: rezultate şi clasament. Orbeasca - Turris 9 - 1! Pe nimeni nu miră dezastrul!

19 Mai 2013, 00:15 | 1997 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Turris Tr. Magurele a retrogradat practic in liga a V-a!

Sâmbătă, 18 mai, s-au desfăşurat meciurile etapei a XXVII-a a ligii a IV-a teleormănene. Aşa cum ne-a obişnuit, echipa locală, Turris Turnu-Măgurele, a pierdut şi de această dată, 1-9 la Orbeasca. Nu mai miră pe nimeni rezultatele groaznice obţinute de Turris. Putem să spunem că formatia turneană a fost lăsată în voia sorţii, fără vreo susţinere din partea primarului D.Cuclea, cel care se declară un iubitor al sportului. Care sport, domn` primar?

La Orbeasca, pe terenul penultimei clasate, Turris a făcut act de prezenţă şi a pierdut categoric, scor 1-9, în faţa formaţiei locale. Remarcăm faptul că Turris a reuşit să egaleze la un moment dat, însă apoi a venit avalanşa de goluri în poarta echipei turnene. Ultimul loc şi, implicit, retrogradarea în liga a V-a sunt umilinţe greu de suportat de iubitorii de fotbal turneni. O asemenea situaţie cere măsuri drastice, însă cine să le ia? Nu se scufundă pământul, ar putea spune unii, ce dacă retrogradează Turris!  În celelate meciuri s-au înregistrat rezultate scontate, cu excepţia neprezentarii formaţiei de pe locul doi, Poroschia, neprezenatre care a dus la o înfrângere la masa verde. Sporting Roşiori, liderul clasamentului, a câştigat cu un sec 7-0 la Saelele şi se poate spune că este noua reprezentantă a Teleormanului în liga a III-a. Iată rezultatele şi clasamentul după 27 de etape:

 

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.