Fotbal judeţean, etapa a XXIV-a: clasament şi rezultate. Pamimai Videle - Turris Tr.Magurele 4-0! Ultimul loc este deja asigurat!

28 Aprilie 2013, 00:25 | 2444 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Turris nu a marcat nici la Videle.

Etapa a XXIV-a a ligii a IV-a teleormănene şi-a derulat partidele cu o zi înaintea marii sărbători creştine, Floriile. Au fost destui jucători care au dorit să-şi sărbătorească onomastica marcând goluri, însă foarte puţini au reuşit. Meciurile acestei etape au fost destul de echilibrate, însă s-au înregistrat şi două scoruri fluviu: Traian - Poroschia 0 - 6 şi Videle - Turris 4 - 0. După cum vedeţi, echipa turneană îşi continuă parcursul dezastruos, această înfrângere însemnând şi afundarea în mlaştina retrogradării. Cu ultimul loc asigurat, Turris se poate retrage fără probleme, pentru că despre salvare nici nu poate fi vorba. Meciul de la Videle a fost dominat de gazde, însă echipa turneană a intrat decisă să-şi vândă scump pielea. Prima repriză a fost terminată la egalitate, abia după pauză, când pregătirea fizica precară a trunenilor şi-a spus cuvântul, scorul a luat proporţii. E  jenant că o asemenea echipa a ajuns în această situaţie.

Iată rezultatele etapei şi clasamentul:

Pamimai Videle – Turris Turnu-Măgurele 4-0

Udinese Uda Clocociov – Dunărea Zimnicea 1-1

FC Traian – Spicpo Poroschia 0-6

Metalul Peretu – Voinţa Saelele 3-1

Rapid Buzescu – CS Vârtoape 2-1

Unirea Ţigăneşti – Atletic Orbeasca 1-1

Viaţă Nouă Olteni  şi Sporting Roşiori au stat.
Clasament:
1. Sporting Roşiori 48p
2. Spicpo Poroschia 46p
3. C.S. Vârtoape 43p
4. V.N. Olteni 41p
5. Pamimai Videle 36p
6. Udinese Uda Clocociov 28p
7. Dunărea Zimnicea 26p
8. Rapid Buzescu 26p
9. F.C. Traian 23p
10. Voinţa Saelele 22p
11. Metalul Peretu 22p
12. Unirea Ţigăneşti 20p
13. Atletic Orbeasca 20p
14. Turris Tr.Măgurele 13p

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ciprian pe 30 Aprilie 2013, 23:43
#2
Sepoate
\\n\\n..Sportul nu poate lipsi dintr-o comunitate. Acesta (sportul)este destinatoamenilor ce compun acea comunitate. Bineinteinteles ca nu numai sportul contează. \\n\\n\\nCultura,siguranță,șanatatea,petrecerea timpului liber sant obiective obligatorii pt. cei ce conduc o obste. Pe conducători i-au pus oamenii. Au cerut oamenii din Tr. Magurele sa nu aibă parte de aceste lucruri? Daca nu,atunci trebuie atitudine si inițiativa. Echipa orașului poate aduce buc*rie,imagine,mândrie. Fie ca-i fotbal,handbal,volei,atletism sau rugby. Pt. Fotbal(acesta-i subiectul),repet,sant \\\"bătrâni\\\" in oras. Pe ei i-a întrebat cineva? Doar sa criticam,parca nu este in regula.
dode pe 29 Aprilie 2013, 08:39
#1
Adio
ADIO Turiss
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.