Update: M.Botea nu este antrenorul de la FCM Alexandria. Marian Botea, condamnat la 2 luni de închisoare în procesul intentat de arbitrul turnean Florin Ochea.

25 Aprilie 2013, 00:29 | 2390 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Florin Ochea foto: facebook

Update: Ne-a contactat antrenorul M.Botea, actualmente la Unirea Branceni, care ne-a comunicat ca nu dumnealui este persoana condamnata la inchisoare, ci o alta persoana cu acelasi nume din comuna Saelele. Regretam confuzia, insa se mai intampla. Totusi, e destul de curios ca cele doua nume sa fie identice.

Un proces care a stârnit vâlvă în lumea fotbalului judeţean s-a încheiat de curând. Părţile implicate în proces au fost doi cunoscuţi oameni de fotbal din judeţ, Marian Botea şi Florin Ochea. Botea, fost antrenor secund la FCM Alexandria,  actualmente antrenor la Unirea Băbăiţa, a fost dat în judecată  de arbitrul Florin Ochea pentru lovire sau alte violente ( art.180 Cod penal). Ochea a solicitat despăgubiri morale şi civile, susţinând că "a fost prejudiciat moral de inculpat şi pentru  că au râs colegii de el( ?! n.n)".

Judecătorul a decis, la un termen de judecată, ca F.Ochea "să facă dovada pretenţiilor civile, întrucât pentru dovedirea prejudiciului trebuie să indice c/val. zilelor de muncă cât a lipsit de la serviciu şi să depună acte medicale, să facă dovada cât anume a fost plătit în concediu de odihnă şi la ce sume ar fi avut dreptul pentru zilele de muncă în care a lipsit dacă ar fi lucrat, să depună acte doveditoare în acest sens; să facă dovada costului drumurilor efectuate pe traseul Bucureşţi-Turnu Măgurele, să depună înscrisuri cu care să dovedească faptul că nu a putut arbitra două meciuri şi că a fost ales să arbitreze acele meciuri".

Din păcate pentru arbitrul turnean, despăgubirile morale s-au ridicat la modesta sumă de 800 de lei, inculpatul M.Botea fiind exonerat de plata despăgubirilor civile. Totuşi, instanţa l-a condamnat pe Marian Botea "la 2 luni închisoare pentru săv.infr.de lovire sau alte violenţe în dăuna părţii vătămate Ochea Florian. În baza art.71 alin.1 Cp interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev.de art.64 lit.a teza a II-a şi lit.b Cp cu titlu de pedeapsă accesorie. În baza art.81 Cp dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată de 2 ani şi 2 luni în condiţiile art.82 Cp şi atrage atenţia inculpatului asupra disp.art.83 Cp cu referire la revocarea suspendării condiţionate în cazul săvârşirii unei infracţiuni în cursul termenului de încercare. În baza art.71 al.ultim Cp, dispune suspendarea executării pedepsei accesorii pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii."

Cum ar veni, F.Ochea a fost şi bătut dar a rămas şi fără  bani, pentru că în afara celor 800 de lei, Botea nu a păţit nimic. Cele două luni de închisoare sunt, aşa cum spune sentinta, supendate, aşa încât antrenorul bătăuş îşi poate continua activitatea "sportivă". Ca un fapt divers, trebuie să remarcăm că arbitrul F.Ochea a fost bătut de vreo cinci ori pe terenurile de fotbal, fiind cel mai cunoscut "încasator" din fotbalul judeţean.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Florin pe 08 Mai 2013, 15:29
#3
eroare??
O \\\"biluţă\\\" albă pentru acel UPDATE, emis totuşi cu mare întîrziere. Spun \\\"mare\\\" pentru că este puţin probabil ca un vizitator al site-ului, care a citit \\\"bomba\\\" în 25 aprilie să revină asupra ei ca să afle \\\"finalul\\\".\\nÎn schimb, o foarte mare bilă neagră pentru pentru impardonabila greşeală. Nu ştiu cît de... sc*rtă e fusta Alexandrei, dacă este sau nu (dar după ce scrie, cred că da) blondă, dar chiar mă mir de faptul că i se pare atît de puţin probabil ca două persoane să aibă nume identice. Şi chiar dacă acceptă mai greu o astfel de situaţie, o minimă pregătire gazetărească trebuia să o oblige la o verificare a informaţiei. Dacă autoarea încă nu ştie, e momentul să afle că o informaţie, pentru a fi publicabilă trebuie verificată la minimum trei surse.\\nÎn rest, să citim numai de bine, dar mai ales numai ştiri \\\"pe bune\\\"
marian pe 07 Mai 2013, 13:24
#2
eroare
este o mare greseala .M BOTEA ESTE INCA ANTRENOR SECUND,din 2009,la FCM ALEXANDRIA,si antrenor principal la branceni si nu la babaita.poate este vb de altcineva cu care FLORIN OCHEA a avut probleme,nicidecum cu M BOTEA de la FCM.CONTACTATII pe cei doi sa vedeti ca este o mare greseala.poate este vb de altcineva.Va multumesc
anonim pe 28 Aprilie 2013, 11:05
#1
x
Acest Marian Botea nu are treaba cu fotbalul teleormanean.ESTE UN CAPRAR DIN SATUL SAELELE.Nu mai mintiti ca ar fi cineva anume.Un simplu CAPRAR CAPRAR.\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.