Fotbal judeţean, liga a IV-a, etapa a XXIII-a: Turris Tr.Măgurele - Rapid Buzescu 2 - 4 ! Acesta e sfârşitul! Cuclea, eşti mulţumit?

21 Aprilie 2013, 00:40 | 2214 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dunarea Turris  astepata resemnata sfarsitul!

Sâmbătă, 20 aprilie, s-au disputat meciurile etapei a XXIII-a a ligii a IV-a teleormănene. Etapa a avut un mare derby, cel dintre formaţiile clasate pe primele două locuri, Sporting Roşiori şi CS Vârtoape. Meciul de la Vârtoape a fost unul de real spectacol, încheiat cu victoria în extremis a oaspeţilor, scor 2-1. Echipa oraşului nostru, Turris Turnu-Măgurele, s-a făcut iarăşi de râs, fiind învinsă  pe teren propriu, scor 4-2, de Rapid Buzescu.

A fost o partidă în care Turris a folosit foarte mulţi jucători tineri, mulţi juniori, astfel că înfrângerea a fost una logică. Jocul a avut mult de suferit, se cunoaşte că formaţia turneană este nepregătită, că nu face antrenamente. Pentru prima oară, turnenii nu l-au mai avut pe bancă pe D.Tapurica, cunoscutul "Lipie" încercând să-i ia locul. Degeaba!  Gelu Mircea, preşedintele Turrisului, a plecat de la meci destul de repede, dezamăgit de ceea ce vedea. Turris se află pe ultimul loc, la 6 puncte de salvarea de la retrogradare.  Un fapt pozitiv, gazonul a început să crească pe stadionul Municipal din Turnu, însă nu Primăria e "vinovată", ci natura.  Aşteptăm să vedem, la sfârşitul săptămânii viitoare, dacă FRF va obliga AJF Teleorman să excludă Turris-ul. Cele 21 de zile de păsuire au trecut, aşa că, dacă nu s-au plătit restanţele financiare către foştii jucători ai echipei, Dunărea Turris va fi exclusă. Oricum, şi fără excludere, tot liga a V-a scrie pe Turris. Probabil că D.Cuclea este mulţumit!  Revenind la celelalte meciuri, trebuie să remarcăm, încă odată, victoria Sportingului la Vârtoape, cu două goluri înscrise de fostul internaţional român Florin Şoavă. Pe lângă derby-ul de la Vârtoape, au mai fost alte două meciuri interesante, încheiate la egalitate: Zimnicea-Olteni şi Poroschia-Videle.

Iată rezultatele etapei şi clasamentul ligii a IV-a teleormănene:

 

Turris Turnu-Măgurele – Rapid Buzescu 2-4 ( 2-2)

CS Vârtoape – Sporting Roşiori 1-2

Spicpo Poroschia – Pamimai Videle 2-2

Dunărea Zimnicea – V.N. Olteni 0-0

Voinţa Saelele – Unirea Ţigăneşti 1-1

Atletic Orbeasca – FC Traian 3-2

Metalul Peretu şi Udinese Uda Clocociov au stat.

Clasament:

 

1. Sporting Roşiori 48p

2. C.S. Vârtoape 43p

3. Spicpo Poroschia 43p

4. V.N. Olteni 41p

5. Pamimai Videle 33p

6. Udinese Uda Clocociov 27p

7. Dunărea Zimnicea 25p

8. F.C. Traian 23p

9. Rapid Buzescu 23p

10. Voinţa Saelele 22p

11. Metalul Peretu 19p

12. Unirea Ţigăneşti 19p

13. Atletic Orbeasca 19p

14. Turris Turnu-Măgurele 13p

 

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
dode pe 22 Aprilie 2013, 12:11
#2
sper...
sa nu gresesc dar S-AR PUTEA sa avem o surpriza.\\nInca nu ma pronunt.
turnean pe 21 Aprilie 2013, 11:17
#1
pentru Lipie
bravo Lipie sa construesti o echipa cu jucarori tineri,si nu te speriea incet ve cladi echipa.dar puneti punctul de vedere ca nu il vrei alaturi de tine pe Tapurica scapa de acest turnator si mincau de k.un salut pentru tine si pentru echipa tinara.hai turris.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.