Fiul ministrului L.Dragnea are un VW Golf modificat ce a fost catalogat drept cel mai puternic din lume. Iată dovezile care au fost ascunse de jupânul Teleormanului şi de fiul său!

28 Martie 2013, 00:06 | 10566 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Stefan Dragnea la volanul bolidului.

După ce am publicat articolul  despre bolidul Golf R modificat al prinţişorului Teleormanului, am avut "surpriza" să constatăm că familia Dragnea a luat legătura cu administratorul site-ului auto pentru a încerca să ascundă ceea ce noi vrem să arătăm teleormănenilor. Nu este prima dată când familia Dragnea procedează în acest mod, altă dată s-au şters poze şi video sau au blocat accesul la paginile prinţişorului de pe diferite site-uri. În articolul de ieri am pus două link-uri pe care administratorul site-ului auto, la cererea lui Stefan Dragnea, le-a redirecţionat către două pagini care nu au nicio legătură cu bolidul Golf R modificat. După cum am promis, o să vă prezentăm dovezile pe care le-am salvat la momentul oportun. Dacă Dragnea senior şi Dragnea junior nu făceau această mizerie noi publicam acel articol şi cu asta basta, vorba vine. Acum ne vedem obligaţi să facem mult mai mult.
Primul link ducea aici: "VIDEO: S-aruncam o noua privire asupra celui mai puternic VW Golf R din Romania Chiar daca nu mai reprezinta demult un mister pentru noi, urmatorul Volkswagen Golf R reuseste sa ne fascineze in continuare datorita modificarilor de care se bucura. In plus, multumita celor 586 cai putere si 618 Newton-Metri ascunsi sub capota, acest exemplar nu doar ca este cel mai puternic Golf R din Romania, ci se poate lauda cu titlul de cel mai puternic Volkswagen Golf R din intreaga lume."

Adresa unde mai gasiti articolul despre bolidul lui Stefan Dragnea:

Click aici pentru a citi


Al doilea link ducea aici: "Tuning Volkswagen: Povestea celui mai puternic Golf R din Romania - aproape 600 CP
Inainte de aparitia noului Golf R, germanii de la Volkswagen au pus la dispozitia clientilor din (aproape) intreaga lume un Golf R32. Un Golf R32, inzestrat cu motor aspirat de 3.2 litri, 250 cai putere, tractiune integrala si toate cele necesare realizarii unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in aproximativ 6.5 secunde. Toate bune si frumoase, insa acel Golf R32 avea si o mica problema: fiind dotat cu un propulsor aspirat, obtinerea unui plus de putere si / sau performanta era posibila numai cu ajutorul unor investitii serioase.

Image
Image

Revenind la noul Volkswagen Golf R, hot-hatch-ul constructorului din Wolfsburg nu doar ca a reusit sa scape de acest inconvenient, ci pare sa emane si un potential urias de tuning - iar acest lucru se datoreaza in special propulsorului 2.0 turbo ascuns sub capota, ce poate fi modificat la fel de usor precum rezolvarea unui puzzle de maximum 100 de piese. Sau, daca vrei, atat de usor incat ridicarea valorilor maxime la pragul celor 586 cai putere si 618 Newton-Metri nu se afla decat la un singur pas distanta. Sa intram insa direct in subiect.Image

Povestea acestui impresionant Volkswagen Golf R incepe in urma cu mai bine de un an, in noiembrie 2010. A fost dragoste la prima vedere, isi aminteste cu drag actualul sau proprietar. Dar pe langa aceasta dragoste la prima vedere, hot-hatch-ul constructorului din Wolfsburg avea sa fie alintat si cu o portie de tuning. Una destul de serioasa, fie-acum vorba intre noi.Pentru inceput, Stage 1 marca Revo Technik. O simpla optimizare a unitatii de control, iar motorul 2.0 turbo sarea de la 270 CP si 350 Nm la 320 CP si 420 Nm. Au urmat sistem de evacuare Milltek, pompa de benzina de inalta presiune APR si intercooler THS, cifrele disponibile la apasarea pedalei de acceleratie continuand astfel sa creasca.
Image
Din nefericire, atunci cand tuningul se contura din ce in ce mai bine, Volkswagen-ul Golf R a suferit un accident la aproximativ 140 km/h. Din fericire, nimeni nu a fost ranit grav. Modelul german nu a fost insa la fel de norocos, cel din urma avand nevoie de o luna pentru a se recupera - timp in care interiorul a fost finisat intr-o combinatie de piele si alcantara decorata cu cusaturi de culoare albastra.
Image
Asta pana intr-o buna zi, atunci cand lucrurile aveau sa o ia razna - atat la propriu, cat si la figurat. Cuvantul magic? Big Turbo. Mai pe indelete, o lista plina cu bunatati tehnice, printre care kit turbo BSH Work of Art cu turbina Precision Turbo 5830, wastegate extern Trial, injectoare de Audi RS4, galerie de admisie HEP Stage 2, sistem de injectie apa / metanol AEM, boost controller, pistoane JE, biele IE si, nu in ultimul rand, Revo Stage 4. Mai departe, sistemul de evacuare a fost din nou modificat, franele AP Racing inlocuite cu unele de Audi RS4, iar aripile fata inzestrate cu extensii agresive. Intre timp s-a incheiat si 'munca' la motor, rezultatul final fiind mai mult decat impresionant: 460 cai putere si 524 Newton-Metri.
Image
Si chiar daca am fi putut afirma cu mare usurinta ca perfectiunea a fost atinsa, modificarile au continuat. Patru scaune Recaro Sportster CS au luat cu asalt interiorul, meniul fiind completat de accesoriile pentru padele si Haldex Controller-ul semnat HPA Motorsport. Luna iulie 2011 a fost rezervata upgradarii internelor - atat cele ale motorului, cat si cele ale transmisiei DSG, cifrele obtinute fiind capabile sa te lase fara de suflare: la 586 cai putere si 618 Newton-Metri, acesta este probabil cel mai puternic Volkswagen Golf R de pe drumurile patriei noastre.
Image
Image
Intr-un final, hot-hatch-ul german s-a ales si cu o suspensie sport, plus jante Team Dynamics ProRace pe 18 inci, insa imbunatatirile nu se vor opri aici. Mai exact, viitorul va aduce cu sine noi modificari sub capota, targetul final fiind atingerea unei puteri maxime de aproximativ 650 cai putere.
Image
Viitorul suna bine si atunci cand vine vorba de interior, modelul Volkswagen Golf R urmand a fi accesorizat cu patru scaune individuale, insertii de alcantara, o consola ce se-ntinde de-a lungul intregului cockpit, plus un sistem audio de inalta fidelitate compus din difuzoare Micro-Precision Z-Studio si unitate Alpine INA-W910. Procesul de transformare a inceput deja!"

Adresa unde mai gasiti articolul despre bolidul lui Stefan Dragnea:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CqlgYv4K80kJ:www.4tuning.ro/masini-tunate-din-romania/tuning-volkswagen-povestea-celui-mai-puternic-golf-r-din-romania-12327.html+cel+mai+puternic+golf+r+din+romania+si+din+lume&cd=2&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
Rezultate Google la cautarea "cel mai puternic Golf R" care au fost redirectionate:

VIDEO: S-aruncam o noua privire asupra celui mai puternic VW Golf ...

www.4tuning.ro/...romania/video-s-aruncam-o-noua-privire-asupra-c...
02.05.2012 – ... acest exemplar nu doar ca este cel mai puternic Golf R din Romania, ... Intreaga poveste a celui mai puternic Volkswagen Golf din Romania ...

Tuning Volkswagen: Povestea celui mai puternic Golf R din ...

www.4tuning.ro/...romania/tuning-volkswagen-povestea-celui-mai-p...
01.02.2012 – Inainte de aparitia noului Golf R, germanii de la Volkswagen au pus la dispozitia ... Povestea celui mai puternic Golf R din Romania - aproape 600 CP ... cel mai puternic Volkswagen Golf R de pe drumurile patriei noastre.

VIDEO: S-aruncam o noua privire asupra celui mai puternic VW Golf ...

www.4tuning.ro/...romania/video-s-aruncam-o-noua-privire-asupra-c...
02.05.2012 – Cel mai puternic VW Golf R din lume ... Intreaga poveste a celui maiputernic Volkswagen Golf din Romania si din lume poate fi urmarita, pas ...

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Edi spedition pe 16 August 2018, 18:51
#13
Remarca!
"Cine poate, oase roade",dar in cazul lor,la cat fura.....acum nu stiu cat sa se mai ascunda,dar printisorul o peteste o data.Atinteste ochii tuturora daca mai era cazul asupra lor!!Probabil cu acel brav golf tunat,"incearca sa fuga"de puscarie el si ai lui! Trist rau, sincer!
Cristian R pe 03 Aprilie 2015, 22:55
#12
Posesor Golf R
Mare ciuda pe posesorii de BMW-URI când ramân in urma la semafor, "făcuți" de un Golf! Va înțeleg, doare! wink smile)
Comisaru\\\' pe 01 Aprilie 2013, 01:24
#11
cine are Golf, are
\\\"Povestea acestui impresionant Volkswagen Golf R incepe in urma cu mai bine de un an, in noiembrie 2010.\\\" Bine ca nu suntem in anu 1900 toamna...(pe atunci erau la moda carutele cu 6 cai).Sfat: poate ajungeti mai bine: cel mai puternic Bentley din galaxie;puneti-va pe furat!
PATICA pe 31 Martie 2013, 19:30
#10
domnu a dat domnu a luat
j**u de dragnea este adevarat a ajuns sus . dar va cadea in cap\\n
cetateanul de la bloc pe 28 Martie 2013, 10:30
#9
mură in gură 2
In al doilea rand este evident ca nu e vorba nici pe departe de o pasiune ci mai degrabă de un viciu sau mai bine zis o APUCĂTURĂ DE CURVĂ CALIFORNIANĂ (dau banii pentru ca îi am și nu am ce face cu ei, nu îi pot tine în banca pentru ca as putea fi luat la întrebări, \\\"ușor vin - ușor se duc!\\\", de copii bolnavi de leucemie nici nu am auzit și nici nu merita sa îmi omor neuronul!).\\n
Mitica blajinu pe 28 Martie 2013, 10:27
#8
NU NE OFTICAM,INTREBAM
De unde coane Fanica,de unde?Si taranca aia de masa de la Giuvarasti are RANGE ROVER,de unde?Deputatul Madalin Voicu de la PSD avea o vorba:\\\"Se ciordeste prea mult in Romania\\\".
cetateanul de la bloc pe 28 Martie 2013, 10:17
#7
mură in gură 1
Pentru cei care încă se mai întreabă aiurea (ca și mine dealtfel)vă prezint, cu riscul de a fi total lipsit de originalitate, câteva subiecte asupra cărora sa reflectați. \\n In primul rand de unde a avut prințișorul banii? aici apar mai multe ipoteze unii spun ca din salariul de vice prim-ministru, alții spun ca din hotelul Turris (mereu gol și a cărui factura la încălzire pe timp de iarna ar fi trebuit sa îl falimenteze demult), mai rămâne apoi varianta bunicului(om muncitor de la tara cu principii de viata solid și care în perioada asta doarme în solar să-l încălzească pe timpul nopții wink )
Varuuuu..... pe 28 Martie 2013, 09:47
#6
????
Articol de tot risul.Va mirati ce sa scrieti.Sunteti penibili si fooooaaaarte enervanti.
giginho pe 28 Martie 2013, 09:44
#5
masina de \'\'socialist\'\'
Asta da masina de lider socialist care chipurile ii uraste pe bogati si ii ajuta pe cei saraci. Vai de capul nostru...
gigi pe 28 Martie 2013, 07:44
#4
?!?
Asa si ?!? gulp
Unul mai sărac pe 28 Martie 2013, 00:53
#3
.?
Se vede ca va ofticati\\n
Florica pe 28 Martie 2013, 00:40
#2
Asa si?
C dreacu vreti ma sa demonstrati ?? ca putzoiu asta are un golf si k e cel mai tare? hai dativa incolo de ziaristii lu peste prajit cu articole de rahatr
gindu pe 28 Martie 2013, 00:34
#1
e c.....
frate aia nu e masina e ris pe linga bmw meu care nu porneste da tras am prins cu el si 250 de km cind ma tras un tovaras de la izlaz incoace va dati seama daca bmw meu a luat 250 tras cit ia impins asa ca golfu lu ala e c... pe linga pisica mea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.