BMW din SUA, în valoare de peste 170 000 de euro - cadoul lui L.Dragnea către fiul său. Ce "sărac" e jupânul Teleormanului!

07 Ianuarie 2013, 00:12 | 10829 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
BMW-ul printisorului inainte de a pleca spre Europa.

În anul 2010, am scris despre faptul  că Liviu Dragnea foloseşte un BMW X5 al firmei Eurocar Alexandria.  Jupânul plătea către Eurocar o chirie lunară de 1.800 de euro, egală cu rata de leasing pe care Eurocar o plătea la maşină. Ciocoiul Teleormanului putea să îşi cumpere o astfel de maşină, dar prefera să o închirieze, pentru că nu o trecea în declaraţia de avere. La peste doi ani, avem dovada clară că BMW-ul era  al lui L.Dragnea.

Prinţişorul ( Stefan Valentin Dragnea, fiul jupânului) îl dă de gol pe jupân şi ne ajută să vă prezentăm adevărul despre cum această familie îşi ascunde averea. S.Dragnea a publicat pe un forum auto fotografii  cu BMW-ul.  Maşina este fotografiată într-un port din SUA (vezi foto alăturată). Deh, dacă îşi cumpăra un BMW din Europa, îi puţea, aşa că şi-a luat unul din SUA. Interesant este faptul că, pe lângă Eurocar, firma prin care a fost importat autoturismul, vedem şi preţul, peste 170 000 de euro ( ce sărac e domnul L.Dragnea!). Tot prinţişorul spunea că bolidul trebuia să ajungă în ţară vineri, 27 februarie 2009. Menţionăm că S.Dragnea este născut pe 17 februarie, aşa că BMW-ul este cadoul lui L.Dragnea pentru ziua de naştere a feciorului. Acest lucru ne arată, încă odată, că doar o mică parte din ce are Dragnea este la vedere, restul e pe numele altora.

Dacă tot suntem la capitolul "bolizii familiei Dragnea", putem să adăugăm că, după ce Golf-ul i-a luat foc (aşa cum am scris în alt articol), S.Dragnea şi-a achiziţionat un Ford Focus RS, de culoare albă, în valoare de  50.000 de euro. O fi pe numele lui? Nici jupânul nu se lasă mai prejos decât fiul, L.Dragnea folosind tot felul de super-maşini de teren, care, bineînţeles, nu sunt pe numele lui.

Click aici pentru galeria foto cu BMW-ul lui Stefan Dragnea

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
ipi dipi pe 28 Ianuarie 2013, 23:21
#7
bmw
In primul rand pe masina nu scrie daca pretul este in euro sau dolari sunt doar niste cifre.In al 2lea rand nu scrie nicaieri in poza sau nu se vede ca este in SUA.Garaje sunt peste tot.Si in ultimul rand un BMW ca 170.000 de euro sau dolari cred ca nu stii cum arata.Lucrez in domeniul auto si nu am reusit niciodata sa vad in Romania un BMW la suma asta.Asa ca Domnule Dragomir care ai scris articolul acesta de r... nu ne mai minti.Totusi suntem cativa baieti care nu suntem chiar atat de tampiti.
Alex pe 08 Ianuarie 2013, 13:10
#6
S
Cand sunt plictisit intru pe turnu cu stiri si ma amuz cumplit smile) voi trebuie sa conc*rati cu 9gag serios.
ECO pe 08 Ianuarie 2013, 09:26
#5
BMW X5
Ce se trece pe luneta nu este nici numar de inventar nu este nici pretul masini, ci km parc*rsi pana in momentul cand masina a fost importata respectiv pana a fost inchisa in containerul pentru trasport. offfffffff ROMANIA . ce gandire au uni. X5 - 170000 de euro smile) smile) smile) smile) smile)
ECO pe 08 Ianuarie 2013, 09:16
#4
BMW X5
DRAGOMIREEEEEEEEEEEEEEEE i-ati tata capre ca nu sunt articolele de tine, daca u imi arati si mie un x5 de 170000 de euro, imi iau eu capre smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile) smile)
Grrigore pe 07 Ianuarie 2013, 02:37
#3
desteptilor
dilarului
Grrigore pe 07 Ianuarie 2013, 02:05
#2
desteptilor
Bai ala e numaru de inventar al dilatului din america
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.