Cătălina Stefanescu şi A.Simionescu: doi clovni în Parlament.

22 Decembrie 2012, 00:06 | 3441 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Doi mascarici in Parlament, Catalina Stefanescu si Adi Simionescu. Foto: Mediafax

Odată cu începutul unei noi legislaturi, zona noastră are reprezentanţi de seamă în Parlament. Nici că se puteau alţii mai buni decât oamenii lui Dragnea. După cum vedeţi în fotografie, aceştia sunt imaginea noastră, cei prin care ne percepe întreaga ţară. Despre ce vor face pentru cei care i-au ales, nici nu se mai pune problema, vor fi puse în practică minciunile măreţe ale lui Dragnea. Referitor la fotografie, aceasta a apărut în ziarul  Gândul, ziar care i-a luat un interviu  Cătălinei Stefanescu, doar a fost una dintre vedetele campaniei. În comentariile de la articol, unul dintre cititori întreabă: "Poate cineva să îmi spună cine este lepra aceea de om din spatele dânsei, care se amuză copios de situaţie?" Domnule cititor, cel despre care întrebi se numeşte Adrian Simionescu.

Cei doi se distrează copios, doar de aceea sunt aleşii celei mai sărace zone din România şi din Uniunea Europeană. Fosta consilieră în limbi moderne aplicate de la ferma de vaci Agrotrust( ce vor face vacile fără domnişoara?) minte în cascadă, că doar asta a învăţat de la Dragnea. A. Simionescu o cunoaşte destul de bine şi de aceea se "amuză copios" pentru că ştie ce îi poate capul şi ce povesti le spune ziariştilor. Fotografia este destul de elocventă despre cei doi aleşi şi la ce să ne aşteptam de la ei. Doi "şcolari", cărora nu le place şcoala, ei fiind acolo cu alte treburi, nici prin gând nu le trece să îşi facă "temele" pentru care au fost votaţi. Turnu-Măgurele are cu ce se mândri: doi deputaţi ce au devenit, deja, măscăricii Parlamentului.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Fane pe 26 Decembrie 2012, 18:22
#12
pt. Vasile
Mă, omule!? (Să nu-ți zic altfel...) Unde ai citit că vrea cineva să fie ca ăia ? \\nE ceva putred la etaj...\\nVai de capul tău, ar spune lumea...\\nDar nu totdeauna ne uităm în gura lumii...\\nDar, acu, aici, ar fi bine să ne uităm!!!!
Vasile pe 24 Decembrie 2012, 17:17
#11
Sa va fie rusine
Sa va fie rusine .....de ce jigniti oamenii\\nNu o sa ajungeti niciodată ca ei\\n
nelu pe 23 Decembrie 2012, 01:41
#10
asa ceva
Romania o tara plina de prosti, daca am ajuns sa fie deputat cloncaul de Simionescu vaii de natia noastra...Dragnea avea nod in git la depunerea juramintului,,,propasirea materiala si spirituala a poporului roman..auzi la el, lacomul ..lacomilor
Anonim pe 22 Decembrie 2012, 20:06
#9
pt Fane
Fane, nu-ti face griji, ca poate iti plezneste vre-o vena ceva. A scapat basma c*rata acum si e totul ok. Stai linistit, te rog eu.
Fane pe 22 Decembrie 2012, 14:45
#8
pt. Valentin
...sau..., l-o fi apucat... ceva. Așa că i-a cerut Cătălinei vreun petec de hârtie...„Fac pe mine,...ai un șervețel la tine?...”\\nMă, voi realizați faptul că ăsta a omorât un OM cu mașina fiind beat la volan??
Fane pe 22 Decembrie 2012, 14:13
#7
pt Valentin
EȘTI O R B !!!\\nSimionescu râde ca prostul după ce a gândit:„Ce noroc ne-a picat...! Proștii ne-au votat!!”\\nApoi i-a spus Cătălinei: „Dă-i în p...mea dă proști!” \\nLa vorba asta este imposibil să nu răspunzi, măcar cu un zâmbet.
Valentin pe 22 Decembrie 2012, 13:39
#6
pt autorul acestei stiri
Am si eu un miliard de poze cu Basescu, Blaga,Udrea, Videanu,Berceanu etc in momentul in care acestia rad. Ce sa intelegem din ele. Hai sa le comentam si pe alea...\\njogodiilor
gigea pe 22 Decembrie 2012, 12:50
#5
ha ha ha
hahahaha
ESCU pe 22 Decembrie 2012, 10:52
#4
Durule,care noi si care voi???
Sunteti niste lichele!!!
foxy pe 22 Decembrie 2012, 09:28
#3
Luatul in mana
Cu asa Guvern si Parlament, sigur o vom lua toti in mana.
Duru pe 22 Decembrie 2012, 07:17
#2
mda
Stiti ce sunteti voi mai cacanarilor de la c*rucustiri? Cu niste copii frustrati ca altii au luat caimacul, iar voi stati cu nasul turtit de geam in timp ce altii gusta din cupa victoriei.
Vasile pe 22 Decembrie 2012, 00:25
#1
Pacat
Pacat ca nu este Bărbulescu acolo...atunci sa fi văzut prestate\\nDar din păcate nu ați fost in stare\\nAsta e\\nMai trageti odată\\nOricum o luați din nou in mana\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.