Are L.Dragnea un autoturism Lamborghini Gallardo Superleggera? Fiul spune că da, noi aşteptăm răspunsul viitorului ministru!

18 Decembrie 2012, 00:06 | 12447 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Lamborghini Gallardo Superleggera, un asemenea bolid se odihneste in garajul lui L.Dragnea!?

Aşa cum am mai scris, fiul lui Liviu Dragnea, jupânul Teleormanului, este un mare pasionat de maşini. A şi făcut Facultatea de Transporturi, secţia Autovehicule Rutiere, astfel că, credem noi, se pricepe. V-am prezentat maşini din colecţia familiei Dragnea, însă am păstrat pentru final surpriza.

Căutând date despre maşinile juniorului, am ajuns la un dialog al său cu un alt iubitor de maşini. Ca să demonstreze că nu minte, atunci când spune că a condus cu viteze ameţitoare, Stefan Valentin Dragnea scrie, negru pe alb:  "maxim în viaţa mea am mers cu 320km/h, Lamborghini Gallardo Superleggera pe Bucuresti Piteşti". Da, juniorul conduce o Lamborghini Gallardo, al cărei preţ este de peste 250 000 de euro. Cam scump, jupane, însă la valoarea mata, e o nimica toată! După cum am menţionat în articolul anterior, fiul lui L.Dragnea are o vilă în Piteşti. Lamborghini, Piteşti, cum vin toate de se leagă. Din acest motiv nu prea vine juniorul lui Dragnea în Tr.Măgurele, nu are şosele bune.

Cum naiba să conduci Lamborghini Gallardo pe şosele făcute de Teldrum? Sau, mai rău, să vadă teleormănenii ce maşină are prinţişorul Dragnea? Cum să mai vorbeşti de ţărani şi pensionari, când ai maşini de peste jumătate de milion de euro? Îl întrebăm pe viitorul ministru, are fiul său Lamborghini? Poate o catadicsi să răspundă, pentru că acum e tare ocupat cu problemele "tarisoarei noastre, România", cum bine spunea I.L. Caragiale (2012 este Anul Caragiale, măcar aşa ne mai amintim de el), mai actual ca oricând. Domnule L.Dragnea, aveţi cuvântul!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
ady pe 20 Decembrie 2012, 08:32
#6
puscariabil
nu inteleg cum a votat lumea acest puscariabil? are dosare penale, a jermanit tot judetul asta si prostii de pensionari alege pe Mohanu si Dragnea de a ajuns in parlament si o sa fie vaide judetul asta . Fraerii astia de pensionari care mananca pensia de pe urma lu\\\' Ceausescu, nu de pe urma acestui puscariabil
Alex pe 19 Decembrie 2012, 21:32
#5
pt. Alexandra
Nu ai competenta intelectuala sa-ti raspunda Dragnea avand in vedere nivelul interventiilor tale, nu esti de luat in seama
fane pe 18 Decembrie 2012, 21:05
#4
DRAGNEO??
SA FAC PIPI PE MASINILE, BANII SI AVEREA TA, TOT CU 4 SCINDURI PLECI DISPERATULE CE ESTI...BUN SIMT NU AI SI TU PENTRU CUM A AJUNS ORASUL ASTA???BANII INAPOI SI LA PUSCARIE,, snake
anonim pe 18 Decembrie 2012, 17:10
#3
re
da este adevarat are .....io l-am vazut acum 2 ani cu ea in turnu
bibica pe 18 Decembrie 2012, 14:47
#2
ptr dode
eu cred ca nu face niciun misto ....eu cred ca se C..A pe noi....\\n
dode pe 18 Decembrie 2012, 09:52
#1
stiti ce cred eu?
cred ca familia dragnea face misto de voi(ziaristi lu\\\' peste)si de noi(cetatenii lu\\\' peste) smile) smile) smile) smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.