Cătălina a început să gângurească (video). Dacă tăcea, filosoafă rămânea!

17 Noiembrie 2012, 00:20 | 4898 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Dragnea testeaza deputate pe ringul de dans.

A început să gângurească şi domnişoara candidat a lui L.Dragnea, Cătălina Stefanescu. După o săptămână de campanie, cea care se visează deputat şi doreşte să rezolve problemele ţării, a fost surprinsă de reporterii ziarului România Liberă prin comunele din jurul oraşului Turnu-Măgurele.

La Lunca şi la Slobozia Mândra, viitoarea deputată a fost prezentă la întâlniri cu primarii localităţilor respective şi, din când în când, a mai ieşit la plimbare înconjurată de o adevărată gardă pretoriană. Dacă cineva se apropie de domnişoara secretară, tinerele care o însoţesc fac zid în jurul candidatei. Nu ştim dacă tinerele sunt dansatoare, însă toată ţara ştie că domnişoara Stefanescu dansează foarte bine. În video-ul de mai jos, preluat de la România Liberă, domnişoara Stefanescu vorbeşte ca orice pitipoanca.

Un lucru este interesant: atunci când un post tv a vorbit despre secretarul adjunct al Guvernului, domnişoara Oana Lambru, că a făcut nebunii pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu (şi el candidează în Teleorman!), L.Dragnea a sărit ca ars şi a declarat că sunt minciuni, că dumnealui o cunoaşte pe sus-numita şi nu crede ce se spune despre ea. Ei bine, după fotografia cu Cătălina Stefanescu dansând cu L.Dragnea, jupânul judeţului nu a intervenit la nici un post tv să spună că nu este adevărat. Jupane, jupane, cum te-am prins cu ocaua mică! Nici măcar odată, deşi toată presa şi televiziunile au vuit cu ştirea despre dansul Cătălinei, Dragnea nu a făcut vreun comentariu. De ce? Evident că nu are ce să conteste, pentru ca a dansat cu Cătălina.

Referitor la viitoarea deputată, trebuie să remarcăm că a intervenit telefonic la un post tv şi a vorbit despre cum va ajuta dumneaei ţara, cum va aplana conflicte în Parlament, cât de competentă este, pentru că a studiat Limbi Moderne Aplicate. Am văzut ce-i poate căpşorul frumos, astfel că putem s-o catalogăm: pitipoanca. Până la urmă, nu ne trimitea Dragnea vreo absolventă la Oxford, să ne mulţumim cu secretara dânsului. Dacă va ieşi deputat ( şi sunt şanse mari să fie aleasă), Cătălina Stefanescu va putea spune, atunci când cineva o va chema prin judeţ, celebra replică de film: "Fir-a-ţi ai dracului cu melcii vostrii!".

Iată video-ul, preluat de la România Liberă.

 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
tara de r.... pe 21 Noiembrie 2012, 09:22
#15
O dilema
Am o dilema:Catalina se misca mai bine decat Lavinia?(cei din zona stiu cine e Lavinia) cool smirk
marius pe 19 Noiembrie 2012, 16:03
#14
pt toti mui-tii
bai orbetii dracu v-ati facut dracu de ras cu ziarul vostru,nu vedeti ca nu-i CATALINA in poza JEGOSI IMPUTITI CE SUNTETI
ancuta pe 18 Noiembrie 2012, 15:55
#13
ohhh
Domnule Liviu Dragnea ti ai dat rau in petic luate ar dracu de nemernic ce esti cu toate boarfele tale cu tot ciocoiule
giovanni pe 18 Noiembrie 2012, 01:32
#12
imi e dor de tne
Catalina mi s.a facut dor de c.... tau....sa vi sa iti mai dau m.... ca atunci ;wink o sa fiu mândru ca am inmuiat o deputata :*
Turneanul pe 17 Noiembrie 2012, 22:38
#11
Pentru Catalina
Draga Catalina, iti scriu ca vreau sa ne vedem si sa mi-o s....., dar ai dintii mari si mi-e frica sa nu ma zgarii pe p.....
alfa pe 17 Noiembrie 2012, 21:35
#10
O nominalizare total neinspirata
Voi vota reprezentantii UDMR si am sa fac si propaganda pentru ca UDMR sa fie votat de cat mai multi turneni. O asa mare greseala de orientare la d-l Dragnea prin nominalizarea acestei fatuci, nu credeam. Prin aceasta nominalizare total gresita, foarte multi simpatizanti de stanga nu vor vota USL in Turnu. USL va pierde foarte multe voturi.
ion pe 17 Noiembrie 2012, 21:03
#9
pentru Liviu Dragnea
ai distrus tot judetul japcarule, nimeni nu te suporta doar ca furi tu cu camarila ta voturi,,j**uleeee
oltean fudul pe 17 Noiembrie 2012, 19:33
#8
pentru gelu de la nr.1
Imi pare rau amice pentru tine deoarece EU traiesc in \\\"cel mai tampit judet din tara \\\" ...Numele lui este OLT !!!\\nAcesta este de departe \\\"cel mai tampit judet din tara \\\"...\\nSi asa va ramane in veci !\\n
Ilie de la scularie pe 17 Noiembrie 2012, 17:14
#7
iar pentru # 4
Daca vrei sa nu mai fie confuzii, vorbeste cu administratorii site-ului sa modifice setarile astfel sa te poti loga doar dupa introducerea unei parole si a unei adrese de mail. Astfel cine intra sa nu poata sa foloseasca asa numitele,,camasi\\\'\\\' in limbajul bloggerilor.
Ilie de la scularie pe 17 Noiembrie 2012, 17:09
#6
tot # 4
Mai de-apururea Nae, parca esti cind Valeriu cind pururea Nae. se poate sa-mi zici mie mascari cind tu umbli cu cioara vopsita? Rusisica monser, rusinica! Parol! Ca dupa inversunarea cu care-l injuri pe ala, Gogutzu, sau cine dracului o fi tipul ala, lasi sa se vada ca esti una si aceiasi persoana. Mai lucreaza la stil. Te dai usor de gol.
Ilie de la scularie pe 17 Noiembrie 2012, 17:03
#5
# 4
Cind te-ai cautat ultima data acolo sus? Ce tot bati cimpii cu tipul ala de zici? Pune mina si te trateaza!
nae foreverandever pe 17 Noiembrie 2012, 14:23
#4
iliuta fara liniuta
Tu chiar vii de la scularie bai ggoggutzule!Vad ca ti-ai schimbat nick-ul in ilie de la scularie,mai bine spuneai de la salcia de la porcarie.Bai, sculerule,se \\\"vor fura voturile\\\" nu se \\\"va fura\\\",r-ati ai dreacu,sa mai cititi niste almanahe tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink
geluuu pe 17 Noiembrie 2012, 08:59
#3
geluuu
Si esti la fel ca judetul.
Ilie de la scularie pe 17 Noiembrie 2012, 07:24
#2
geluleee
Mai Gelutule tata, stii ce nu stii de fapt? Ca daca Dragnea fura voturi, cum o va face cind in comisiile eletorale sunt si membrii celor de la PD-L si PNT-CD grupati in ARD? Daca se va fura voturile atunci se va face si cu complicitatea celor mentionati. Iti amintesti de celebrele acuzatii de la referendum? Cum ar fi posibil sa fie 1,5 milioane de voturi furate fara complicitatea celor din comisiile electorale? Aia n-au semnat procesele verbale electorale? Din comisie n-au facut parte si pd-listi? Au semnat acele procese verbale? Daca da, atunci ori sunt prosti de pacane, ori sunt complici la frauda electorala.
gelu pe 17 Noiembrie 2012, 00:40
#1
sunt sanse mari sa fie aleasa??
cine ii voteaza ma pe astia?????,,nu va e clar ca Dragnea fura voturile mereu..nu vedeti ma cine e mereu la sectiile de votare oamenii din primarie si ai lor,,Doamneee traiesc in cel mai tampit judet din tara
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.