Cătălina a început să gângurească (video). Dacă tăcea, filosoafă rămânea!

17 Noiembrie 2012, 00:20 | 4736 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Dragnea testeaza deputate pe ringul de dans.

A început să gângurească şi domnişoara candidat a lui L.Dragnea, Cătălina Stefanescu. După o săptămână de campanie, cea care se visează deputat şi doreşte să rezolve problemele ţării, a fost surprinsă de reporterii ziarului România Liberă prin comunele din jurul oraşului Turnu-Măgurele.

La Lunca şi la Slobozia Mândra, viitoarea deputată a fost prezentă la întâlniri cu primarii localităţilor respective şi, din când în când, a mai ieşit la plimbare înconjurată de o adevărată gardă pretoriană. Dacă cineva se apropie de domnişoara secretară, tinerele care o însoţesc fac zid în jurul candidatei. Nu ştim dacă tinerele sunt dansatoare, însă toată ţara ştie că domnişoara Stefanescu dansează foarte bine. În video-ul de mai jos, preluat de la România Liberă, domnişoara Stefanescu vorbeşte ca orice pitipoanca.

Un lucru este interesant: atunci când un post tv a vorbit despre secretarul adjunct al Guvernului, domnişoara Oana Lambru, că a făcut nebunii pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu (şi el candidează în Teleorman!), L.Dragnea a sărit ca ars şi a declarat că sunt minciuni, că dumnealui o cunoaşte pe sus-numita şi nu crede ce se spune despre ea. Ei bine, după fotografia cu Cătălina Stefanescu dansând cu L.Dragnea, jupânul judeţului nu a intervenit la nici un post tv să spună că nu este adevărat. Jupane, jupane, cum te-am prins cu ocaua mică! Nici măcar odată, deşi toată presa şi televiziunile au vuit cu ştirea despre dansul Cătălinei, Dragnea nu a făcut vreun comentariu. De ce? Evident că nu are ce să conteste, pentru ca a dansat cu Cătălina.

Referitor la viitoarea deputată, trebuie să remarcăm că a intervenit telefonic la un post tv şi a vorbit despre cum va ajuta dumneaei ţara, cum va aplana conflicte în Parlament, cât de competentă este, pentru că a studiat Limbi Moderne Aplicate. Am văzut ce-i poate căpşorul frumos, astfel că putem s-o catalogăm: pitipoanca. Până la urmă, nu ne trimitea Dragnea vreo absolventă la Oxford, să ne mulţumim cu secretara dânsului. Dacă va ieşi deputat ( şi sunt şanse mari să fie aleasă), Cătălina Stefanescu va putea spune, atunci când cineva o va chema prin judeţ, celebra replică de film: "Fir-a-ţi ai dracului cu melcii vostrii!".

Iată video-ul, preluat de la România Liberă.

 

Citeşte şi