Liviu Dragnea - vilă la Alexandria cu teren de tenis, deschidere la două străzi şi pânză de camuflaj. De ce-ţi ascunzi "căsuţa", jupâne?

03 Noiembrie 2012, 00:06 | 4582 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Vila lui Dragnea este inconjurata de pomi si panze de camuflaj.

Vila lui Liviu Dragnea din Alexandria este încă o dovadă că supranumele de ciocoi al Teleormanului nu este o exagerare, din contră, jupânul dă o nouă dimensiune ciocoismului. Casa jupânului este într-o curte de 6895 de mp, mult mai mare decât un teren de fotbal. Dacă un hectar are 10.000 de mp, jupânul mai are puţin şi devine proprietarul unui hectar chiar în buricul Alexandriei. Dacă îl "ajută" alegătorii ( după alegeri va deveni deputat şi, cine ştie?, chiar ministru!), va reuşi, prin alipire, să-şi facă o curte mai mare decât are socrul dumnealui de la Giuvarasti, unde mp este mult mai ieftin decât pe strada Ion Creangă din Alexandria. Noi îi propunem domnului Dragnea să-şi exproprieze toţi vecinii pentru cauze de utilitate publică şi să rămână singur proprietar pe strada Ion Creangă. Ba, mai mult, am propune ca V.Dragusin, primarul Alexandriei, să schimbe numele străzii, din Ion Creangă în Liviu Dragnea. Suntem siguri că uslaşii consilieri ar vota acest lucru.

L.Dragnea a cumpărat prima parte din acest domeniu în anul 2002. De atunci a tot alipit din curţile vecine ( vreo patru!), ajungând la dimensiunea fabuloasă de 7000 mp. Ca suprafaţa să nu mai pară aşa mare, în data de 23.03.2011, jupânul i-a donat feciorului, Stefan Valentin, 2859 de mp, clădire plus construcţie, astfel că la dumnealui, în declaraţia de avere, mai apar doar 4036 de mp. Să sperăm că juniorul are bani să îşi termine căşuţa, dacă nu, poate apela la bunicii de la Giuvarasti, care sigur au dat lovitura anul acesta cu varză.

Donaţia nu este un lucru  străin jupânului, trebuie amintit că acesta a mai făcut acelaşi act şi către fratele dumnealui, Viorel, căruia i-a trecut căşuţa de la Pleasov, de 1626 mp. Ca să evite trecerea în declaraţia de avere a suprafeţei conacului din Alexandria, Dragnea a trecut că este în construcţie, altfel ne minunam de miile jupânului.

În curtea casei găsim, pe lângă solarul Bombonicai ( orice grădinar, oriunde s-ar muta, îşi lasă un petec de pământ unde să-şi pună legume pentru casă!), terenul de tenis, cu nocturnă, al jupânului. Din păcate pentru Dragnea, terenul de tenis este puţin înghesuit, aşa că nu se poate construi decât o tribună mititică, de unde să-l aplaude lingăii. În rolul "copiilor de mingi" sunt iarăşi destui care se bat pentru a-i da jupânului mingea "norocoasă".

Pe lângă terenul de tenis, mai sunt şi alte acareturi necesare vieţii la curte. Interesant este faptul că o pânză de camuflaj ascunde de privirile curioase casa jupânului. Asta e, dumnealui e modest, nu vrea să vadă tot mojicul ce casa "amărâtă" are dumnealui. De unde a avut Dragnea bani să cumpere atâta teren şi să îşi construiască un asemenea conac?! Trebuie spus şi că domeniul jupânului are ieşire la două străzi. Salariul, hotelul, împrumuturile de la socrul dumnealui, nu sunt de ajuns pentru a justifica ce este la vedere din averea lui Dragnea. Dar ce nu ştim noi!? Proprietăţile imobiliare ale ciocoiului Teleormanului sunt mult mai multe şi mai mari, chiar dacă în declaraţia de avere s-au mai împuţinat.

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
iancu pe 21 Noiembrie 2012, 17:36
#7
dl
toti o apa si un pamant.Pestele de la cap se-mpute,dar se pare ca in tara noastra minciuna are picioare luuuuuuuuuuuuuunnngi.pentru toata clasa politica sa fiu bine inteles.\\n
Vasile pe 04 Noiembrie 2012, 16:30
#6
Adriene.....
Nu stiu cit si cum se va termina cu Dragnea, dar pot sa-ti spun ca la iarna PD-L se duce dracului, de nu-l mai scoate nici chioru\\\'. Apropo, si pe chior nu-l vad prea bine dupa 9 decembrie. De data asta nu-l mai scapa nici CCR nici Merkel, nici Barroso, nici UE nici marele lic*rici.
adrian pe 04 Noiembrie 2012, 16:06
#5
ptr. DRAGNEA
O SA SE ALEAGA PRAFU SI DE TINE MUSTACIOSULE,,NU TE MAI SATURA D-ZEU DE BANI NENOROCITULE CE ESTI AI JEFUIT TOT JUDETUL ASTA,,BA FRATILOR DACA IESE ASTA SI ACUM LA ALEGERI OR FURA 100% TOATE VOTURILE OR SUNTEM CEL MAI PROST JUDET...,
Alex pe 04 Noiembrie 2012, 11:13
#4
pt. Cris
De cate ori ne-o prezentati, poate faceti o paralela si cu cele ale omologilor din PDL, noi oricum le stim
cineva care iubeste orasul pe 03 Noiembrie 2012, 23:49
#3
Ar fi necesar un Tepes
Strada hotilor e foarte corect,ca la Caracal (politia e pe aceeasi strada)si se termina in padurea celor mai cinstiti carciumari, ca parc nu-i putem spune domn\\\" primar!Sa speram ca orasul nu ajunge ce a fost odata,cand nu avea nici trotuare,ci sa ramana resedinta de judet!
xxx pe 03 Noiembrie 2012, 18:14
#2
bravo
Numai aberatii sunt aici.BRAVO LUI CA SE DESCURCA.\\nAr dorii multi asa cv,dar..........Si domnul Cracea doreste asa ceva,dar..........NU PREA SE POATE.Cel mai bn e ca fiecare sa isi vada de treaba lui,sa ne uitam la ce avem fiecare si asa mai departe.
eu pe 03 Noiembrie 2012, 07:38
#1
dragnea
DESTEPT BAIAT!te doare mintea. grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.