Comuna Dracea a devenit staţiune turistică ?

11 Octombrie 2012, 00:04 | 5930 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Comuna Dracea, perla turismului din Teleorman

Referendumul pentru demiterea preşedintelui ne-a arătat că în judeţul nostru sunt zone unde turismul este mai dezvoltat decat în multe staţiuni turistice renumite din ţară.

Comuna Dracea este cea mai căutată destinaţie turistică din judeţ şi a şaptea din ţară. Dacă nu ştiaţi ce perlă a turismului este în judeţul nostru, mergeţi în Dracea, Florica şi Zlata, să vedeţi minunea. Din totalul de 1425 de locuitori, la referendum  au votat 1685( 118%), dintre care 95% au pus stampila pe DA. Primarul, penelistul Costica Doncea, a explicat depăşirea planului prin faptul că locuitori din alte părţi au venit la el în comună să voteze, plus cei care sunt plecaţi în străinătate şi, de  marea "sărbătoare" a referendumului, au venit acasă.

Cei mai mulţi turişti s-au bătut pe o cameră în Zlata şi Florica, ştiind că aici este mai ieftin decat în superba Dracea. Centru staţiunii este în Dracea, aici preferând să se cazeze cei cu dare de mână, un loc unde se aruncă cu banii. Cei care nu au conturi babane, preferă varianta  de cazare Zlata,  Florica şi distracţie în Dracea. Realitatea este cea care o ştim cu toţi, şi anume ca   Dracea este o comuna saraca, cu  locuitori putini. Satele Florica şi Zlata sunt aproape părăsite si arata jalnic. Culmea e că cei mai mulţi turişti au fost în Florica şi Zlata. În cele din urmă, jupânul judeţului, cel care a realizat traseul turiştilor, a fost chemat să dea explicaţii despre cum s-au reuşit asemenea performanţe.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cineva care stie ce spune pe 31 Octombrie 2012, 14:44
#2
Despre referendum
Socoteala e la indemina oricui. 18% din cca 1400 de cetateni cu drept de vot nu e deloc un motiv sa faci o \\\"poveste\\\" despre cum s-a desfasurat referendumul in comuna Dracea. E foarte usor sa arunci cu noroi. Asa cum arata si domnul Alex, la sfirsit de saptamina sunt multi veniti acasa si cum acest, mult discutat si disputat, eveniment politic s-a desfasurat in plina vara, au fost si foarte multi veniti in concediile de odihna. Si de ce n-ar fi votat si cei care erau in trecere ? Ca, doar legea le permite. Sau, poate, d-nul/d-na (pdl-ist/ista) care doreste sa defaimeze comuna Dracea nu cunoaste legea.
Alex pe 12 Octombrie 2012, 21:42
#1
pt. Ioan
La sfarsit de saptaman majoritatea turnenilor merg la tara pentru ca au pamant si gospodarii, nu ai vazut soselel pline de masini care vin dinspre Buc*resti? Si eu am votat la tara
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.