Fotbalul turnean a ajuns de râsul curcilor! De ce-l susţine Mohanu pe Ţăpurică?

26 Septembrie 2012, 00:10 | 2759 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Stadionul Municipal, unul din locurile unde Mohanu da teapa turnenilor.

Echipa de fotbal Dunărea Turris Turnu-Măgurele  a devenit ciuca bătăilor în liga a IV-a, mai corect spus, în prima ligă judeţeană. După ce finantatorul Mihai Ionescu a lăsat echipa, nemulţumit de piedicile  puse de către autorităţile locale, Mohanu a anunţat că Primăria va prelua echipa şi o va susţine financiar. Încă de la aflarea numelui antrenorului, D.Ţăpurică, un semianalfabet, care ştie doar să înjure ( la el, injuraturile ţin loc de tactică!), am prevăzut că situaţia se va înrăutăţi. Nu a trecut mult timp şi rezultatele ne-au dat dreptate. Scoruri de maidan, neobişnuite pentru Turris, obişnuite pentru Ţăpurică, cel care, ca antrenor al juniorilor Turrisului, pierdea meciurile, pe bandă rulantă, cu scoruri ruşinoase.

Ultimul rezultat, 0-8 pe teren propriu cu V.N. Olteni, a pus capac incompetenţei acestui individ. După 0-10 cu Sporting Roşiori şi 0-9 cu FCM Alexandria, Ţăpurică a demonstrat că este un antrenor de nimic. Multă lume se întreabă cine naiba îl tine pe incompetent la echipa oraşului. Nimeni altul decât primarul N.Mohanu. E şi logic, cine se aseamănă, se adună, spune o vorbă, aşa că Mohanu şi Ţăpurică sunt ca două feţe ale aceleiaşi monede. Ţăpurică a furat de la club, cât a putut ( şi a putut foarte mult!), însă Mohanu îl ţine acolo pentru că se poate baza pe el la sifonarea banilor publici. Sute de milioane pleacă spre echipă, însă nu ajung la destinaţie nici jumătate. Se "pierd" pe drum, pentru că orice ban public este binevenit în buzunarele lui Mohanu şi Ţăpurică.

Acum 2-3 ani,  fostul  preşedinte Vitiuc s-a dus la Mohanu şi i-a arătat modul cum Ţăpurică a furat vreo 20 de milioane de lei, prin prezentarea unei facturi false. Clubul Turris a primit, printr-o sponsorizare, o maşină de tuns iarbă. Ţăpurică a profitat şi a adus la Primărie o factură precum că maşina de tuns iarba a fost cumpărată de el şi trebuie să primească banii înapoi. I-a primit, însă acest lucru l-a supărat peste măsură pe domnul Vitiuc, care i-a spus lui Mohanu că nu mai lucrează cu asemenea oameni. Rezultatul: Vitiuc a fost silit să plece, Ţăpurică a rămas.  Fără comentarii!

Referitor la echipa de fotbal, se cer luarea unor măsuri imediate. Lotul de jucători trebuie primenit şi adus un antrenor adevărat. Poate Ionut Babadag, poate altcineva, însă Ţăpurică trebuie să plece. Dacă avea un minim de bun simţ, Ţăpurică îşi prezenta demisia după aceste eşecuri umilitoare!

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
ex . pe 28 Septembrie 2012, 08:27
#14
faceti nu scrieti
daca vreti sa scapati de acest handicapat tapurica faceti ceva.voi suporteri mergeti peste mohanu la primarie si cereti sal schimbe,sal dea afara de la club ca a fecut mult rau acestui oras.
Je pe 28 Septembrie 2012, 07:20
#13
profesorul de sport Nae
\\\"Cine se aseamana,se aduna\\\",spune un vechi proverb. Voi,cei care l-ati votat pe Mohanu,vedeti de cine este inconjurat? De handicapati gen Tapurica,Necea,Pruna,Cuclea si multe alte javre. La ce sa-i duca pe astia mintea,in afara de prostii?
suporter pe 27 Septembrie 2012, 22:27
#12
----- ------ ------ ------ ------ ------ ----- ------ ------ ------
Cum sa-l dea nae mohanu afara pe Tapurica cind ei impart banii impreuna!
profu pe 27 Septembrie 2012, 17:09
#11
NU MERITA
DOMNULE PRIMAR, GONITI DE LA STADION, GONITI DIN SPORTUL TURNEAN ACEST HANDICAPAT SI MINTAL SI PSIHIC.CUNOSTINTELE LUI DESPRE SPORT SUNT EGALE CU ZERO VA IMPLORAM RENUNTATI ODATA LA EL
gogutz pe 27 Septembrie 2012, 14:33
#10
vrem dreptate sportului turnean
Mohanu nu va renunta niciodata la tapurica ptr ca acest individ stie toate neregurile facute de primar cu banii alocati de la buget ptr sport si nu numai
strainu pe 27 Septembrie 2012, 09:46
#9
acum ori niciodata
ca bine zici Adi e momentul
adi pe 27 Septembrie 2012, 08:13
#8
pt binele fotbalului
domn primar trezestete acum in ultimul moment si termina cu tapurica ca va face de ras si pe dvs si orasu, chiar nu puteti sai gasiti un inlocuitor?
dic pe 26 Septembrie 2012, 21:49
#7
offf
Ionescule....ai lasat echipa cu datorii hotule
------- pe 26 Septembrie 2012, 20:19
#6
Fituica infecta !
Ionut Babadac ???? =))=)))=)))) hai ca sunteti chiar nostimi...\\nVoi chiar nu aveti simtul penibilului ??? Domnule basist notoriu, muritor de foame, fituica asta infecta din banii cui traieste ? Sunteti jalnici, jalnici rau de tot...INFECTILOR !
ex.turris pe 26 Septembrie 2012, 14:34
#5
asa e.
ai dreptate toate magariile le face cu cuclea.cind avea apartament la feuri la rnovat cu materiale de la aneleuri ca era in constructii.el crede ca vecini nul vedeau ce face.dar ii mai merge. excaim
fotbal c*rat pe 26 Septembrie 2012, 10:50
#4
performanta ioc
nu-l mai amestecati pe Mohanu in povestea asta ca e o afacere mult prea mica pt.el.cel care il sustine e unul la fel de prost e Cuclea.
ex.turris pe 26 Septembrie 2012, 10:36
#3
bilbiitul orasului
acest individ pe nume tapurica trebuie sa plece din oras nu de la echipa.nimeni nu stie citi bani dau pentru echipa privatizati di oras dar tapurica stie cum sai dijmueasca,ca are spatele asigurat.voi suporterii acestei echipe puteti face ceva pentru acest club,gonindul pe bilbiitul acesta zis TAPU.salut microbistilor din turnu hai TRRIS. cool mad
vito pe 26 Septembrie 2012, 08:52
#2
......
hai sa-ti spun eu cunm sta treaba autotrule\\n1. mihai ionescu a vrut sa ia echipa la buc cu totul,cu nume cu tot.deci oricum tot aici se ajungea,adica la zero downer \\n2.rezultatele proaste ale echipei se datoreaza faptului ca echipa este inca in formare,jucatorii nu primesc nici un stimulent(banii se fura),jucatorii nu sunt pe posturile lor...etc\\n3.posibil ca antrenorul sa fie schimbat in c*rand\\n\\nautorule!tu ai fost pe la stadion?zic eu sa te mai documentezi cool cheese
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.