Geva Com Tr. Măgurele, un succes clădit cu "seriozitate". Contractele cu societăţi comerciale si Primaria au "ridicat" firma lui P.Ignat!

05 Septembrie 2012, 00:07 | 5538 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Piesele auto, o afacere de miliarde pentru Geva com.

În Turnu-Măgurele sunt mai multe service-uri auto, service-uri  unde locuitorii din  zonă pot să-şi repare autoturismele. Unul dintre  cele mai mari şi mai cunoscute  este  Geva Service, deţinut de firma SC Geva Com SRL. Această firmă este a lui Petre Ignat şi a soţiei dumnealui, Adina. Petrica, aşa  cum este cunoscut patronul Geva, a început de la un magazin de piese auto şi, în timp, şi-a deschis Geva Service.

"Seriozitatea" este principala calitate prin care a reuşit acest om de afaceri, o "seriozitate" adaptată la societatea românească post-decembristă. Pe lângă comerţul cu piese auto pentru clienţi  persoane fizice, Petre s-a orientat către comerţul cu  clienţi societăţi comerciale sau  instituţii publice, gen Primaria Tr. Magurele. De aici a venit cea mai mare parte a câştigului şi a succesului Geva. După cum am spus, Petre a reuşit prin "seriozitate", o calitate a oamenilor de afaceri care ştiu să dea tot felul de tunuri şi respectă anumite legi nescrise, precum  tăcerea şi împărţirea câştigului cu cei care îi fac vânzare.

Dacă o persoană, care ocupă o funcţie de conducere într-o societate, se înţelege cu Petrica pentru anumite contracte, acea persoană este recompensată de acesta. Unde se poate, se încarcă facturi,  câştigul  impartindu-se, pentru că, asa cum se spune, de unde vine să izvorască.. Petre nu face asemenea şmecherii de ieri, de azi, aşa s-a ridicat. Această societate putea să trăiască şi fără contractele cu societăţi comerciale, mai ales cele de stat, dar nu avea asemenea dezvoltare. Ca orice service, are clienţi mulţumiţi dar şi reclamaţii, toate fiind în tiparul normal. Mai trebuie spus că Petre Ignat este din Uda Clocociov, localitate unde s-a născut şi "celebrul" Patică. Se poate bănui şi  un anumit noroc al locului de naştere, prin faptul că Uda se învecinează cu Saelele.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
ANONIM pe 11 August 2016, 11:01
#8
TR MAGURELE
O UNITATE IN CARE AM FOST DE DOUA ORI AM INTRAT CU UN DEFECT MINOR SI AM ESIT CU DAUNE GRAVE .LUCRATORI SANT FOARTE INCETI,SI FOARTE PLICTISITI.DEASEMENI SE PROGRAMEAZA SI NU EXISTA SERIOZITATE LA RESPECTAREA PROGRAMARII .SE CHEAMA MAI MULTE PERSOANE LA ACEIASI ORA SI APOI INCEPE REPROGRAMAREA .DECI ALMES -BALMES.
gogu pe 04 Martie 2015, 10:23
#7
pt vlad
Esti tare baiete, incepi cu "bai kktule " si inchei cu "te mananc". Ce scoala ai facut ? Speri sa fii patron sau conducator cu asa gandire ?
Vlad pe 19 Septembrie 2013, 00:56
#6
ss
Bai kktule care scrii toate prostiile astea,in mortii mati nu ai ce face,tata nu s-a ridicat pe spatele nimanui,s-a ridicat pe spatele lui,de spui asemenea afirmatii,il cunosti mai bine ca mine,daca aflu cine esti te mananc
Particular pe 08 Octombrie 2012, 00:13
#5
Ar merge un skid GPL???astept pareri
Ar merge un skid GPL???in turnu magurele astept pareri.... am niste bani stransi si as vrea sa fac o afacere dar nu sunt sigur daca e cea mai buna solutie SKID daca aveti o idee va rog sa mi spuneti
vierme pe 14 Septembrie 2012, 23:17
#4
gevacom caacaat
cel mai peost service din tot orasu .
ewe pe 09 Septembrie 2012, 21:13
#3
sss
il are pe acel valu sau cum dracu ii mai zice un nesimtit si arogant care ia clientii la 2 bani crezand ca este priceput dar in fond este un prost si alti cativa mecanici care cred ca au inventat ei mecanica dar au vazut-o pe la tricotaje .autoturismele nu sunt masini de cusut baieti asa ca mai cu grija.pt d-nul ignat tot respectul vrea sa faca ceva bun dar nu are cu cine....
nae forever pe 05 Septembrie 2012, 19:51
#2
\"tunu\" magurele
Daca imi spui o societate comerciala cu o cifra de afaceri rezonabila care nu are smenuri cu bani publici eu spun \\\"hai dragnea\\\"! tot ce merge in orasul lui ldp suge de la bani publici!nea dorel da la spitalul municipal mancare la preturi de proinvest,moara lui ciprian meirosu cisgas da faina la spitalul lui ivan penalu\\\'! Sa ne traiti nea nae forever !!!!
anonim pe 05 Septembrie 2012, 19:28
#1
.
Si nu numai atat! o mare parte din afacerea lui Petre Ignat,pentru cine nu stie,s-a facut cu combinatul de ingrasaminte chimice sub \\\"forme legale\\\" ca cele prezentate mai inainte cu ajutorul defunctului Stafie,care il ajuta sa fure cate 3-4 tiruri de ingrasaminte chimice pe care le lua vezi doamne in compensatie la piesele pe care le livra la sectorul Transporturi al combinatului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.