Turris Tr.Măgurele - FCM Alexandria 0 - 9!!! Cascadorii râsului! Tăpurica are ...trupă mică!

02 August 2012, 00:55 | 1909 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Imagini din meciul Turris Turnu-Magurele - FCM Alexandria

Miercuri, 1 august, într-un meci contând pentru turul al II-lea al Cupei Romaniei la fotbal, Turris Turnu-Măgurele a pierdut categoric, scor 0 - 9, în faţa echipei FCM Alexandria. Meciul a fost un adevărat măcel, turnenii nefiind în stare să ţină piept jucătorilor alexandreni.

Vreo 100 - 150 de spectatori turneni au fost martorii acestui măcel fotbalistic. FCM a deschis scorul încă din minutul 4, până la pauză scorul ajungând deja 0 - 6. Turris a demonstrat că e o echipa construita în pripă de către o conducere tehnică incompetentă. Nu cunoaştem după ce criterii au fost aleşi aceşti jucători, însă tare ne îndoim că ei reprezinta ce are mai valoros fotbalul din zona noastră. Prestaţia jucătorilor turneni a fost penibila, scorul putând lua proporţii cu adevărat astronomice.

Dacă FCM Alexanbdria nu era miloasă iar arbitrul un drăguţ, puteam vedea un scor aproape dublu. De ce amintim arbitrul jocului? Pentru că acesta, văzând umilinţa echipei turnene, a decis să pună capăt meciului cu vreo 10 minute mai devreme. Mulţumim, domnule arbitru! Oare ce a gândit D.Tăpurica, antrenorul  Turrisului, atunci când s-a prezentat la meci cu această echipa de "petarde" fotbalistice? Nici măcar tinereţea nu poate fi o scuză, pentru că în echipa au evoluat jucători maturi, ponderea tinerilor fiind destul de redusă.Ce perspective poate avea o asemenea formaţie? Pentru cei care nu ştiu, amintim că, în etapa trecută a Cupei României, FCM Alexandria a învins cu 5 - 2 Metalul Frăsinet. Şi Metalul nu este vreo formaţie de valoare, însă după rezultat credem că va mătura pe jos cu Turris.

Am fi dorit să spunem că măcar sunt speranţe că fotbalul turnean îşi poate reveni după retrogradarea în liga a IV-a, însă ceea ce am văzut miercuri ne-a demonstrat că nu avem nicio speranţă de revenire. Referitor  la meci, remarcăm gesturile de saltimbanc ale lui D.Tăpurica, cel care se crede un mare antrenor. Domnu` Tăpurica, ai o trupa mica, asa ca mai bine strigi la antrenamente, nu o faci pe clownul la meci.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
anonim pe 25 August 2012, 23:21
#8
anonim
ce mai ziceti acum cand a castigat echipa,invidiosilor,la muncaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
anonim pe 24 August 2012, 18:32
#7
anonim
care comentati treceti mai bine la munca sa vedeticum se face o echipa,invidiosilor\\n\\n
tapurica pe 03 August 2012, 08:57
#6
va spun eu adevarul
mooooooooooooosule nam cu cine! coooopii astea nu au valooooooooooooooaaaaaaaaaaaare! ale duli si bonsi sint buni la sprit, nu la fotbal!
Lipie pe 03 August 2012, 08:53
#5
Dane lasama p mine
Tapurica nu stie nimic ca antrenor vreau eu sa fiu pus antrenor !
eu pe 03 August 2012, 08:50
#4
pentru tapuric
tapurik este cel care a furat banii copiilor d la republikni ?
MIHAI IONESCU pe 03 August 2012, 08:47
#3
TAPULICA
TAPULICA ESTE UN MASCARICI
deep pe 02 August 2012, 17:17
#2
min 80?
astia sigur n-au jucat o miutza?\\nsmile) smile) smile) smile) smile) smile)
marian p pe 02 August 2012, 09:22
#1
asta este
asa ne trebuie cind lasam toti..........sa se ocupe de fotbal. daca nu se trezesc, tot la coada o sa raminem. asta este.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.