Unde se duc banii judeţului Teleorman sau de ce nu investeşte L.Dragnea în judeţ?

10 Iunie 2012, 00:04 | 4378 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Imaginea unui oras jalnic!

L. Dragnea este  principalul sponsor al PSD, unul din cele mai mari partide din România. Funcţiile şi "prestigiul" câştigat de Dragnea au fost cumpărate cu bani mulţi. Şeful judeţului a donat prin interpuşi sume mari în campaniile electorale. Acest partid a avut campanii costisitoare în care se oferea foartă multă mită electorală.

În Turnu-Măgurele, sunt arhicunoscute practicile murdare la care recurge Dragnea. Suntem unul din cele mai sărace judeţe, dar întreţinem un partid de baroni care trăiesc în lux. Un fapt absolut scandalos, care demonstrează corupţia din judeţ, patronată de L.Dragnea, este lista cu donatorii din campania electorală de la alegerile prezidenţiale din 2009. Județul Teleorman este unul dintre cele mai sărace judeţe ale ţării, firmele din judeţ sunt mici şi nu fac decât rar investiţii.

În Monitorul Oficial, din declaraţiile cu donaţiile făcute PSD, reiese că suntem cel mai bogat judeţ al României, cu cele mai  puternice firme. Ştiţi câţi bani au donat firmele din Teleorman pentru campania electorală a PSD? Citiţi şi vă cruciti: 1.610.000 lei noi, adică 16 miliarde de lei vechi. Teleormanul s-a clasat pe primul loc în privinţa banilor obţinuţi de PSD din sponsorizări ale firmelor. Următorul judeţ, cu 930.350 lei noi, a fost Constanta. Deci firmele din Teleorman au donat aproape dublu fata de cele din Constanta. Avem un judeţ foarte bogat, cu firme care oferă locuri de muncă bine plătite. Bucureştiul, cu firmele uriaşe de acolo, nu poate rivaliza cu un judeţ ca Teleormanul. Dragnea a primit 16 miliarde pentru campania electorală de la firme din Teleorman.

Astfel, firma care, potrivit presei locale, este administrată de finul lui Liviu Dragnea, Mihai Slăvescu Putineanu, SC Agrotrust SRL, a făcut donaţia cea mai consistentă, de 500.000 RON. SC Interfrigo Logistics SRL a donat 400.000 RON PSD+PC, iar SC Gransiloz SRL, 300.000 RON. SC Springoserv şi SC Proinvest au donat câte 200.000 RON, singura firmă din Teleorman care a făcut o donaţie mai modestă fiind SC Spicul SA, care a dat numai 10.000 RON către PSD. Cum se făceau donaţiile şi din ce bani? Simplu, de la Consiliul Judeţean, condus de Dragnea, se făceau contracte false cu aceste firme şi banii contribuabililor se duceau, via aceste firme, la PSD. Ne mai mirăm că Dragnea este secretar general al PSD, cu asemenea donaţii!

Teleormanul a ajuns să fie judeţul care susţine un partid.

La Turnu-Măgurele nu sunt bani pentru ca toţi turnenii să beneficieze de căldură, în schimb Dragnea aruncă cu miliarde pentru a-şi menţine funcţia.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Alex pe 10 Iunie 2012, 07:54
#2
pt. Cris
toata lumea o duce bine, observam cate drumuri si investitii s-au facut in tara de cand este Basescu si a fost PDL-ul la guvernare, numai Teleormanu si Turnu Magurele au ramas subdezvoltate in rest toata tara o duce bine. Unde sunt banii Teleormanului? Intreaba-l pe Blejnar. Gasitorului RECOMPENSA. Oricum pe mana lui Nitulescu si a lui Cracea nu vor fi niciodata
Nelu pe 10 Iunie 2012, 07:25
#1
Bafta Cracea
Doamne ajuta sa iasa Cracea Primar sa scapam de sugative. Bafta Cracea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.