Liviu Dragnea, un mincinos la curtea politicii. Chinezi, investitori, locuri de muncă, ameninţări - repertoriul baronului roşu din Teleorman.

25 Mai 2012, 00:06 | 2356 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
L.Dragnea, un mincinos

Aflat în campanie electorala, Liviu Dragnea a fost prezent în studioul postului Media Sud Alexandria. Emisiunea electorală a durat 2 ore şi a fost plină de momente comice. Minciunile au abundat, astfel că telespectatorii au avut cu ce se distra. Rezumând ce a spus domnul Dragnea, putem spune că Dumneazeu ne-a pus mâna în cap.

Cornul Abundentei se va revărsa asupra Teleormanului, un judeţ care va deveni noul El Dorado al României şi, poate, al Europei. Investiţiile vor curge pe bandă rulantă,  locurile de munca vor fi atât de multe şi de bine plătite, încât chiar bucureştenii vor veni la noi în judeţ să muncească. Dragnea a continuat să mintă în legătură cu "celebrii" investitori chinezi, care vor veni acum în Teleorman şi vor ridica fabrici şi făbricute.

Doar imaginaţia bolnavă a lui Dragnea poate să creadă în chinezii care stau cu zeci sau mii de miliarde de dolari la poarta României (şi Teleormanului, y compris!), gata să-i investească!  Dragnea a fost cam stresat în studioul singurului post tv independent din Teleorman, astfel că a făcut multe greşeli gramaticale. "Cer decât să-şi facă datoria", "vreau decât ca populaţia să înţeleagă", "şi toate acestea va genera locuri de munca",etc. Asta e, nu-i putem cere domnului Dragnea altceva decât să înveţe limba română, însă vârsta sa ne face să ne îndoim că dumnealui mai poate aprofunda acum gramatica lb. române. Revenind la minciunile lui L.Dragnea, acestea au depăşit orice limita. Absurdul situaţiilor a fost întărit de ameninţările lui Dragnea faţa de inamicii săi, în special  la adresa fostului prefect, Teodor Nitulescu.

Ca o ciudăţenie, trebuie să spunem că T.Nitulescu este la originea modificării Constituţiei. Un articol din Constitutie, care dădea dreptul prefectului să suspende hotărârile CJ, va fi modificat, astfel încât aceste hotărâri să rămână în funcţiune până la data procesului. Bravos, domnule Nitulescu, modificaţi Constituţia când sunteţi în opoziţie!  Această modificare arată cât de mult a suferit Dragnea atunci când a fost obligat să respecte legea. Acum, cu guvernul uselist la putere, vom avea, din nou, "legea Dragnea" la noi în Teleorman. Jupânul va conduce cu mâna de fier, iar cine nu-l ascultă, va suferi răzbunarea cruntă a baronului roşu din Teleorman. Credem că teleormănenii sunt sătui de minciunile acestui individ.

Dragnea a făcut şi o mărturisire: dacă în noiembrie va constata că judeţul se dezvolta bine, va pleca la Bucuresti pentru a deveni ministru. Acest lucru presupune ca, dacă Dragnea va câştiga scaunul de preşedinte al CJ Teleorman la alegerile din iunie, să avem  alte alegeri în luna martie 2013, pentru un alt şef al CJ Teleorman. Alţi bani, altă distracţie! Ca să-l ajutăm pe domnul Dragnea, propunem să-l lăsăm să plece chiar după aceste alegeri la Bucuresti, iar judeţul să aibă un alt preşedinte de CJ.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
ovi pe 06 Iunie 2012, 18:02
#10
prostime
teleormanul va fi din nou ROSUUU...asa de prosti suntem,incat ne meritam soarta,bravo teleormaneni,asa s-o tineti,va fi vai mama voastra,o sa-i doara-n... de voi,mai dati-le sa mai suga si ce a mai ramas.o bere,un balon,un mititel...va tine de foame 4 ani de acum inainte?
Floarea pe 27 Mai 2012, 08:56
#9
pentru marian
Ei or fi sau nu jalnici, dar tu esti de-a dreptul patetic.
Alex pe 26 Mai 2012, 14:47
#8
pt. Nelu
inca nu esti convins!
Alex pe 26 Mai 2012, 14:45
#7
pt. Marian
Pe acest site singura stire este ca Dragnea si Mohanu sunt niste nenorociti, cei care simpatizeaza cu ei niste prosti, iar Cracea si Nitulescu oameni de toata isprava precum si simpatizantii lor. Alta interventie este neinteresanta, ca atare nu poate fi stire
MELU pe 25 Mai 2012, 14:59
#6
draga scriitorule
sa inteleg ca tu stii ca dragnea o sa iasa presedinte la cj? ai?\\nbine mai lingatorule,noua de ce nu ne spui?
Adi pe 25 Mai 2012, 14:01
#5
CE MISTO ! VICTORIE !
De ce sa n-e fi frica de Dl. Dragnea si PSD pt. ca au PROMIS ca nu vor face ca si PDL { sa ASCULTE telefoane etc. }ca acum va fi lapte si miere,loc*ri de munca,dar cu o conditie : CIOCUL MIC! Misto disc*rs, am priceput din prima ce n-e asteapta . CUM VOTAM ASA TRAIM!
Adi pe 25 Mai 2012, 14:00
#4
CE MISTO ! VICTORIE !
De ce sa n-e fi frica de Dl. Dragnea si PSD pt. ca au PROMIS ca nu vor face ca si PDL { sa ASCULTE telefoane etc. }ca acum va fi lapte si miere,loc*ri de munca,dar cu o conditie : CIOCUL MIC! Misto disc*rs, am priceput din prima ce n-e asteapta . CUM VOTAM ASA TRAIM!
Marian pe 25 Mai 2012, 12:07
#3
Turnu
Frate nu am habar care e scopul tau, dar in momentul asta nu aveti ce sa ii faceti lui Dragnea, Mohanu si toti aia care se invart pe langa ei, sunt prea puternici pentru voi astia din PDL . Si apropo turnucustiri.ro e un blog unde vreti sa adunati toti turnenii care sunt inpotriva lui Mohanu si a lui Dragnea, sau este un blog unde putem afla stiri din Turnu Magurele si ce tine de orasul nostru ?\\n Vizitez des acest blog si de cand va stiu nu ati stiut dacet sa dai cu noroi in cei din primarie, daca tot va dati asa importanti si cu mare scoala, ca voi nu faceti greseli gramaticale comportati-va ca niste redactori adevarati si semnati articolul, ca asa e frumos,hmmm sau va e frica de Dragnea si Mohanu . Sunteti jalnici ! smile)
Alex pe 25 Mai 2012, 09:50
#2
pt. Cris
nu exista post tv. independent, ar trebui sa fie cel public, dar celelalte sunt comerciale, scopul lor fiind orientat catre profit, in cea mai mare parte obtinut din publicitate.Fiecare interpreteaza o stire, eveniment din unghiul de interes al proprietarului de media, iar in ce priveste postul Media Sud reprezinta interesele PDL si nu aceasta este problema, problema consta in faptul ca nu este declarata aceasta misiune, oricum este evidenta.\\nIn ceea ce priveste modificarea Constitutiei, presupune initiativa legislativa, referendum, dezbatere nationala, iar in mass- media nationale nu am auzit nimic despre aceasta, sa inteleg ca nu face obiectul agendei PDL la nivel central? Atunci despre ce vorbiti, Constitutia este legea fundamentala a statului, oare dl. Nitulescu ne face o surpriza sa faca din Teleorman un oras calauza in schimbare, fara sa mai auzim de dansul si aceasta cat mai c*rand
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.