Senzațional!! Dan Diaconescu la Turnu-Măgurele.

14 Mai 2012, 00:03 | 3975 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Senzational!! Dan Diaconescu la Turnu-Magurele.

Celebrul realizator de televiziune, Dan Diaconescu, a fost sâmbătă în orășelul nostru. DD este pe urmele ciocoiului Dragnea, pe care, așa cum a promis, o să-l aresteze. Numai așa se explică cum DD nu-l slăbește pe ciocoiul Teleormanului și-l urmărește la tot pasul. Dan Diaconescu și-a început campania electorală în județul nostru, la fel ca Dragnea. Înainte să vină în Turnu, Diaconescu a fost la Islaz, unde a fost mult mai multă lume să-l întâlnească.
DD a făcut o dezvăluire importantă referitoare la Parada Europei, și anume că  Dragnea trebuia să organizeze acest eveniment pe 9 mai, de Ziua Europei, dar, intenționat, a făcut tot posibilul să se desfășoare pe 12 mai, știind că atunci venea Diaconescu la Turnu. Una peste alta, celebrul realizator a fost dezamăgit de prezența sub așteptări din orașul nostru. Din Turnu-Măgurele, D.D. a plecat la Uda -Clocociov, unde, posibil, s-o fi întâlnit si cu celebrul Rădan Patica. Prin intermediul acestui articol îi facem o dezvăluire lui DD. Secretarul general al Partidului Poporului, Liviu Neagu, joacă la două capete, este  omul lui Liviu Dragnea infiltrat în PP-DD și de aceea jupânul îi cunoaște secretele lui DD. De la scandalul fondurilor și emisiunile de la OTV, în care Dragnea a fost tocat mărunt, între DD și LD s-a înfiripat o prietenie din interes, din care  se speră să câștige amândoi.
Dan Diaconescu știe despre ce este vorba, o lupta  pentru banii jupânului Dragnea. Noi am mai scris despre ce s-a întâmplat atunci și cum DD a primit reclamă la Valahia Guard, ca să tacă din gură. După toate acestea, jupânul a considerat că ar fi bine să colaboreze cu DD și l-a propus pe Liviu Neagu  om de legătură între ei. Ca să pară că sunt dușmani de moarte, DD l-a mai înțepat pe Dragnea, îndemnând lumea să iasă la vot  și "să scăpam de ciocoi".
Aceste înțepături sunt parte a unei strategii a jupânului Teleormanului, prin care încearcă să joace la cacealma o carte politică, încercând ca PP-DD să câștige din voturile lui T.Nițulescu, ajutând jupânul să câștige un nou mandat de șef al CJTeleorman. Diaconescu a stat două zile în județul nostru, pentru că aici, unde electoratul este mai ușor manipulabil, speră să obțină câte ceva. Din păcate pentru jupân, DD s-ar putea să ia mai mult din voturile dumnealui decât din ale lui Nițulescu. La plecare, DD a mai spus că furtuna i-a stricat petrecerea ciocoiului Dragnea  și  l-a luat la goană (aluzie la vântul puternic ce a pus capăt Paradei Europei).

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Florin pe 31 Mai 2012, 22:48
#12
Adevarul????
Salut toti participantii la comentarii,si asi vrea sa comentez cu intrebari asa cum am mai facut,insa se pare ca seful acestui site le sterge probabil este familiar cu Dragnea liviu,nu stiu poate!asadar:\\n-Unde sant fermele de la banciu? la care lucrau multi tarani? (le-a luat Dragnea).\\n-Unde este fostul I.A.S. Lita? (la laut Dragnea)\\n-Unde este Hotel Turris?(la luat dragnea)\\n-Unde este ferma de la Dona (Segarcea-Deal)(a luato dragnea)\\n-De ce exista in Turnu doar un peco (nu lasa dragnea pe nimeni sa deschida altul)\\n-Unde este graul taranilor?(la dragnea in silozurile de la Lita)\\n-continuati voi prieteni cu ce mai stiti....\\n
ella pe 17 Mai 2012, 11:27
#11
senzational?!
SENZAȚIONÁL, -Ă, senzaționali, -e, adj. Care impresionează puternic, uimește, emoționează, care interesează în cel mai mare grad. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. sensationnel. \\n -asta fiindca tot ai facut,probabil, o facultate,unde,putin probabil,ai invatat sensul cuvintelor smile.Ce-i asa senzational in stirea asta?Pe cn din Tr intereseaza caravana electorala a lui DD?!BE SERIOUS!
floarea pe 17 Mai 2012, 10:17
#10
pentru Dan- inevitabil roman
Am vrut doar sa fiu politicoasa, tinand cont de faptul ca Monica este un personaj colectiv, conform exprimarii pe care a avut-o.
monica pe 16 Mai 2012, 16:16
#9
pentru moni
licențiată în psihologie și geografie.\\n
MELU pe 16 Mai 2012, 12:05
#8
alt mafiot
cum spuneam...ALT MAFIOT.\\nCum dreq se gasesc numai idioti sa vina sa-si faca campanie in tr.\\nChiar asa prosti ne cred?
dan-ex turnean-ex teleormanean-inevitabil romän pe 16 Mai 2012, 11:33
#7
consternare
Noua intrebare *Ce pregatire aveti?* a inlocuit celebra *Ce ati facut in ultimii 5 ani?*
moni pe 15 Mai 2012, 22:47
#6
ptr monica
monicuta ce pregatire aveti dv?
floarea pe 15 Mai 2012, 13:29
#5
pentru Monica
Imi pare rau ca alticineva s-a gandit sa posteze sub numele meu. Postarea, asa cum spuneam, nu imi apartine. Nu folosesc un limbaj injurios, nu jignesc si nu imi permit sa dispretuiesc pe nimeni. Imi cer scuze in numele celui care s-a gandit sa scrie in acest mod. Sper sa cititi acest comentariu.
monica pe 15 Mai 2012, 12:19
#4
pentru alex
draga concetățean al acestui oraș. In ultimii 22 ani nu s-a văzut nicio schimbare. Dumneavoastră ce părere aveți? Va este bine ?\\n
monica pe 15 Mai 2012, 12:12
#3
pentru Floarea
mulțumim pentru urări și va rugam sa ne spuneți și noua ce pregătire aveți?\\n\\ndacă va credeți, doamna, atât de deșteaptă și de culta, ne spuneți ce s-a realizat în ultimii 22 ani cu inteligenta dvstra . exact în Municipiul Turnu Măgurele?
alex pe 15 Mai 2012, 00:41
#2
Dan Diaconescu
era tot ce ne lipsea
floarea pe 14 Mai 2012, 20:34
#1
dd la munte
turnul piz....,rusine incultilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.