Dragnea se bronzează în Brazilia, așa că protestele de la Alexandria sunt slabe. Vine jupânul și va lua măsuri!

17 Ianuarie 2012, 00:03 | 3583 vizualizări | 30 comentarii
Car Universal
Dragnea vine cu ultrasi amazonieni

Din cauza absenței lui Dragnea, plecat în Brazilia, însă nu la Carnavalul de la Rio, pesedistii alexandreni au pus de-o manifestație. Să nu rămână iar "repetenți", slugile lui Dragnea au prezentat un  spectacol jalnic. Câteva zeci de oameni s-au strâns în fața Casei de Cultură și au fost prezentați drept protestatari.

Ce păcat că nu s-au găsit niște ultrasi de la FCM Alexandria, ca să iasă cu ceva bătaie! Dar nu dorește Dragusin asemenea probleme, dumnealui e fericit că poate raporta jupânului că s-a reușit ceva și la Alexandria. Lingăii de la Teldrum Tv și radio Teldrum, au vorbit de parcă se pregătea  vreo revoltă populară. Mai avea puțin  și Luiza Abu-Salem  spunea că Alexandria e pe primul loc între orașele pesediste cu proteste. Ca totul sa para cat mai autentic, in timpul emisiunii de stiri de la Teldrum tv, s-a vorbit la telefon cu Alexandru Ceciu, angajat in Primarie, unul din pechinezii primarului, dar si cu un corespondent, care a fost in timpul zilei in mijlocul "protestatarilor". Cum la Alexandria sunt peste 200 de revoluționari, așteptăm ca mai mulți indivizi să apară drept protestatari.

Deocamdată, în celelalte orașe din Teleorman nu s-a reușit organizarea unor asemenea mișcări. La Turnu-Măgurele, așteptăm ca Eli Iagăr, Vlăduțu,  Ghinea Marius, Simionescu Adi, să iasă în stradă și să scandeze împotriva dictaturii. De 16 ani, în Teleorman, conduce L.Dragnea, probabil că e timpul să-i spunem să plece. Turnu-Măgurele se pregătește de alegeri, iar Mohanu, de 16 ani primar, dorește să bată recordul lui Ceaușescu, 24 de ani la conducere. Prezența lui Dragnea, ar fi făcut ca protestele din București să adune și câteva sute de teleormăneni. Din păcate pentru cei dornici de proteste plătite, Dragnea se bronzează în Brazilia. Vine el, jupânul, să vedeți atunci! Cam atat despre a doua zi de proteste din Alexandria, pentru ca prima a trecut neobservata.

Citeşte şi
Comentarii (30) Adaugă comentariu
gogutzu pe 19 Ianuarie 2012, 19:38
#30
pentru gogu
da\\\' ce-am spus vulgar moncher? umorul inseamna inteligenta. asta daca poti procesa umorul, dar la tine se pare ca nu exista optiunea asta in meniu. ti se pare vulgar, pentru ca atit poti. esti mai incult decit ma asteptam. de aia sunt la ani lumina de tine moncher.
gogu pe 19 Ianuarie 2012, 16:01
#29
pentru eli
Ai vazut draga eli de ce este in stare musiu gogutzu!?\\nDaca as incepe si eu cu vulgarisme unde am ajunge? Il las sa se spele pe cap cu anii lui lumina de scoala ca nu marita atentie nici cit negru sub unghie...\\nApreciez exclamatia ta ca pe un semn normal al unui om.
vali pe 19 Ianuarie 2012, 15:00
#28
pentru voi
aveti voi grija de Nitulescu vostru si la urma sa vorbiti
eli pe 19 Ianuarie 2012, 13:52
#27
aaa
sick
gogutzu pe 19 Ianuarie 2012, 10:44
#26
pentru gogu
si apropo, de unde stii ca port pampersi? ori m-ai cautat de oua? grin
gogutzu pe 19 Ianuarie 2012, 08:50
#25
pentru gogu
e de prisos ca sa-ti explic. oricum nu poti intelege. nu poti procesa atitia biti. eu am facut scoala.ca si multi altii. si mai am si scoala vietii, la care matale esti un pic repetent. cind o s-o absolvi, o sa vezi diferenta. cit despre ineptii....tu sa fii sanatos!
gogu pe 19 Ianuarie 2012, 07:57
#24
pt. gogutzu
Da, nu trebuie să fii geniu pentru a observa pamperșii lui gogutzu!!!!\\nCât despre școală te mai întreb odată. Studii? Ce studii ai facut de te-ai distanțat așa de mult față de noi muritorii de rând? Nu de alta dar sunt sigur că și Floarea ar vrea să afle.Sau te-a dezamăgit pe ici, colo nefiind de acord cu inepțiile tale!?
gogutzu pe 18 Ianuarie 2012, 14:24
#23
pentru gogu
nu trebuie sa fii geniu ca sa observi de ce este mereu gogu ud pe picioare. e simplu, face pipilica in contra vintului. si sa stii, chiar sunt la ani-lumina de tine fratioare. mai trebuie sa constientizezi asta. daca nu, nu. asta e.
gogu pe 18 Ianuarie 2012, 12:27
#22
pentru toti turnenii
Avem un geniu printre noi si nu am stiut!\\nNumele lui este : gogutzu!\\nSa fie sanatos!\\nMamaaaa, cu cine m-am inc*rcat! Auzi, domnule scoala lui gogutzu e asa de multa fata de a noastra c-o masoara in ani-lumina!
Un alt cititor pe 18 Ianuarie 2012, 10:15
#21
Catre cititor si gogu
Eu zic sa va bateti dar sa nu va scuipati smile)))))
cititor pe 18 Ianuarie 2012, 09:48
#20
pt. gogutzu
Of, of, of, gogutzuleeeeeeeee! Pai daca vrei sa citezi din cineva, pune baiatule ghilimelele de rigoare. Altfel, iti demonstrezi prostia, chiar si fara intentie. Mai uita-te peste ceea ce postezi (sa nu spun prostezi) si ai sa vezi o droaie de greseli. Asta,daca te duce capul sa le sesizezi. (Desi nu cred ). La scoala, gogutzule, la scoala !!!!!!
Veveritza pe 17 Ianuarie 2012, 21:20
#19
Sec*ristii si delapidarile
Pai cea ce ne ascunde anumite persoane si anume actualul Deputat de Teleorman, Badulescu Adrian, care a subtilizat chiar de la SRI unde a fost angajat si ulterior demis din functia pe care o detinea, deoarece in perioada cand a lucrat la casieria acestei institutii a furat circa 2 miliarde Lei vechi. Acum este un \\\"respectabil\\\" Domn Sec*rist Deputat! \\n\\nSper sa apara acest comentariu nu ca in perioada dinainte de 1989 cand se cenzurau toate ziarele.\\n\\nCu tot respectul
Jeleu pe 17 Ianuarie 2012, 20:57
#18
Comunismul dupa 1989 pana in prezent!
Asa zis mai sunt si altii care ar fi de spus inclusiv Constantinescu sau Basescu. Niciunu nu este mai presus ca iliescu. sau sa mai spunem de actualii parlamentari care se cred ei cruci de biserica dar in schimb in perioada comunista au dat cu subsemnatul la fosta Sec*ritate sau care chiar au si lucrat. Daca vreti cu adevarat o schimbare trebui sa nu mai votati pe fostii comunisti si sa votati tineretul care nu a avut legatura cu comunismul.
cobra pe 17 Ianuarie 2012, 20:53
#17
pentru toti
voi credeti ca toti pesedistii sant multumiti? cool grin
Jeleu pe 17 Ianuarie 2012, 20:47
#16
ION ILIESCU SI COMUNISMUL vol3
Filiera era una tipic sovietica: prin pepiniera U.T.M., organizatie de tineret structurata dupa modelul similar sovietic: Komsomol. Sfera de actiune initiala a adolescentului-activist Ion Iliescu: elevii, liceenli. Racolarea acestora se pare ca a dat rezultate, fiindca Iliescu este mentionat in referat ca fiind membru al Comitetului pe capitala al U.T.M.. Nu era insa decat primul pas al ascensiunii adolescentului Iliescu, regizata formal de Romani, in umbra acesteia aflandu-se, in realitate, ocupantul sovietic, cu politica sa de cadre. Comunisti Romani nu erau decat simpli executanti, timorati si obedienti, ai ordinelor date de consilierii sovietici, instalati in Romania odata cu Armata Rosie. Ca lucrurile stateau asa, anume cs adolescentul Iliescu devenise un fel de ienicer sovietic, in care se puneau sperante, o dovedeste un alt detaliu din raport.
Jeleu pe 17 Ianuarie 2012, 20:46
#15
ION ILIESCU SI COMUNISMUL vol2
Cu alte cuvinte, atunci cand Romanii incercau sa se opuna ocupatiei sovietice - multi dintre ei cu arma in mana, in munti (barbati, femei, tineri sau batrani) - adolescentul Ion Iliescu se inscria, inca din august 1944, in U.T.C., organism comunist. Sa observam ca Iliescu avea doar 14 ani si ca el participa, deja, la diferite actiuni ale partidulul comunist, nespecificate insa in referat. In conditiile ocupatiei sovietice a Romaniei, a participa la diferite actiuni ale unui partid controlat si dirijat, de sus si pana jos, de sovietici, nu era decat o forma de ate pune in slujba inamicului, a ocupantului strain. Altfel spus, o forma de colaborationism. Dar cu un tata si un unchi formati in U.R.S.S., adolescentul Ion Iliescu prezenta in ochii sovieticilor toate garantiile pentru a fi promovat si utilizat, in actiunea generala de acaparare a puterii de catre Partidul Comunist si de sovietizare a Romaniei.
Jeleu pe 17 Ianuarie 2012, 20:45
#14
ION ILIESCU SI COMUNISMUL vol1
Dupa 23 august 1944 Ion Iliescu s-a inscris in UTC si a activat in cadrul organizatiei UTC a elevilor: A participat la diferite actiuni ale partidului. Dupa autodizolvarea UTC-ului, a continuat sa activeze in organizatia tineretului progresist si a UTM. A fost ales in biroul organizatiei de elevi pe langa comitetul\\ncapitalei al UTM.\\n
gogutzu pe 17 Ianuarie 2012, 20:04
#13
pentru cititor
auzi mai nea cultura, am spus cartarascu, pentru ca asa pronunta nen-tu basescu numele scriitorului aluia. si chestui cu pleonarsmul, sa stii si tu tati, ca asta este o formula arhaica de exprimare acceptata de academia romana. daca nu stii, pune mina pe carte sau intreaba-l pe nen-tu goagal, vorba altui clasic in viata. si nu-ti mai schimba identitatea mai gogule, ca te descoperi de felul in care,, dai cu verul in fraza \\\". cit despre prostie, cred ca e destul ca te-am bagat in seama, astfel ti-am crescut artificial valoarea, ceea ce nu era cazul pentru tine.ramai sanatos.
cititor pe 17 Ianuarie 2012, 19:04
#12
lui gogutzu
Gogutzule,gogutzule, vai de cultura ta !!! Ai auzit si tu vreodata de pleonasm? Ce prostii poti sa postezi.... \\\"Prefer mai bine\\\", asa cum zici tu,este un pleonasm. Dar la mintea ta, nici nu ma asteptam la ceva bun.Si mai e o chestie :autorul Levantului, se numeste Cartarescu, nu Cartarascu,asa cum zici tu. Spune-i aluia care ti-a dictat ca e la fel de prost ca tine.
andreea pe 17 Ianuarie 2012, 19:00
#11
eu
lasa ca e bn ca au iesit in strada ca asa chiar nu se mai poate.unii mor de foame,la propriu, si altii se bronzeaza in brazilia..........
gogutzu pe 17 Ianuarie 2012, 18:47
#10
pentru gogu
gogule, fara suparare, sunt la ani-lumina de mataluta. nu te da cocos ca nu e cazul,crede-ma am mai vazut,,telectuali\\\" ca tine gramezi. asa ca stai in patratica ta.
gogu pe 17 Ianuarie 2012, 16:06
#9
pentru ala mic
Tu, ala mic, ce studii ai? Daca nu e cu suparare.\\nhaida-de!!!
Vasile pe 17 Ianuarie 2012, 16:01
#8
pentru Dan
Vor veni zi si noapte cei de la teldrum sa asfalteze, sa ne intrebe unde mai sunt gropi ca noi nu le-am vazut pana acum.Se va imbratzisa gogutzu cu dragnea si cu bombonica,cu cracea; simionescu va merge numai beat cu masina pe unde vrea muschii lui.procopiescu isi va face un mic hotel, cuibusor de nebunii,tot pe praporgescu...in caz ca banicioiu si negoitza mai gasesc ceva trufe... pe aici.(cu siguranta),etc.\\nIonescu vasile si alde necea vor conduce turmele de porci pe toate strazile si turnenii vor fi invitati sa aleaga ce muschi vor ei...Munteanu va scoate trei Ecouri dunarene!!!sau cite vrea el.
Anonim pe 17 Ianuarie 2012, 13:54
#7
Cracea
Mai lasa-ne cu site-ul asta de 2 lei.\\nDe tine ca esti si tu mic pe langa Nicolae nu zice nimeni nimic?De unde ai avut bani de X6?\\n
dan pe 17 Ianuarie 2012, 10:43
#6
hai PSD!
Abia astept sa vina PSD la guvernare! Pensii triplate, PIB-ul se va dubla din primul an pt ca nu vot mai fura porticaliii...abia astept! Se vor infiinta 2000 de loc*ri de munca in primaria Turnu dintre care trei sferturi posturi de conducere, pravaliasii de pe Praporgescu nu vor mai plati nici un ban la fisc ci doar suma fixa etc. lapte si miere o sa c*rga! Se vor da butelii si medicamente gratis iar cei datornici la banca vor fi iertati de datorii! Si nu in ultimul rand leul va deveni mai tare decat CHF si EURO pt ca nivelul c*rsului se va stabili in parlament asa cu propusese cel mai mare geniu Adrian Paunescu! Smurdul va fi gratis si va ajunge in timp record la cei ce au sarit ca arsi! Multa sanatate!
gogutzu pe 17 Ianuarie 2012, 10:40
#5
pentru tizul meu
frate, ride ciob ca el e zob. mai bine casca ochii la ce scrie gionel.\\n
gionel pe 17 Ianuarie 2012, 10:04
#4
proteste
Draga autorule, dupa cum vezi proteste sunt in toata tara, neorganizate de nimeni.Oamenii ies ca nu mai pot suporta aceasta guvernare. Eu nu sunt un sustinator al PSD sau PNL dar guvernarea asta m-a facut ca in noiembrie sa votez cu oricine numai cu PDL NU. Eu ma distrez intrand pe acest site, vad intr-adevar ca ceea ce striga cei ce ies in strada este adevarat. Basescu este mai rau ca Ceausescu. Acum imi dau seama cum arata \\\" pupiînbăsescu \\\" cu adevarat uitindu-ma la voi.Tineti-o tot asa vedeti ca maine este ceata este sigur vina lui Mohanu si lui Dragnea.\\n
gogu pe 17 Ianuarie 2012, 09:31
#3
rahat
bai gogutz esti praf
gogutzu pe 17 Ianuarie 2012, 07:10
#2
completare
mariane tata, dragnea e in brazilia nu in africa. posteaza si tu o fotografie cu plaja de la rio, nu cu bastinasi africani. dar se pare ca nu stai prea bine la domeniul cultura generala. america de sud s-a despartit de africa acum niste multe milioane de ani. dar daca ai creierul neted, merge si asa. intelegem. si o mai criticati voi pe patachina aia de la alexandria care-l facuse pe liviu rebreanu scriitor teleormenean. ride ciob, ca el e zob. vai mama voastra! puneti dracului mina pe carte si nu mai scrieti prostii, ca va faceti de ris. ce dracu\\\' mai, cu de-alde voi vrea sa faca cracea echipa la ecouri dunarene? mai bine-i prefer pe astia. cel putin astia mai stiu cite ceva. dar, ce sa cer de la voi, cind base se screme de 5-6 ani sa termine levantul lui cartarascu. probabil citeste pe litere. si ne mai vorbea duminica de cultura. puahhhh, ce oroare! basescu si cultura, baba si supersonicul.
gogutzu pe 17 Ianuarie 2012, 06:56
#1
pentru autor
si crezi ca unii trebuie platiti ca sa protesteze impotriva puterii? te asigur ca vor fi si unii care sa ceara demisia lui basescu si boc. ajunge. gata.ne-au facut praf. e timpul sa plece.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.