Oana S, o șoferiță fără permis, a comis un accident auto în comuna Lunca. Inconștientă uriașă! Matizul cu nr. GPK a fost distrus.

08 Noiembrie 2011, 00:04 | 4176 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Un Matiz rosu conducea, fara permis, si Oana S.

În comuna Lunca a avut loc duminică, 6 noiembrie, un accident auto. Un Daewoo Matiz, de culoare roșie, cu nr. de inmatriculare GPK, a lovit un alt autoturism care circula corect. O tânără, în vârstă de 20 de ani, pasageră în Matiz, a fost accidentată la cap și transportată la Spitalul Județean din Alexandria. Tomografia făcută la spital nu a relevat probleme, astfel că tânăra a fost externată luni după-amiază.

Până aici nimic neobișnuit, asemenea accidente se intampla  destul de des. Problema a apărut când s-a constatat că tânăra șoferiță nu avea permis de conducere. Oana Șindrilă, 20 de ani, șoferița Matizului, este, neoficial, logodnica unui om de afaceri libanez. Libanezul, Samer pe numele său, s-a despărțit de fosta soție și trăiește cu Oana.

Cum Oana locuiește în satul Brancoveanca, comuna Plopii Slavitesti, trebuia să aibă un mijloc de transport până acolo. Omul de afaceri, domnul Samer, fost patron la fabrica de cartoane Global Pack, actual patron al magazinelor alimentare "La Sacoșa", din orașul Turnu-Măgurele, i-a oferit tinerei un Matiz, pentru a se deplasa în satul Brancoveanca. Inconștientă sau altceva, având în vedere că tânăra nu avea permis!

Întrebăm poliția din Turnu-Măgurele, cum a putut să circule Oana S., atâta timp, luni de zile, fără permis? Oare nu știau oamenii legii de acest lucru? Ne îndoim de acest fapt și așteptăm o anchetă în care cei vinovați să răspundă. Urmările acestui accident puteau fi mult mai grave. Sunt de condamnat  inconștienta celui care i-a încredințat mașina și indiferența (sau poate altceva?) poliției, care  pot să producă victime nevinovate.

 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
stie zdreanta pe 16 Decembrie 2014, 03:01
#13
f
Stie ea cine sint sunt o cunosc pe sugatoare de mult e retardata
mimi pe 12 Noiembrie 2011, 12:13
#12
pt anonim
prietene dute si tu la psiholog si daca o tii tot asa urcate in masina cu oana si incearca sa o ajuti
babica pe 10 Noiembrie 2011, 22:08
#11
si ce daca nu are carnet
nu e niki prima niki ultima persoana care merge fara carnet foarte bine face varu nikson a ajuns tocmai la constanta fara carnet si sa mai si intors inapoi asa ca multa bafta sa mergi si in continuare asa
anomin pe 10 Noiembrie 2011, 21:21
#10
pentru mimi
esti o proasta,si o cu**a penala\\n
mimi pe 10 Noiembrie 2011, 13:51
#9
belea
asta nu este intreaga la cap ii trebuie un examen psihologic
secret discret ! pe 10 Noiembrie 2011, 12:35
#8
abcde
Ioana este o soferita foarte buna!!nu din vina ei s`a produs accidentul, si in plus mai puneti in calcul ca poate fi si masina de vina, nu soferul. Si Soferul celelaltei masini implicata in accident nu circula atat de regulamentar cum se zice pe aici wink
anonim pe 09 Noiembrie 2011, 18:03
#7
minciuni
pentru cel care a scris articolul,ar trebuii sa se documenteze . exista multi prosti in Turnu Magurele,pe care nevoia de bani ii impinge sa speculeze\\n
floridor pe 09 Noiembrie 2011, 13:39
#6
talibanilor..
Se numeste Sindile Ioana, asta ca sa nu se supere pe voi ca-i pociti numele.\\nO proasta s-ar buc*ra daca,,parasuta\\\" ar calca un politist. Ma fatuca, parasuta la parasuta trage, politistul stie sa se fereasca asa ca ai grija, s-ar putea inplini dorinta ta si sa te loveasca GPK chiar pe trecerea de pietoni la cit de dobitoaca esti. Cit despre politie... i s-a facut dosar penal, cred, care va merge in instanta si apoi vom mai vedea..\\nS-auzim de bine.
neutru pe 09 Noiembrie 2011, 11:34
#5
jigodii
nici dk omoara pe cineva nui va face nimic deoarece arabu are bani. niste jigodii. asemenea specimene nu ar trebui sa stea in orasul asta\\nare bani cumpara pe toti. chiar se poate asa ceva. e un nenorocit arabu ala. dar politia se face k doarme
dtrdtjbb pe 08 Noiembrie 2011, 21:24
#4
ufuffuuyf
este rasuflata toata porcaria
zzz pe 08 Noiembrie 2011, 19:01
#3
zzz
cuntetzi niste c*rve m.....te
mario pe 08 Noiembrie 2011, 17:57
#2
oana
nu mai conduce si nu conduce de luni de zile PRIN ORAS si matizu alb nici nu stie de el sau voi nu cunoasteti persoanele asa ca nu mai vorbiti\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n
Oana Talibana pe 08 Noiembrie 2011, 12:36
#1
politie de 2 lei
Politia din TR. Magurele nu i-a facut nimic acestei panarame si acum a luat un alt Matiz alb cu numere GPK si conduce in continuare prin oras! E pericol pentru toata pop**atia din oras, pentru copiii care merg la scoala! Tare m-as buc*ra sa calce vreun politist pe trecere sa vada si ei cat sunt de dobitoci.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.