Oana S, o șoferiță fără permis, a comis un accident auto în comuna Lunca. Inconștientă uriașă! Matizul cu nr. GPK a fost distrus.

08 Noiembrie 2011, 00:04 | 4063 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Un Matiz rosu conducea, fara permis, si Oana S.

În comuna Lunca a avut loc duminică, 6 noiembrie, un accident auto. Un Daewoo Matiz, de culoare roșie, cu nr. de inmatriculare GPK, a lovit un alt autoturism care circula corect. O tânără, în vârstă de 20 de ani, pasageră în Matiz, a fost accidentată la cap și transportată la Spitalul Județean din Alexandria. Tomografia făcută la spital nu a relevat probleme, astfel că tânăra a fost externată luni după-amiază.

Până aici nimic neobișnuit, asemenea accidente se intampla  destul de des. Problema a apărut când s-a constatat că tânăra șoferiță nu avea permis de conducere. Oana Șindrilă, 20 de ani, șoferița Matizului, este, neoficial, logodnica unui om de afaceri libanez. Libanezul, Samer pe numele său, s-a despărțit de fosta soție și trăiește cu Oana.

Cum Oana locuiește în satul Brancoveanca, comuna Plopii Slavitesti, trebuia să aibă un mijloc de transport până acolo. Omul de afaceri, domnul Samer, fost patron la fabrica de cartoane Global Pack, actual patron al magazinelor alimentare "La Sacoșa", din orașul Turnu-Măgurele, i-a oferit tinerei un Matiz, pentru a se deplasa în satul Brancoveanca. Inconștientă sau altceva, având în vedere că tânăra nu avea permis!

Întrebăm poliția din Turnu-Măgurele, cum a putut să circule Oana S., atâta timp, luni de zile, fără permis? Oare nu știau oamenii legii de acest lucru? Ne îndoim de acest fapt și așteptăm o anchetă în care cei vinovați să răspundă. Urmările acestui accident puteau fi mult mai grave. Sunt de condamnat  inconștienta celui care i-a încredințat mașina și indiferența (sau poate altceva?) poliției, care  pot să producă victime nevinovate.

 

Citeşte şi