L.Dragnea, hoțul care strigă "Hoții!"

11 Octombrie 2011, 00:05 | 2362 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
L.Dragnea preda lectii de "moralitate".

L.Dragnea, atunci când nu este în Teleorman pentru vreo petrecere sau un concurs de pescuit (se duce și acolo, îi place mult ciorba de pește!), merge prin țară din postura de secretar general al PSD. În week-end-ul trecut, baronul teleormănean a mers tocmai în județul Bihor, pentru a învăța organizația locală cum să supraviețuiască politic.

Nu a existat ieșire în public a lui Dragnea în care acesta să nu "dea cu bâta în baltă". Așa s-a întâmplat și la Oradea, loc unde Dragnea a dezvăluit că, cităm :" Se pare ca și anul viitor ... fiecare reprezentant al PDL din secțiile de votare are sarcină sa introducă în urne 10-15 buletine de vot în locul celor ale cetatenilor care nu se prezintă la votare". Dragnea face dezvăluiri incendiare, pentru că dumnealui cunoaște cum se fură, doar a practicat sportul acesta la toate alegerile.

Ce a spus Dragnea, sună mai curând a rățoială, ceva de genul: Cum să fure PDL, când furtul  este un drept patentat de PSD? De unde are Dragnea informații că se vor frauda alegerile, adică PDL-istii vor introduce câte 10-15 voturi în urnă? Cum de unde, dumnealui are surse sigure! Cine sunt sursele? Cităm, iarăși, din L.Dragnea :"Informațiile vin chiar de la ei, pentru că sunt unii care mai vorbesc cu prietenii, cu colegii, cu vecinii, și se află".

Domnule Dragnea, asemenea informații  că ați fraudat alegerile în Teleorman, le avem și noi de la astfel de surse. Știm că zona Turnu-Măgurele, Lița, Segarcea Vale, Pleasov, Saelele, Uda Clocociov, este una în care pesedistii fură fără rușine. Urna mobilă, voturi multiple, etc, sunt metodele de fraudat alegerile, metode "patentate" de Dragnea. Fiind foarte în temă (vezi ,,drumurile'' din Teleorman și banii de la UE deturnați !), Dragnea trebuia să adauge : PSD-istilor, nu (mai) furați ! Nu merită să faceți închisoare pentru un așa partid, condus de așa hoți !

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
floarea pe 13 Octombrie 2011, 09:55
#2
pentru asu
Cred ca aveti dreptate. Trebuie sa fie un individ foarte multumit de propria persoana. In cazul lui insa nu cred ca mai poate fi vorba doar de instinctul proprietatii, fie el si aberant. Este o problema de psihistrie. O asemenea dorinta de a acumula este incalificabila si dovedeste pana la urma un instinct faraonic. Isi va construi probabil propria piramida. Tot pe bani publici nu?
asu pe 12 Octombrie 2011, 22:51
#1
gând
Domnule, mă uit la poza asta și mă întreb ce-o gândi omul ăsta despre el privindu-și propriul chip? Ce-o gândi despre el știindu-și faptele, majoritatea rele,(despre cele bune nu știu) majoritatea bazându-se pe hoția din banul public? Să aibă o părere bună despre el? Cred că da, de vreme ce de ani de zile face același lucru: fură! Ce satisfacție diabolică trebuie să-l străbată! Suntem contemporani cu acest individ. Îmi este rușine! Voi, cum vă simțiți? Cât mai putem tolera instinctul proprietății atât de aberant al acestui individ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.