F. Voicilă - conflict de interese în votarea rectificării bugetului CL Alexandria. Cum se "fentează" legea de către Drăguşin şi acoliţii lui!

30 August 2011, 00:06 | 1789 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Stadionul Municipal

În penultima şedinţă a CL Alexandria, din data de 24 august,  pe ordinea de zi a fost un singur punct, rectificarea Bugetului local pe anul 2011. FCM Alexandria a primit, în urma acestei rectificări, suma de 3,5 miliarde lei vechi, bani necesari  pentru turul campionatului.

Preşedintele de şedinţă a fost Florea Voicila, cunoscut ca şi preşedinte al clubului de fotbal. Ziarele lui Dragnea ţin să ne anunţe că de data aceasta Primăria l-a păcălit pe Niţulescu şi că acesta nu poate să atace hotărârea în contencios, deoarece F. Voicilă nu mai este preşedintele clubului de fotbal, ci reprezentantul CL. Ca toată această operaţiune să fie cât mai sigură, s-a hotărât ca preşedintele de şedinţă să nu voteze.

Până acum, în ziarele jupânului, F. Voicilă apărea ca fiind preşedintele clubului de fotbal, numai că, peste noapte, acesta a fost decăzut din funcţie. În declaraţia de avere şi interes, Voicilă a scris că este administratorul Stadionului Municipal. I. Dumitrescu este ziaristul viteaz, care anunţă această "ţeapă" data lui Niţulescu, cu o bucurie infantila. Dumnealui nu este sigur de ceea ce spune şi face referire la acest caz, argumentând cu jumătăţi de măsură şi repetând că: Voicilă nu este efectiv preşedinte, s-a abţinut de la vot, nu există incompatibilitate sau măcar conflict de interese. Conform aceluiaşi ziarist, F. Voicilă este doar delegatul CL în supervizarea treburilor clubului FCM.

Domnilor ziarişti, lămuriţi, odată pentru totdeauna, ce face Voicilă la echipa de fotbal: delegat, preşedinte, administrator, antrenor, maseur? Alexandrenii nu pot fi păcăliţi, ei ştiu cu ce se ocupă Voicilă ( şefu` ăla mare ) la echipa de fotbal. Totuşi cei care pierd din această mascaradă sunt alexandrenii, care sunt învârtiţi, cu legea în mână, de nişte consilieri aflaţi, cel puţin moral, în conflict de interese. Niţulescu nu are de pierdut în această afacere doar faptul că este îngrădit de lege şi nu poate să intervină, pe când noi suntem minţiţi pe faţă de o administraţie coruptă.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.