V. Drăguşin, negru de supărare. O emisiune jalnică la postul TV al Teldrum.

17 August 2011, 00:08 | 1889 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
V.Dragusin este negru de suparare.

Atunci când este ordin, nu se ţine cont de nimic la televiziunea locală a lui L.Dragnea (nu e pe numele său, evident, este pe numele lui P. Pitiş). Marţi, 16 august, era programată transmisia în direct a meciului, din Cupa României, dintre FCM Alexandria şi CS Vişina Nouă. După meci, primarul Alexandriei, V.Drăguşin, trebuia să participe la o emisiune împreună cu bătrânul politruc Ioan Dumitrescu.

Cum meciul de fotbal a avut prelungiri, aşteptarea lui Drăguşin a fost lungă. Primarul alexandrean nu a mai rezistat şi, atunci când trebuia să înceapă executarea loviturilor de departajare, transmisia meciului s-a întrerupt şi a apărut, negru de supare, V. Drăguşin. Primarul Drăguşin este cel care cheltuieşte, din bugetul Primăriei, sume mari de bani pentru finanţarea unei echipe de doi bani, doar pentru ca familia Voicilă să câştige un ban grămadă.

Oricum, să nu transmiţi  partea cea mai interesantă a unui meci de fotbal, pentru că nu avea răbdare Drăguşin, este o "performanţă" memorabilă. De ce a dorit Drăguşin să fie prezent la emisiune?

Pentru a se plange că prefectul Niţulescu e rău, că Alexandria rămâne fără buget, deoarece Prefectura a contestat, în contenciosul administrativ, ilegalităţi şi nereguli în bugetul Alexandriei pe anul 2011. Bugetul Alexandriei, adoptat pe 10 februarie, cu o zi înaintea termenului limită, a fost contestat de Prefectură în ultima zi în care se putea face acest lucru. V. Drăguşin a avut în această emisiune şi momente demne de "copiii spun lucruri trăsnite", dumnealui dorind ca Prefectura să examineze hotărârile CL şi apoi să le spună unde sunt probleme de legalitate. Păi, domnule Drăguşin, dacă vă spune Prefectura, atunci de ce mai plătiţi o sumedenie de jurişti şi un secretar "cârcotaş"(aşa l-a numit primarul), pe ce încasează ei sume de sute de milioane de lei vechi?

O altă afirmaţie a lui Drăguşin a stârnit zâmbete, anume că acum se organizau licitaţii pentru repararea unor străzi din Alexandria, şi, se întreba retoric domnul Drăguşin, cine va mai participa la licitaţie, ştiind că îşi va lua greu banii? Cum cine, domnule primar, firma de casă a lui L.Dragnea, Teldrum! A câştigat altcineva contracte de infrastructură cu Primăria Alexandria, în afara acestei firme?

În sfârşit, deplângând soarta salariaţilor Primăriei, care nu-şi vor mai încasa salariile, domnul Drăguşin a spus ca va trimite scrisori deschise preşedintelui României, prim-ministrului şi ministrului Dezvoltării Regionale. Întrebat ce va face în continuare, Drăguşin a spus că va cere o ordonantă prezidenţială pentru ca hotărârea Prefecturii să fie suspendată.

I. Dumitrescu, un individ care îl pupă în părţile dorsale (la figurat) pe Dragnea, fiindcă inteligenţa sa este de nivelul acesta, a prins ideea din zbor şi a spus: "Deci veţi scrie preşedintelui Băsescu şi-i veţi cere  să dea o ordonanţă prezidenţială pentru suspendarea hotărârii Prefectului!" Săracul domn Dumitrescu, să nu ştii, ca ziarist, că hotărârile prezidenţiale se dau de către Tribunal, nu de preşedintele României, e inimaginabil. Atât de ignorant este I. Dumitrescu, încât L. Dragnea n-o să-l mai ţină prea mult în funcţie. După terminarea emisiunii, postul lui Dragnea a transmis o melodie  intitulată "Banii şi puterea", probabil o dedicaţie pentru L.Dragnea, cel care finanţează, prin intermediul Teldrum, acest post TV.

O realizare slabă, cu doi actori care s-au încurcat tot timpul în replici, aceasta a fost emisiunea ATV. Aşteptăm continuări, pentru că Drăguşin mai trebuie să iasă la rampă cu alte argumente false.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Lana pe 22 August 2011, 20:27
#7
foarte tare!!!
Ioan Dumitrescu este reamente un bun ziarist care ar trebui sa se pensioneze si sa ne lase... E pacat de Dragusin ca nu-l consiliaza nimeni sa nu se mai afiseze alaturi de ciudatenia aia batrana si analfabeta...
GHEORGHE pe 17 August 2011, 22:53
#6
Pentru haznaua de televiziune
O televiziune de 2 lei si cu angajati de 2 bani. Aia care lucreaza acolo sunt vai steaua lor. Gen fane pu si alti lachei.
kutu ham ham pe 17 August 2011, 16:46
#5
numai retarzi
adica? fane pu? ce vrei sa spui? ca televiziunea aia fantoma este de calitate? ca se uita cineva la ea? ca nu e finantata de dragnea? sau ca ioan dumitrescu este mai sus decat un alcoolic nebun?
floarea pe 17 August 2011, 11:18
#4
pofitm ordonanta presedintiala
Dupa cum satu cei doi domni la capitolul cunostinte generale in matreie de drept, pare o problema grava. Cei doi reusesc sa creeze teoria aparentei in orice naibii domeniu. Ordonanta presedintiala de suspendare a ordinului prefectului?! Nu ma mai mira chiar nimic. Masura este insa temporara si numai in cazuri bine justificate. Unde este urgenta? Mai este si tampenia aia juridica de care vorbeam, teoria aparentei in drept. Cine se va aventura atata timp cat un ordin de prefect se aplica pana la epuizarea ultimei cai de atac? Cat sa dureze ordonanta presedintiala?
Fane Pu pe 17 August 2011, 01:43
#3
Publica!
Prietene tu esti chiar tampit! Lasa-te si apuca-te de munca serioasa numai comenta altora ca au ani de scoala cati ani ai tu ma prietene, daca nu te lasi de presa, venim noi sa te rugam sa te lasi. Poti sa o iei ca o amenintare ! Adica iti scoatem dinti
gonoree pe 17 August 2011, 01:43
#2
vaidenoi
o televiziune fantoma neurmarita nici macar de angajati
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.