Cupa Teleormanul sau Cupa "Dragnea"?

12 August 2011, 00:08 | 2743 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Trofeul acordat castigatoarei Cupei Teleormanul.

Ca în fiecare an, turneul final, al competiţiei fotbalistice judeţene "Cupa Teleormanul", a stârnit controverse. Decizia AJF Teleorman a fost  luată, turneul final urmând să se desfăşoare la Buzescu. Cum s-a ajuns la această decizie? A fost greu pentru oamenii lui Dragnea, însă, până la urmă, au reuşit.

Initial, trei echipe doreau să organizeze turneul final: Uda Clocociov, Videle şi Buzescu. Reprezentantul Udei, celebrul Patica (P.Rădan, pe numele din CI), a anunţat că localitatea  Uda-Clocociov se retrage din competiţia organizatorică, pentru că mai sunt lucruri de pus la punct la terenul de fotbal din comună.

Cele două localităţi ramase în cursă, Videle şi Buzescu,  au prezentat condiţiile pe care le oferă participanților în localităţile respective. De departe, propunerea echipei Pamimai Videle a fost cea mai bună, pentru că cei din Videle propuneau ca participanţii să fie cazaţi gratuit o noapte şi să li se ofere gratuit trei mese pe zi, în cele două zile de turneu. Tot cei din Videle au propus să mărească fondul de premiere. Cei din Buzescu nu au propus nimic, în afară de posibilitatea de a găzdui meciurile. Decizia trebuia luată în sensul acordării dreptului de organizare echipei din Videle, Pamimai.

Nu s-a întâmplat aşa, pentru că a intervenit politicul, prin reprezentantul lui L.Dragnea, Petru Savusca. Acesta a avut mandat de la jupânul judeţului să nu cumva să se organizeze turneul la Videle. Dragnea fuge de Videle, ca dracul de tămâie, deoarece acest oraş este condus de un primar PDL, Lucian Militaru.

Vă închipuiţi, să meargă Dragnea la un primar PDL şi să premieze câstigatorii? Aşa ceva era imposibil, aşa că s-a ales soluţia Buzescu, acolo unde primar este un reprezentant al USL, V. Trăistaru, membru al PNL. Degeaba au protestat cei din Videle şi cei din Olteni, decizia lui Dragnea a rămas neschimbată. După cum a anunţat P.Savusca, fondul de premiere este de 5 000 de lei, adică atât cât cheltuieşte Dragnea pentru o petrecere la Banciu. Din aceşti bani, 2 000 de lei va lua echipa câştigatoare, celelalte participante urmând să încaseze 1 000, 500 respectiv 300 de lei, sume de batjocură.

Numai drumul până la Buzescu va costa, probabil, cât premiile unor participante, pentru că, în premieră, echipele nu vor mai fi cazate în localitatea unde se desfăşoară turneul, ci vor veni, sâmbătă şi duminică, de acasă, direct la meciuri. Cum Dragnea doreşte, ca de fiecare dată, să-şi asigure partea leului,  suma de 1.000 de lei din fondul de premiere  va fi acordata de L.Dragnea drept premiu fair-play. Evident că se ştie de-acum, acest premiu va fi acordat uneia din cele două echipe care au la conducerea primăriilor uselisti, adică Buzescu și Uda-Clocociov. Semifinalele competitiei sunt programate sambata: Viata Noua Olteni - Udinese Uda-Clocociouv si Pamimai Videle - Rapid Buzescu, urmand ca duminica sa se joace finalele.

Propunem CJ Teleorman, ca această cupă, numită impropriu a Teleormanului, să se numească simplu, Cupa Dragnea, pentru că baronul judeţului decide tot ce ţine de această competiţie.

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
floarea pe 12 August 2011, 09:17
#1
nimic nu le scapa
Este stupid faptul ca le reusesc si cele mai ¨nevinovate ghidusii¨. In judetul asta nu misca nici frunza de plop fara acordul sau in directia ordonata de catre consiliul judetean.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.