Florea Voicilă - fotbal, politică şi bani.

24 Iulie 2011, 10:37 | 3683 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Florea Voicila

 F. Voicilă, fostul jucător de fotbal, este cazul tipic al celui care-şi distruge reputaţia prin intrarea în politică. L. Dragnea, V. Drăguşin şi alţii,  au nevoie de asemenea oameni pentru a obţine voturi şi pentru a părea aproape de cei care i-au votat. F. Voicilă şi-a murdărit imaginea prin apropierea de Dragnea în special, dar şi prin matrapazlâcurile pe care este bănuit că le face. Jupânul nu este singurul politician care l-a adoptat, prima dată a fost în echipa lui F.Mara, de la PRM. Împreună cu Mara făcuseră o echipă la Slobozia Mândră care îi purta numele lui Voicilă. Când Mara n-a mai avut bani, Voicilă a trecut în barca lui Dragnea.

Dacă dorea să-şi păstreze neatinsă imaginea nu accepta să intre în jocul politicienilor locali care în schimbul popularităţii dumnealui îi oferă tot felul de funcţii şi avantaje. Un exemplu de cum ştie să profite Voicilă este închirierea sălilor de sport pentru care nu dă factură sau chitanţă. Cea mai mare afacere de familie este, totuşi, echipa de fotbal FCM Alexandria căreia putem să-i spunem FC Voicilă. Dan şi Ionuţ, cei doi fii, sunt titulari incontestabili, dar şi antrenori din teren. Echipa este condusă autoritar de familie, părerile contra nu îşi au loc, de aceea echipa joacă foarte slab. Jocurile aranjate au devenit specialitatea casei dar au distrus o echipă.

Cei doi băieţi şi-au urmat tatăl în carieră dar nu se ridică la nivelul dumnealui. Amândoi sunt puşi pe scandaluri atât în viaţa sportivă cât şi în cea particulară datorită "susţinerii" de care se bucură din partea tatalui. F. Voicilă îi "impulsionează" cu relaţiile pe care le are şi imaginea de apropiat al puterii locale astfel că cei doi se cred de neatins. F. Voicilă se bucură de multe privilegii pe care sigur nu le avea dacă rămânea pe margine. Fostul sportiv, o emblemă a oraşului, face afaceri în stil căpuşă, fără să se gândească că alexandrenii nu-l mai văd cu ochi buni. Politica i-a luat minţile mai ceva ca fotbalul, dar, într-o zi, când nu va mai avea loc în echipa de start, o să  fie uitat de public.


foto: teresport.ro 
 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
eugen zis( ceaoro) pe 31 Iulie 2011, 16:20
#3
FLOREA VOICILA
COPII LUI FLOREA VOICILA NU AVETI CE COMENTA DE CAT DE IONUT CAT SI DE DAN CEL MARE A FACUT PERFONMANTE MARI CA TATAL SAU DAR ACUM ARE O VARSTA LA CARE NU TREBUI FOLOSIT DECAT O REPRIZA DE FOTBAL SI DE IONUT NU AM CE SA ZIC CA ARE VITEZA DAR MAI PUTIN CU MINCEA DACA AR AVEA DRIBLINGURILE LUI FRATISO EAR OK TREBUIE SA MERGEM CU TOTI SAL SUTINEM EMBLEMA ORASULUI DACA VREM CU ADEVARAT ECHIPA DE FOTBAL
eugen zis( ceaoro) pe 31 Iulie 2011, 16:03
#2
Florea Voicila
daca tot va loati de familia Florea Voicila,de ce nu puneti mana de la mana sal ajutam cu bani de la noi cate 5 lei la intrarea pe stadion sa stragem fonduri pentru echipa de fotbal voi oraseni si tarani nu stiti cat se chinuie de unu singurel voi stiti de cat sal jigniti ca fura bani sau este o afacere echipa pentru el daca nul interesa sau nu avea suflet pentru echipa cat si pentru iubitori de fotbal.A fost si va ramane emblema noastra.Voi care dati in familia Florea Voicila sunteti niste huligani care vreti sa distrugeti emblema judetului. cool hmm
Ade pe 28 Iulie 2011, 13:31
#1
Minciuni
Numai minciuni ati publicat! Sa va fie rusine!!!\\nSunteti invidiosi pe pop**aritatea Dl.Florea si cariera lui! \\nRetineti: ca va exista echipa d fotbal in Alexandria,cat isi va dedica timpul si dragul, Dl.FLorea, apoi...nu cred!\\nIar fii lui sunt fotbalisti sioameni la casele lor cu familii, si alte treburi ..mult mai importante!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.