Ciocoii din judeţe, Dragnea şi publicitate contra tăcere!

18 Iulie 2011, 00:04 | 2737 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Revolutia lui Diaconescu s-a terminat inainte de a incepe.

 Documentarul "Ciocoii din judeţe", de la OTV, a luat sfârşit chiar când se anunţa mai palpitant. Realizatorii începuseră cu dreptul, promiţând un val de dezvăluiri despre ciocoii care conduc judeţele. Capul de afiş sau eroul principal era, nimeni altul decât ciocoiul Teleormanului, L.Dragnea.

Când se aşteptau câteva bombe de presă despre baronii care au pus stăpânire pe câteva judeţe, iată că, dintr-o dată, totul s-a întrerupt, fără nicio explicaţie din partea postului OTV. Noi am spus că L.Dragnea a cumpărat tăcerea lui Dan Diaconescu prin reclama la firma de pază Valahia Guard. Jupânul i-a dat reclamă iar Diaconescu a pus batista pe ţambal. De la începutul lunii iulie s-a lăsat liniştea peste această afacere, odată cu apariţia calupurilor de publicitate ale firmei Valahia Guard.

Nu este de mirare acest deznodământ, ştiindu-se trecutul lui Diaconescu şi anchetele în care este acuzat de şantajarea anumitor firme sau persoane. Văzând că gluma se îngroaşă, postul OTV fiind urmărit de un electorat caruia i se adresează şi PSD-ul, Dragnea a oferit ce aştepta Diaconescu şi, deocamdată, a reuşit să scape din gura lumii. La începutul scandalului cu fonduri europene, jupânul a făcut o vizită în Comuna Uda Clocociov, unde a fost întrebat de o bătrână despre ce se aude la televizor. În acel moment, OTV-ul nu începuse serialul.

Când Diaconescu a hotărât că şi banii lui Dragnea sunt buni, şi-a pus oamenii să se documenteze despre acest scandal, în stilul caracteristic, preluând informaţiile altora, fără a specifica sursa, cu scopul de a-l toca mărunt pe Dragnea, până când acesta cedează şi vine cu propunerea magică.

Postul OTV a reprezentat un pericol mai mare decât alte trusturi, prin audienţa de care se bucură în mediul rural, unde electoratul PSD era pus la curent cu şmecheriile lui Dragnea. Banii noştri, oferiţi pentru servicii de pază, ajung în buzunarele lui Diaconescu. Şi mai mulţi bani au plecat din Teleorman pentru a susţine tot felul de interese ale jupânului. În loc să facem ceva cu banii, noi îi băgam în politică şi nu ne alegem cu nimic.

Suntem unul dintre cele mai sărace judeţe, dar respirăm politică mai mult decât aer. Dacă nu este santajabil, de ce a i-a dat Dragnea bani lui Diaconescu? Jupânul, dacă se ştie curat, de ce recurge la astfel de metode? Serialul cu ciocoii din toată ţara a luat sfârşit, deoarece Dragnea era capul de afiş, aşa că cei care mai speră că vor mai urmări dezvăluiri senzaţionale despre hoţiile din judeţe, să-şi ia adio sau, dacă le place DDD, pot urmări răpirile de copii sau cine ştie ce scandaluri de mahala.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
gogu pe 01 August 2011, 09:51
#9
mucles!
dan diaconescu, viitoru\\\',,prezident\\\" ne face msacru cu ciocoii psd. brava! da\\\' cu ceilalti ciocoi, cam portocalii....mucles! ca iar il cheama pe danut la mititica.si apoi nu zero tv facea reclama pdl si lu\\\' base ochi-ager in campania electorala? ha?si imbecilu\\\' ala de barbu facea spume la gura cind i se amintea fervoarea cu care-i facea cunilingus lu\\\' base, aia nu se mai pune, nu? despre ciocoi ca falca, flutur- ala de scria cu oi pe dealuri, mucles!pp este barcuta de salvare a lu\\\' base,desi diaconescu se jura pe rosu ca nu-i asa.daca se va schimba puterea la anu\\\', ia sa-l vezi pe danut, cu mucii pe obraz si cu ochisorii lacramind, ce-si va turna tarina in cap.si hopa!dintr-o data vor apare si ciocoi portocalii la rind!
Adam Malysz pe 19 Iulie 2011, 13:53
#8
pt.souladdition
Sunteti sigur ca va urma un nou episod Dragnea? Sa fim seriosi!!! Pana una-alta pe la OTV, vedem publicitate la firma de paza a jupanului, Valahia. Dan Diaconescu a fost cumparat cu bani multi de Dragnea, mai multi chiar decat Tatulici.
Leul pe 19 Iulie 2011, 10:58
#7
ciocoiul Dan Diaconescu=Dragnea
De ce nu scrie Dan Diaconescu si despre ciocoii Partidului Poporului, condus chiar de el? Dupa intelegerea pe care a facut-o cu Dragnea, care i-a oferit bani in schimbul publicitatii facute firmei de paza Vlahia, Diaconescu a aratat ca este unul dintre cei mai mari ciocoi. Sa-i fie rusine !
PDL pe 18 Iulie 2011, 23:06
#6
Are ciocoi ?
\\nSus pe ecran scrie clar: ciocoii PDL, PSD, UNPR, UDMR. Daţi exemplu de ciocoi PDL din Teleorman.(Că sunt) \\nPe cei din PSD îi ştim.\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n
souladdition pe 18 Iulie 2011, 22:47
#5
in c*rand....
...va urma un nou episod despre al vostru dragnea...
r pe 18 Iulie 2011, 22:06
#4
r
in aceasta seara dan loveste iar in ciocoi ochii si urechile pe otv
Adam Malysz pe 18 Iulie 2011, 14:05
#3
un hot, doi hoti
Ne-am lamurit cu totii ca Dan Diaconescu este un escroc, care a facut televiziune numai pentru profit. De asta a si fost arestat: pentru escrocherie.De fapt s-a dovedit ca asa este, din moment ce a ajuns el sa il \\\"taxeze \\\" si pe Dragnea,pe care se lauda ca il aresteaza.I-a bagat morcovul, iar Dragnea a decartat, ca doar avea destui bani,bin banii nostri. Tineti minte, ancheta lui Tatulici de la Alexandria, cu zidul dintre cele doua apartamente ale lui Dragnea? Stiti cat i-a dat Dragnea lui Tatulici sa taca? O gramada de bani.L-o fi imprumutat tata socru, sau nu cumva sunt tot banii nostri?S-a dovedit inca o data ca lui Dragnea ii este frica, deci el este hotul.Dureros este ca joaca pe banii nostri, iar noi nu mai suportam asta.Treziti-va, turneni ! Am mai ramas singura reduta a lui Dragnea.
floarea pe 18 Iulie 2011, 11:35
#2
zero tv?
Asta ca sa-i citez pe carcotasi pentru ca DDD in direct, in reluare sau cum o fi, a inteles ce inseamna televiziune facuta pentru profit. Are o audienta enorma, inexplicabila fara doar si poate. Pare justitiar, si dezgroapa pe Elodia de naiba mai stie cat timp incoace! Din cand in cand mai flutura sec*rea razboilui deasupra unora, apoi se potoleste din senin. De ce oare?! Stie Elodia ca poate il consiliaza juridic pa DD.
Vladimir 1 pe 18 Iulie 2011, 07:53
#1
s DDD este tot ROMIN
Asta ne demonstreaza inca o data ca oricine are un pret.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.