Petre Rădan, zis Paţică - "specialistul" minune al lui Dragnea.

20 Iunie 2011, 00:00 | 3954 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
specialist agricol

L.Dragnea şi N.Mohanu s-au înconjurat de cei mai buni "profesionişti", pentru a-şi duce la îndeplinire planurile pentru dezvoltarea zonei noastre. Rezultatele se văd cu ochiul liber, suntem pe cai mari. Unul dintre "specialiştii" minune se numeşte Petre Rădan, zis Paţică. Acest domn răspunde de tot ce înseamnă afacerile agricole ale firmei Teldrum.

De la Turnu-Măgurele până la Uda, toate lucrările agricole se execută după sfaturile acestui chelner convertit peste noapte în agronom. Tractoriştii, combinierii, şoferii, toţi angajaţii care lucrează pământul, se confruntă în fiecare zi cu domnul Priceput. Şeful nu cunoaşte elemente de bază despre ce trebuie să facă angajaţii şi pune tot felul de întrebări stupide.  Utilajele agricole îi sunt străine, însă este nevoie de un om ca Patica pentru a supravechea angajaţii.  

Dragnea îl foloseşte pentru tot ce are nevoie, de la cumpărarea de voturi la angajarea unor adversari politici. Paţică este cel care la toate alegerile soseşte cu mâncarea pentru membrii comisiilor electorale din zona Turnu.  Tot Paţică  se ocupă şi de echipa de fotbal Avântul Uda Clocociov, echipă care a promovat în acest an în Liga a IV-a. Marele specialist in agricultura este si presedintele  ASOCIATIA PROPRIETARILOR DE TERENURI AGRICOLE DANUBIUS 2010, unde ii are subordonati pe primarii pesedisti din zona Turnu, adica Mohanu N, Marinel Stefan, Aurelia Barbulescu, G.Carjan, Dorel Popescu, F.Manolea si altii.

Domnul  Paţică şi-a descoperit lipsuri în educaţie şi astfel acum, la 47 de ani, este student la agronomie. Că nu calcă pe-acolo este clar, însă  dumnealui are nevoie de diplomă pentru a arata tuturor că nu este doar un fost chelner. Dacă domnul  Paţică termină facultatea, nu am fi surprinşi dacă l-am găsi numit de Dragnea pe la Ministerul Agriculturii, că doar nu o face dom`  Paţică facultatea  degeaba!

Apropo de minciuna pe care o repetă Dragnea - "Nu cunosc acţionarii Teldrum" -, oare cum o fi fost angajat  Paţică la această firmă? Îl recomanda statutul de chelner ca specialist în agricultură? Nu cumva l-aţi numit dumneavoastră, domnule Dragnea?  O carieră de urmărit, aceasta a lui Petre Rădan - Paţică, de la chelner la Modern la (poate) Ministerul Agriculturii.  

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
:)) pe 30 Martie 2014, 10:28
#7
pfff...
Vai de capul vostru de fustrati ce sunteti,habar nu aveti cat bine a facut omul acesta. Normal ca Domnul Dragnea i-a inmanat o functie importanta pentru ca este capabil cu sau fara facultatea de care tot vorbiti. Se stie bine ca sunteti de alta culoare politica asa ca....aceste "ironizari" nereusite ale voastre nu fac altceva decat sa-l puna si mai mult in valoare si bravo lui. Apropo, nu a omorat pe nimeni wink. Ce ziar....smile)) rolleyes mad snake
Petre pe 16 Martie 2012, 19:45
#6
in rest no comment
Buna ziua,\\n\\n Felicitari domnule Mihai pentru acest sc*rt reportaj. Pacat ca v-ati oprit aici si nu ati continuat cu \\\"indemanarile domnului specialist\\\" Putica . . . pardon, am vrut sa-i zic Patica . . .\\n Domnul \\\"Unu Destept\\\" . . presupun ca a facut cele 4 clase primare cu domnul Putica, in boscheti, unde fumau chistoace, si unde cred ca a si ramas.\\n Oare cum e posibil ca o persoana care a omorat un batran, nu are nici macar facultate sa ajunga atat de sus si sa nu puta a peste stricat ? Si cum se face ca PSD-ul e atat de prost incat sa protejeze astfel de oameni care ii ajuta sa \\\"dea bine\\\" in fata alegatorilor ?\\n As fi crezut ca Dragnea este putin mai destept si ar analiza mai bine pe cine apara, pentru a nu fi asociat pe viitor . . . vorba zicalei, spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti.\\n\\nSa aveti o zi buna domnilor
Unu destept pe 27 Octombrie 2011, 21:33
#5
Mda...
Nu mai judecati sau vorbiti de ceea ce nu stiti exact pt ca nu aveti dreptul de a critica...poate voi aveti...nu aveti nici 8 clase...sau a 7a e mai grea scuze...6 clase cel mai exact nu?eh hai ca fusei indulgent smile)
antipatica pe 23 Iunie 2011, 05:51
#4
un criminal, doi criminali....
A scapat, normal, ca si Simionescu. Ce nu stiai ca Dragnea este aparatorul acestor doi criminali ? Doar nu voiai sa-si bage prietenii \\\" la zdup\\\"...... Dar poate intra el si-i trage dupa aceea el toti. Doamne ajuta !
investigatoru pe 21 Iunie 2011, 14:53
#3
accident
domnul patica acum 3 ani a omorit un mos cu biciclete la lunca oare o fi scapat
antipatica pe 20 Iunie 2011, 21:39
#2
lui patica
De unde-i vine astuia numele? De la putica,sau, ma rog...putulica? Ce dracu\\\' de nume e asta?
caucazian pe 20 Iunie 2011, 14:52
#1
patirca
e un prost ordinar.....as vrea sa cada dragnea sa ii vad p lupii astia d jos cum traiesc daca nu mai are el putere....dupa ce ca e prost mai face si p desteptu\\\'
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.