L.Dragnea, luat la întrebări de bătrânele din Uda Clocociov în legătură cu fondurile europene. Sărbătoare tristă pentru Dragnea la Uda Clocociov!

14 Iunie 2011, 00:01 | 2881 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Sarbatoare trista la Uda

Ziua comunei Uda Clocociov i-a oferit lui Dragnea primele semne că îşi pierde electoratul. Un comando format din greii PSD din zona Turnu-Măgurele a luat cu asalt sărbătoarea comunei Uda Clocociov. Desantul jupânului Dragnea îi avea în componenţă pe cei mai de seamă pesedişti, printre care: Nicolae Mohanu, Marian Fiscuci şi specialistul minune Patica.

Ajunşi la faţa locului, aceştia nu au găsit lume multă ca altădată, chiar dacă se auzise că se va da bere de la Proinvest ( un bidon de 2 litri/persoană) şi cârnaţi de la Salcia. Prezenţa a fost sub aşteptări şi nici veselie nu a fost ca în anii trecuţi. Dragnea a simţit că nu e în regulă şi a încercat să prindă lumea într-o "horă" cu strigături la adresa Guvernului. Deşi muzica se auzea bine, cei prezenţi nu au vrut să mai participe la "hora" lui Dragnea.

Văzând că udenii nici de data asta nu se dau pe brazdă, Dragnea a coborât printre bătrâne şi a început să le pupe mâinile. Între pupături, jupânul şi bătrânele au pus ţara la cale. La un moment dat Dragnea a fost întrebat de o bătrână dacă "e adevărat ce spun ăia la televizor, că aţi furat bani?". Răspunsul jupânului a fost la fel ca în conferinţa de presă de la Bucureşti, când întrebat fiind despre împrumutul făcut la socrul lui, Dragnea a spus că acesta este dator la el, deoarece i-a promis o casă când a cerut-o pe Bombonica în căsătorie, tot aşa i-a spus şi bătrânei că "nu este adevărat, eu sunt printre cetăţeni".

Acest moment a fost ca o lovitură în plex primită de Dragnea, semn că poporul pesedist nu mai poate fi minţit ca altădată. Mohanu a fost şi el patruns de supărarea jupânului, fiind vizibil îngrijorat de cele întâmplate. Şefii PSD au plecat, cu coada între picioare, de la o manifestaţie care se vroia o mobilizare a electoratului acestui partid.

Udenii au plecat şi ei spre casă, cei mai mulţi având la subţioară câte un bidon de bere, semn că prezenţa a fost sub aşteptări.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
apolitic pe 16 Iunie 2011, 21:45
#3
pt \"toata suflarea de la uda clocociov\"
Las-o mai moale si nu mai acuza de hotie pe nimeni,ca pana una - alta,noi stim cine este hotul suprem : Dragnea.Ne-a facut de ras in Europa. La aia nu mai tine cu spaga...
daniela pe 16 Iunie 2011, 18:12
#2
pt cel de la nr. 1
Esti un mare prost de PSD-ist ! Invata naiba sa scrii, nu te mai face de ras.Spui ca reprezinti suflarea de la Uda Clocociov... Uf !!! Urat pute suflarea ta !!! Daca nu ai dat pe la scoala, ar fi timpul sa o iei din nou cu clasa intai.Corect este : lasati-ne, nu lasatine. Mare prost mai esti !!!
toata suflarea din udaclocociv pe 15 Iunie 2011, 23:37
#1
pentru pdl
nu va suportam pdl sunteti mincinosi,hoti,imbarligatori si fara plan de viitor,LASATINE
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.