John Dillinger din Teleorman: Liviu Dragnea.

13 Iunie 2011, 00:10 | 3018 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
John Dillinger din Teleorman- L.Dragnea

  Judeţul Teleorman este unul dintre cele mai sărace judeţe ale României, se află pe ultimele locuri la toţi indicatorii, însă un personaj din judeţ are o avere care creşte exponenţial.  L.Dragnea, preşedintele CJ Teleorman, conduce judeţul de 15 ani, primii patru ani fiind prefect. Îl vedem pe la televiziuni sau pe la reuniuni organizate special pentru dânsul, cum a fost duminică,12 iunie, Ziua comunei Uda Clocociov, plângând de mila celor săraci, de mai-mai să-ţi vină să-l crezi.

Ipocrizia acestui ciocoi roşu nu are limite. Acest "capo di tutti capi" din Teleorman, fără ştirea căruia nu se face nimic în judeţ, plânge pe umerii celor sărăciţi chiar de el. Averea lui Dragnea este absolut fabuloasă, pentru un individ care a lucrat la stat şi are salariu de bugetar.  Cu ce bani a cumpărat acest individ hotelul Turris, Hanul Diligenţei, restaurantul Modern ( pe care l-a demolat şi a închiriat terenul pentru un supermarket), foarte multe terenuri în Turnu-Măgurele, Năvodari, Buşteni, Alexandria, proprietar al unei vile imense la Alexandria, maşini de lux (Range Rover, BMW, Skoda, Jeep, etc)? Citind declaraţia de avere a acestui îmbuibat, ne dăm seama de josnicia acestui haiduc de stânga.

Ca orice haiduc, se presupune că ia de la bogaţi şi dă la cei săraci, dar Dragnea a luat pentru bogaţi (Teldrum, Proinvest, Modul Proiect, Valahia) şi a dat cu flit la cei săraci. A ajuns secretar general al PSD pentru că finanţează partidul, din banii pe care îi "haiduceşte" în Teleorman. Fondurile europene, pe care le-a dăruit firmei Teldrum, pentru că aceasta să-i plătească chirie pentru folosirea unor spaţii din hotelul Turris, sunt doar partea vizibilă a icebergului corupţiei din judeţ. Trebuie să verifice cineva, DNA-ul dacă doreşte, afacerile cu bani publici ale firmelor din jurul lui Dragnea, firme conduse de M.Fiscuci sau A.Simionescu. Câte primării şi şcoli n-au fost obligate, de către acest haiduc modern, L.Dragnea, să cumpere materiale sau să execute lucrări cu ele, pentru că aşa doreşte jupânul judeţului?

Proprietar, prin interpuşi, de posturi de radio, post tv, şi ziare, Dragnea este adulat ca un mic Stalin. Lingăii de la organele sale de presă sunt în stare să-i sărute partea dorsală ori de câte ori este nevoie. Anul trecut, cu ocazia unei vizite la Gratia (comuna în care s-a născut), lingăii de serviciu de la unul dintre ziarele lui Dragnea, scria:"Preşedintele CJ, domnul Liviu Nicolae Dragnea, a fost în vizită de lucru în comuna natală Gratia pentru a inaugura staţia de epurare a apei. Domnul Preşedinte a fost primit cu pâine şi sare de către o fată frumoasă din comună care i s-a adresat domnului Preşedinte cu următoarele cuvinte: "Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut şi, cu siguranţă, veţi mai face pentru localitatea noastră. Vă promitem să urmăm exemplul de perseverenţă şi devotament, astfel încât dvs. să vă puteţi mândri cu noi. Vă aşteptăm cu drag, ori de câte ori puteţi veni în mijlocul nostru".

Până şi Ceauşescu ar fi fost mişcat de asemenea osanale, ca să nu mai vorbim de adularea pe care o are faţă de dumnealui radio Teldrum, care a gâdilat orgoliul şefului atunci când a spus că "a ieşit soarele când domnul Liviu Dragnea a început să înmâneze premiile la Parada Europei" sau că "a ieşit curcubeul când a sosit domnul Liviu Dragnea la Ziua comunei Islaz".

Acest "John Dillinger (de la Hanul Diligenţei!) de Teleorman" îşi permite să ameninţe pe toţi cei care nu sunt de acord cu dânsul, precum a făcut cu doamna Florentina Cătrună, managerul spitalului din Alexandria, căreia i-a ordonat să plece "pentru că mai târziu va fi prea târziu". Acum, L.Dragnea, care face parte dintr-o mare famiglie, este cercetat de Comisia Europeană pentru ilegalităţile cu fonduri europene. Când a trebuit să ofere explicaţii jurnaliştilor, Dragnea a dat din colţ în colţ. Aşteptăm cu interes raportul Comisiei Europene pentru a vedea dacă L.Dragnea va trebui să răspundă penal pentru jaful din Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
ALEX pe 25 Septembrie 2014, 12:52
#5
FOARTE TARE POZA
IRCART
valy pe 19 Noiembrie 2013, 12:29
#4
bai bebe
bai bebe I ati mancat toti p... lui catruna adica toti din politica, ba ia f... cu p... indoita pe toti inclusiv pe dragnea.
bebe pe 13 Iunie 2011, 23:07
#3
cat a furat dna Catruna?
dar aceasta \\\"dna Catruna\\\" de care spui cat a furat din spital unde a angajat toata comuna Plosca si Peretu pe mii de euro ? sau tu esti amantul ei din Turnu Magurele de tot o domnesti atat? vreti mai multe despre ea- urmariti-o si voi cum au facut altii si o sa aflati cu cine ... altii au filmat-o si fac ce vor cu ea acum
GABI pe 13 Iunie 2011, 21:27
#2
NESTE PROSTI
Neste prosti l-au votat pe un litru de ulei ca sa ii poata f--e mai usor. Bravo lui ca e baiat destept si le-o trage tuturor ce se apleaca. Sa nascut intr-un sat cu nume predestinat GRATIA si are sanse sa ajunga acolo. Are nevoie decit de un mic ajutor din partea organelor statului care deocamdata dorm linistite. cica vegheaza wink
mike pe 13 Iunie 2011, 12:21
#1
dna
sa raspunda si el si ceilalti protejati ai sai propun cetatenilor din judet sa boicoteze orice intalnire cu acest individ oricum disperarea e mare, ponta te mai duci sa mananci sarmale?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.