L.Dragnea, program de baron local: sâmbătă, nuntă la Buzău, duminică, ziua comunei la Uda Clocociov.

11 Iunie 2011, 00:15 | 4620 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
cortul nuntii de la Buzau

L.Dragnea, aflat în centrul unui scandal-monstru legat de fondurile europene, are un sfârşit de săptămână  foarte plăcut. În loc să dea cu subsemnatul la DNA, domnul Dragnea are un program extrem de variat. Sâmbătă, la Buzău,  preşedintele CJ Buzău, Victor Mocanu, şi dumnealui implicat în ancheta privind neregulile de la unele licitaţii cu fonduri europene, îşi însoară băiatul, deputatul pesedist Adrian Mocanu. Va fi o petrecere pe cinste, astfel că invitaţii sunt unul şi unul. Printre ei, Liviu Dragnea, preşedintele CJ Teleorman. Având în vedere că Mugurel Gheorghiaş, acţionar la Teldrum şi fost coleg de trupă rock cu Dragnea, locuieşte în Buzău, credem că baronul teleormănean va avea unde să doarmă, dacă va dori, evident.

 La nunta din Buzău invitaţii - VIP-uri, printre care se numără preşedintele PSD, Victor Ponta, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea, Robert Negoiţă, Marian Vanghelie şi Adrian Năstase, vor servi bucatele special pregătite de maestrul Antonio Pasarelli, care va veni la Buzău cu 30 de bucătari. Pe lângă oaspeţii de seamă mai sunt 1100 de invitaţi. Amfitrionul nunţii va fi Horia Brenciu, pe lista de artişti fiind şi Paula Seling, Aurel Tamaş, Ovidiu Komornic, Matilda Pascal Cojocăriţă, Nicu Paleru şi Orchestra de Muzică Populară a Radiodifuziunii Române.

 După nuntă, Dragnea se pregăteşte să treacă la sărăcia din Teleorman, astfel că va participa la ziua comunei Uda Clocociov. La festivităţi, Dragnea va căina sărăcia ţăranilor şi va critica guvernul care le-a tăiat pensiile. Jupânul este în corzi din cauza scandalului fondurilor europene şi această sărbătoare este binevenită pentru moralul dumnealui. Printre invitaţi vor fi şi alte personalităţi pesediste, primarii din comunele limitrofe, dar şi primarul oraşului Turnu-Măgurele, domnul Nicolae Mohanu. Dacă Dragnea va încerca să deschidă gura despre Teldrum şi să le spună că nu este omul din spatele acestei firme, cei prezenţi vor fi dezamăgiţi, deoarece au fost ţinuţi în minciună.

 Jupânul se teme de această reîntâlnire cu poporul pesedist ştiind că scandalul fondurilor europene a beneficiat de o mediatizare foarte bună, însă discursul dumnealui va fi un îndemn la luptă împotriva duşmanilor ţării prin care va monopoliza întreaga agendă a sărbătorii. Supărarea şefilor PSD este foarte mare şi oricât vor încerca să ascundă tragedia prin care trec nu vor reuşi.

 

foto:adevarul

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
maria pe 21 Iunie 2011, 13:26
#6
ziua comunei uda
am vrut si eu sa vorbesc cu d-l Dragnea dar nu sosise la ora 13in com Uda-Clocociov. vroiam sa-i propun sa faca o groapa de gunoi pe dealul bilciului ca atita mizerie este la muchia dealului cu toate ca se mai face din cind in cind c*retenie, toata lumea arunca gunoaiele amestecate de altfel (plastic, animale moarte, haine etc)\nEu nu mai locuiesc aici dar vin destul de des la mama si am abservat destule probleme care le intimpina cetateni acestei comune. Mai nou acum serpi au invadat si casele de pe linga marginea viilor. sa auzim de bine o sa incerc sa iau legatura cu d-l Dragnea
MIKE pe 12 Iunie 2011, 20:56
#5
DNA
DNA DNA DNA excaim
Gogutzu pe 12 Iunie 2011, 19:37
#4
Rectificare
Comuna in cauza se numeste Slobozia-Mindra flacau!
boby pe 11 Iunie 2011, 22:06
#3
sa le stea in git!
javre la javre trag,si hot, la hot trage! praful sa se aleaga de dragnea!
doina pe 11 Iunie 2011, 13:06
#2
MUSTATA PLEOSTITA!!!!!!!!!!!!!!!
Acest hot si nesimtit,ori se crede smecher,si vrea sa testeze reactia oamenilor,acum dupa izbucnirea acestui scandal,ori este prost,ca mai are c*rajul sa apara in fata oamenilor si risca sa fie huiduit .Abia astept sa aud ce sa intimplat la Uda, daca si acum cind au inceput sa iasa la iveala hotiile acestui imdivid,lumea mai sta sa il asculte,inseamna ca asa cum a apus el avam creerii spalati,si ar fi pacat sa demonstram ceece a spus el .Este disperat!!!!!.Apare pe la televiziunile hotilor si turnatorilor,fiintca stie ca acolo,nu va fii intrebat ce si cit a futat,dar cit vrea el sa para de nevinovat,are MUSTATA PLEOSTITA !!!!!!!!!!!!! tongue rolleye tongue wink cool smirk snake
Adam Malysz pe 11 Iunie 2011, 07:58
#1
Chef de chef
Sa mai spuna cineva, ca nu e bine in Romania..... I-auzi, lume,nunta, cu 1.100 de invitati, cu bucatar din Italia,toata liota PSD-ista e la petrecere. (Mai lipsea batranul Iliescu de pe lista de invitati).Nu l-au chemat, ca el trebuia sa stea in capul mesei si putea sa-i intrebe ce au facut cu fondurile europene. Le strica nunta acestor escroci....Resturile de la nunta, probabil vor fi distribuite ca pomana electorala.Ce zici, Ponta ? Doamne, in ce tara traim !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.