Dragnea vrea să-şi promoveze comuna: Voinţa Saelele, ajutată cu toate mijloacele!

13 Aprilie 2011, 21:49 | 2621 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal

 

 Aşa cum am bănuit, lupta pentru titlul de campioana judeţeană se duce cu toate mijloacele. De când Viaţă Nouă Olteni, echipa primarului Emil Marcusanu, a îmbrăcat echipamentul portocaliu, arbitrii sunt tot mai mult  împotriva ei.

 Este normal acest lucru, având în vedere că preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Dan Niţu, este un sponsor de nădejde al PSD. Dragnea face tot ce-i sta în putere ( şi poate multe, din păcate), pentru ca echipa Voința Saelele să câştige locul 1. Deocamdată lucrează cu arbitrii şi cu primarii pesedişti  din localitățile care au echipe în Liga a IV-a. În etapa trecută, la Peretu, gazdele au învins echipa din Olteni, ajutate, fără ruşine, de un fost jucător al echipei din Saelele, F.Ochea. D.Niţu a fost prezent la meci, tocmai pentru ca protejatul   său să nu aibă probleme.

 În schimb, echipa din Saelele primeşte numai arbitri din Turnu-Măgurele, fieful lui Dragnea, astfel că locul I este un obiectiv realizabil. Cei din Olteni, prin vocea primarului, au declarat că vor să câştige şi barajul de promovare în divizia C. G.Cârjan, primarul din Saelele, nu a declarat dacă echipa sa doreşte promovarea sau, aşa cum spun gurile rele, doar să participe la baraj şi să profite financiar de pe urma acestui fapt.

 Meciurile care urmează vor arăta, în toată splendoarea, matrapazlâcurile făcute de oamenii lui Dragnea pentru ca Saelele să câştige campionatul județean. Ne întrebăm, dacă doreşte promovarea, de unde vor avea Dragnea şi Cârjan banii  necesari să susţină echipa în divizia C? 

Daca Dragnea şi Mohanu nu au avut fonduri să susţină formația Turris, fiind nevoie sa vina domnul Mihai Ionescu pentru ca echipa sa trăiască in divizia C, cum  vor avea cei dintr-o comună mică fonduri pentru acest lucru?  Tot mai multi vorbesc despre o răzbunare a lui Dragnea, care l-a exclus din PSD pe E.Marcusanu si dorește sa-i demonstreze ca el este jupanul județului. 

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
fiasco pe 16 Aprilie 2011, 16:23
#7
pt doc izinit
sa te p... n gura si n ... toate mamele de la tara urbanistu le...sa fi de ...,iar daca doresti smardoiala iesi pe interval sarmanule..
doc pe 16 Aprilie 2011, 15:03
#6
pff
au aparut si provincialii frustrati :D mariane intreab-o pe mamica ta cum stiu sa stau...calare pe ea\nzara...ofiscati sunteti voi ca vomitati toate neimplinirile aici pe fituica asta\nnea stane...tu esti papusa lu ionescu ala? papusa masculina?
yoyo pe 15 Aprilie 2011, 00:57
#5
SPORTUL vs Politica[removed]void(0);
Domnule George, gresiti aicia!!! Iarasi implicati politica in sport. Chiar daca sunteti un pdl-ist convins si aveti ceva cu dl Crjan si implicit cu Psd-istii, nu cred ca este ETIC sa vorbiti astfel despre echipa AFC VOINTA SAELELE!!! Ea este formata din baieti cu CARACTER, care au muncit mult sa ajunga unde sunt acuma,dar probabil dvs nu aveti de unde sa stiti deoarece sunteti ocupat cu executarea ordinelor sefilor!!Dl Marcusanu dicteaza,iar dvs scrieti?!? Asa este nu? Nelamurirea mea este urmatoarea:de ce inainte de excluderea dl-ui Marcusanu din PSD, NU ati scris NICUN ARTICOL despre \"batalia\" pentru campionatul judetean de fotbal, iar acuma fiind in PDL scrieti?!? PENIBIL, dle George!! PENIBIL!! snake question excaim snake snake snake
stan papusa pe 14 Aprilie 2011, 23:39
#4
pentru doc
bai d.o.c de unde le stii tu pe toate?tu de fapt esti un material ff ieftin,iar despre dl.M.IONESCU,tu nu esti stare nici sa l acuzi,pe tine doc sa .... si se .... taranii cand vin la balci in acei pantaloni...ce valoros esti d.o.c.u.l.e
zara pe 14 Aprilie 2011, 19:56
#3
ofuscare,boala grea
tipic romanasului,acest zglobiu DOC( no name..) -)))
marian pe 14 Aprilie 2011, 19:51
#2
elena_magdalen@yahoo.com
ia spune tu doc...ce stii tu sa faci??hai,k vrem sa auzim de tine.ca ne-am saturat de restul..ia sa auzim,cine kilu meu esti tu??si ce stii sa faci sau cum stii sa stai ??capra stii,fac pariu ..vorbesti k un om mare.. smile) nt nt nt..dk te-ai saturat de d-nul ionescu,uita-te in continuare la moni si la iri..ai scris ceva nebunule.si numai de bine.despre toti.de unde tragem concluzia,ca esti oftikos,ciudos,si un mare habarnist.ai tinut mortis sa vomiti aici pe site.ia un xanax si dispari in bezna de unde ai venit,micutule narator.
doc pe 14 Aprilie 2011, 11:55
#1
:))
Olteniul e o echipa dintr-un megalopolis care bineinteles poate sa sustina echipa in divizia C...nu? Auzi la el...peretu a fost ajutata fara rusine smile))....ai fost la meci, priceputule? Ai vreo idee despre fotbalul din judet? Nu mai poate nimei de politica, conteaza doar banii care se dau inainte de meci si la pauza. Chiar credeti ca mustaciosu nu are altceva de facut decat sa se intereseze de echipa din saele?\nNea jeorjica...si cu ala de a scris articolul precedent...sunteti penibili rau. Auzi exprimare la ei \"arbitrii sunt tot mai mult impotriva...\". Clasa I...a II-a?\nNumarati in continuare fustele lu madam aia de la vama...si chiftelele din farfuria lu nea codrea...si lasati dracu fotbalul ca sunteti prea amuzanti. Si apropo...m-ati disperat cu \"d-l Mihai Ionescu\". Mai bine uitati-va ca nu castiga nici un meci fara blaturi grosolane si nu-i mai albiti c*ru\' asa
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.