Corupţia din arbitraj este păstorită de Dan Niţu.

07 Aprilie 2011, 22:32 | 3041 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal

În Liga a IV-a din judeţul Teleorman se dă o luptă aprigă pentru promovare între Viaţă Nouă Olteni şi Voinţa Saelele. Cele două echipe sunt conduse de doi primari jucători, Emil Marcusanu (Olteni) şi Gabriel Cârjan (Saelele). De când E.Marcusanu a fost exclus din PSD, lupta a devenit mai aprigă. Formaţia din localitatea "fanion" a judeţului, vorbim de Saelele, este una dintre echipele cele mai "ajutate" de arbitri. Pe teren propriu, echipa din Saelele beneficiază de arbitraje foarte îngăduitoare, astfel că nu are probleme în a se impune. În deplasare e cam greu, mai ale că arbitrii nu mai sunt din Teleorman, ci din judeţele limitrofe.

 De la începutul returului şi până acum, adică în  5 etape, 9 brigăzi de arbitri din alte judeţe au condus meciuri în Liga a IV-a teleormăneană. Acest lucru spune totul despre corupţia din arbitrajul teleormănean, corupţie "patronată" de fostul arbitru Dan Niţu. Nitu este un turnean cu venituri foarte mari, dumnealui fiind unul dintre sponsorii PSD în alegerile trecute. Multă lume cunoaşte date despre corupţia din arbitraj, tarifele care se percep pentru o victorie sau un egal, dar măsuri împotriva vreunui arbitru nu s-au luat. Gurile rele vorbesc despre faptul că unii arbitri sunt obligaţi să "decarteze" sume de bani la conducerea Comisiei Judeţene de Arbitri pentru ca să fie delegaţi în continuare. Nivelul arbitrajului teleormanean, de când este condus de Dan Niţu  a luat-o rău la vale. Dacă în anii trecuţi mai aveam măcar un tuşier prin Liga I, din toamna trecută nu mai există aşa ceva. Scandalurile cu pregătirea slabă a arbitrilor teleormaneni sunt la ordinea zilei, astfel că nici Comisia Centrală a Arbitrilor nu are încredere în arbitrii teleormăneni, cu toate că preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, este membru al acestei comisii.

 Pentru că am vorbit despre delegările "aiurite" pe care le face CJA Teleorman, vă prezentăm cazul delegării lui Florin Ochea la meciul Metalul Peretu - Viaţă Nouă Olteni. F.Ochea, este din Turnu-Măgurele, şi câţiva ani a jucat fotbal chiar la Saelele, astfel că delegarea sa la un meci al unei contracandidate a fostei sale echipe este, ca să folosim un eufemism, nepotrivită. Probabil că D.Nitu şi G.Carjan au stabilit, încă de pe acum, care trebuie să fie rezultatul acestui meci de la Peretu.  

 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
ami pe 10 Iunie 2011, 15:00
#11
dumnezeu e alaturi de tine dl marcusanu
il apreciez pe marcusanu,ce grija are de echipa,cu ce drag le cumpara echipamente fff frumos di partea lui.si nu numai atit are un suflet mare isi iubeste familia,prietenisi nepoti.
hahaha pe 12 Aprilie 2011, 20:22
#10
:))
sti tusmile)))) pleaca bai baiatule unde ai treaba numai sta degeaba\n
moi pe 11 Aprilie 2011, 09:45
#9
pt. nr. 7
O sa spun tot ce stiu,stai fara grija,dar sa mai fiarba Mos Nae putin. Deja vad ca a inceput sa invete iar mersul pe jos. Asa e cand se apropie campania, i se face dor sa vorbeasca si el cu oamenii, sa le mai ceara votul, sa le mai traga cate o minciuna....\nA propos de afacerile lui Videanu, Berceanu, Udrea : am citit in Monitorul Oficial si am vazut ca nu au sponsorizat PDL-ul cu sume asa de mari, cum au sponsorizat PSD-ul alde lui Dan Nitu, Alan,Defta, etc. Sa fie asa mari oameni de afaceri Defta, Nitu si Alan? Nu cred. Mai degraba sunt banii ascunsi de Dragnea.
doc pe 09 Aprilie 2011, 15:47
#8
pff
Multe dobitocii pe site-ul asta...dar articolul asta este culmea. Ma intreb daca autorul a fost la un meci al echipe din saele in deplasare sa vada cum sunt loviti copii aia de 18-20 de ani si arbitrii se uita in alta parte. Eu inteleg ca pdl e sfant si psd e rau...dar acum ati inceput sa aruncati cu noroi unde nu e cazul. Vedeti-va de meschinariile voastre de provinciali frustrati si lasati caopii aia in pace.
nr 4 pe 09 Aprilie 2011, 13:25
#7
pt nr 3
pai si daca sti multe, spune. de ce nu spui? de ce nu spui si de videanu, berceanu, care au si ei afaceri cu statul? elena udrea, nu cumva are si ea afaceri cu statul? aaaa stai ca am uitat!!!! numai psd.ul are afaceri cu statul. vai de steaua ta de pdl.ist lingau. sti ca e adevarat si te roade.
nr. 3 pe 09 Aprilie 2011, 07:15
#6
pt. prostul de la nr. 4
Ba\' tu ai un fix cu Cracea? Cum spune cineva ceva despre hotii de la PSD, tu crezi ca e Cracea. Eu nu am auzit sa fi facut Cracea vreo afacere cu banii statului.Pe cand \"cateii\" astia ai lui Dragnea care sponsorizeaza PSD -ul cu sute de milioane, e clar ca fura. De unde ar avea Nitu, din salariul lui de bugetar atatia bani, ca daca te uiti pe statul lui de plata, are 800 de lei ? Vezi, ca stiu ? Eu sunt foarte informat,nu vorbesc prostii ca tine. Si referitor la \"privatele alea\",ce sari atata? Ori esti vreunul care s-a \"desteptat\" la batranete? Sau lucrezi in primarie? Ca astia \"au devenit\' intelectuali fortati,ca sa nu ii dea afara, ca nu au studii. Daca si Cezarina Barsasteanu a facut facultate,ce sa mai spunem ? Cate procese a pierdut primaria din cauza ei...Dar grav este ca banii aia, sunt platiti din impozitele noastre. Ar trebui sa-i plateasca ea.Numai in Turnu nu este valabila zicala :\"prostia se plateste\" Gratie lui Mohanu,ea este la loc de cinste .Ai grija,ca stiu multe.....
un critic pe 08 Aprilie 2011, 23:48
#5
pt. Vali
Se vede ca tu nici la privata nu ai fost! Vrei sa spui ca a absolvit nu ca a facut o facultate.
Vali pe 08 Aprilie 2011, 21:26
#4
pt #3
pacat ca si CRACEA a facut o facultate privatasmile))=)))\n
Vali pe 08 Aprilie 2011, 20:46
#3
Dan Nitu
Ce tot ii dati zor cu Nitu asta al vostru? Fostul lacatus de la T.M.U.C.B., ajunse vedeta judetului. Ba mai nou, facu si facultate. Ale dracu\' private( facultatile),le face orice prost.Bine face Ministerul Educatiei, ca vrea sa mai desfiinteze din ele!!! Pacat ca au apucat toti prostii din primarie sa faca private.
------------------ pe 08 Aprilie 2011, 08:41
#2
CRIS, PROST MAI ESTI
Probabil ca din dorinta de au lovi in unii oameni, ma refer aici la primarul CARJAN GABRIEL si DAN NITU, lovesti in acesti copii care au luptat si impotriva adversarilor si impotriva arbitrilor!AFC VOINTA SAELELE a jucat in deplasare in acest retur la poroschia, locul 4 in acel moment si VOINTA a castigat cu 2-0.Urmatoarea deplasarare a fost la zimnicea, iar scorul a fost de 0-0 in ciuda jocului foarte dur al gazdelor si a greselilor de arbitraj, toate in defavoarea echipei noastre!iar in ultima deplasare la metalul frasinet bravii nostri jucatori au remizat 0-0 asta in conditiile in care metalul frasinet au in primul unsprezece cativa jucatori foarte experimentati, printre care si robert iacob, un jucator care a evoluat si in prima divizie la u.cluj.TE INVIT MAINE LA ORELE 12.30 LA MECIUL VOINTA SAELELE-UNIREA TIGANESTI, SA TE CUNVINGI DE CALITATEA ARBITRAJULUI SI DE VALOAREA JUCATORILOR! VINO NUMAI DACA AI TIMP, CA POATE ESTI INVITAT LA CLAUDIU CRACEA SAU LA SURDA LA GRATAR
yoyo pe 08 Aprilie 2011, 01:05
#1
CORECTITUDINE!!
Cris,eu am inteles ca esti un pedelist convins,dar chiar gresesti cand afirmi ca echipa AFC VOINTA SAELELE a fost sau este AJUTATA de arbitrii.Apropo de acest lucru,vezi ca te contrazici singur:\'\'....vorbim de Saelele, este una dintre echipele cele mai \"ajutate\" de arbitri.\" Din cate stiu eu atunci cand pui un cuvant in ghilimele,te referi la senul conotativ!!Legat de faptul ca Florin este delegat la acest meci si faci tu niste legaturi de toata frumusetea,iarasi te inseli!!EL este printre cei mai CORECTI arbitii din judet.Este adevarat ca a fost jucatorul acestei formatii,dar tin sa iti reamintesc faptul ca ultima echipa la care a evoluat a fost Turris.Stai linistit ca va promova Viata Noua Olteni prin orice mijloace!Daa dl Marcusanu a zis ca va promova,asa va fii!! P.S:Nu cred a ar trebui sa amestecam SPORTUL cu politica!! cool smile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.