Afacerile, cu intermediari, ale lui Dragnea - azi, Dan Neagoe.

24 Februarie 2011, 23:27 | 2753 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

Dragnea îmbină afacerile cu politica, aşa cum numai el ştie să  o facă, şi are succes. Ultima combinaţie se referă la un spaţiu comercial ultracentral din Turnu-Măgurele. Ne-a ajuns la urechi că domnul Dan Neagoe este fericitul  cumpărător.

  Spațiul este cel în care a funcţionat fosta patiserie Mopan. Dan Neagoe este prietenul lui Dragnea, de loc din Piteşti, fiind cunoscut ca un sponsor important al PSD. Acesta are afaceri şi în Teleorman, pe care le desfăşoară cu girul şi sub protecţia jupânului. Să nu spună cineva că Dragnea nu ştie să facă afaceri, pentru că este contrazis de imperiul construit prin interpuşi. Declaraţia de avere a lui Dragnea este "subţire", în schimb este prezent în toate şmecheriile politico-economice prin care a pus stăpânire pe tot ce are mai bun oraşul nostru. Fiind în centrul oraşului, acest spaţiu este o mină de aur.

   Dacă va continua în acest ritm, o să plătim taxă de mers pe stradă, pentru că întreg oraşul va fi cumpărat de Dragnea, direct sau prin mijlocitori. Hotelul, spaţiile comerciale, Hanul Diligenţei, Casa Partidului, toate aceste obiective economice sunt ale lui Dragnea. Adăugând Romcip Salcia şi MunuG, Dragnea deţine o parte importantă din oraş. Din păcate pentru turneni, Dragnea nu cumpără pentru a investi şi a crea locuri de muncă, ci pentru a "mulge" bugetul public.

  Câte locuri de muncă a făcut Dragnea? Foarte puţine, dar a distrus, personal sau prin intermediul oamenilor săi, sute. Amintim doar Fabrica de Conserve, pusă pe butuci de A.Simionescu. Acest individ, D.Neagoe, cu care Dragnea face afaceri profitabile, este omul prin intermediul căruia sume mari de bani, 5-6 miliarde de lei,  ajung anual în "buzunarul" partidului unde Dragnea este secretar general. Surse din oraş au vorbit şi despre faptul că  la Dunăre, lângă bac, acest D.Neagoe va deschide un restaurant.

   Aşteptăm să vedem cum oraşul o să ajungă total în mâinile lui Dragnea? Sperăm că raţiunea va avea câştig de cauză şi Turnu-Măgurele va avea șansa unei dezvoltări durabile.



Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ovidiu pe 12 Iunie 2011, 18:38
#3
salut
dragnea a facut multe in judet,alti nici macar pe jumate nu faceau.Dragnea este un om intelept a stiut sa investeasca banii cum trebuie........felicitari DRAGNEA LIVIU
X pe 25 Februarie 2011, 13:11
#2
Pt Costy
Draga Costy, aici nu se pune problema ca Dragnea face afaceri prospere, ca el nu este prea destept pentru asta. Ideea este, ca el face afaceri, pe banii statului, pe care ii directioneaza cum vrea. Sa nu crezi ca daca nu ar mai avea o functie politica importanta, s-ar \" desc*rca \" la fel de bine. Lui ii merge treaba, pentru ca toaca banii nostri. Are acces la toate fondurile si le foloseste doar in interesul lui.
costy pe 25 Februarie 2011, 00:06
#1
consternare
Eu nu am inteles un lucru cu Dragnea, daca el nu face de ce nu lasa si pe altii sa faca ceva in judet? Ideea cu un restaurant langa bac este ok, eventual si ceva de agrement ar fi bine venit, dar sa se faca ceva in Tr. Magurele, indiferent cine ar face, sa putem si noi sa ne petrecem cumva timpul liber care si asa este monoton. Eu nu voi intelege niciodata politicienii, de ce pentru ei stiu sa faca afaceri prospere, dar prin asociere nu reusesc sa faca ceva si pentru cei ce-i voteaza sa intoarca cumva rasplata votului, pentru ca tot ei ar avea de castigat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.