Dan Niţu şi Adrian Ionuţ Gadea - alţi sponsori ai lui Dragnea.

09 Februarie 2011, 21:22 | 4682 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal

 Continuăm prezentarea sponsorilor partidului lui Dragnea. Astăzi vom vorbi despre doi indivizi foarte bogaţi, prin prisma sponsorizărilor,  care au donat sume impresionante.

Primul dintre ei, Dan Niţu, este un fost muncitor la IME, fost tuşier prin divizia B, actualmente profesor de sport şi şef al arbitrilor din Teleorman. Aceste funcţii, plătite foarte prost, cel puţin aşa ştim noi, l-au îmbogăţit pe domnul Niţu. Vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Teleorman, D.Niţu, a dăruit "masa" PSD cu 750 de milioane de lei vechi, aproximativ 18.000 de euro. Donaţia, făcută Consiliului Naţional al PSD, nu, aşa cum era normal, organizaţiei PSD Teleorman, l-a ajutat pe Dragnea să fie ales secretar general al PSD. Lista sponsorilor acestui partid, pentru trecutele alegeri parlamentare, publicată de Monitorul Oficial,  ne arată că în Turnu-Măgurele trăiesc mulţi oameni bogaţi.

De unde o avea Niţu atâţia bani, ca să-i doneze unui partid? O fi lucrat la Vamă? Ştim că în fotbal sunt bani negri, dar nici chiar aşa! Un alt personaj cu pedigri, celebrul manager al spitalului din Furculesti, domnul Adrian Gadea, un fost şef al tineretului pesedist, care nu are nicio competenţă, în afara aceleia că este fiul primarului pesedist al comunei Ciuperceni, Anghel Gadea.

Fost consilier judeţean al PSD, funcţie din care a demisionat pentru a prelua conducerea spitalului din Furculesti, Adrian Ionuţ Gadea a donat acestui partid suma de 750 de milioane de lei vechi, ca şi D.Niţu. Fără să plătească impozit pentru o asemenea sumă, pe care a câştigat-o muncind, probabil, la BMW, la negru, domnul Gadea A. este într-o situatie mai mult decât neplăcută. În anul când a făcut această donaţie, domnul Gadea a declarat venituri totale de 200 de milioane de lei vechi (în declaraţia de avere) şi un credit luat de la CEC în valoare de 520 de milioane. Sumele acestea adunate nu ajung pentru donaţie, probabil că domnul A.Gadea s-a împrumutat  la cămătari pentru a strânge 750 de milioane.  E o sfidare a cetăţenilor această joacă de-a sponsorizatul, pentru că cei care sponsorizează nu declară la fisc aceste sume.

Adrian Gadea nu a avut bani să-şi cumpere un apartament, a făcut credit, în schimb a dat partidului 750  de milioane. De unde atâţia bani, domnule Gadea? Când veţi răspunde penal, doar sunteţi consilier juridic, nu-i aşa, pentru falsurile din declaraţiile date la fisc?

Parafrazând o celebră butadă, putem spune că "mai cresc şi-n Turnu-Măgurele oameni bogaţi", dar de ce e aşa sărac oraşul? Cei doi concetăţeni ai noştri, D.Niţu şi A.Gadea, au donat împreună 1,5 miliarde de lei vechi, o sumă pe care un muncitor obişnuit n-o strânge într-o viaţă. Ca să câştigi mulţi bani trebuie să fii sponsor al PSD. Domnule Dragnea, sunteţi nesimţit şi mincinos! 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
shylock pe 26 Februarie 2012, 09:58
#8
BOULE
BA TUTA HANDICAPATA DE REPORTER TE UITI LA NIMICURILE PE CARE LE FURA ASTIA, DAR LA MILIARDELE DE EURO PE CARE LE FURA PDL INCHIZI OCHII. ESTI O MARIONETA POLITICA DE TOT CACATUL. FELICITARI
ajax pe 20 Februarie 2011, 12:05
#7
sfat
DANE DA-L IN JUDECATA PE REPORTER(P.D.L.-IST.) CERE-I 750.DE MILIOANE DAUNE, SI APOI PUBLIC DA-LE CA DONATIE LA P.S.D. CA SA INVETE SA SE DOCUMENTEZE SI APOI SA BAGE INTRIGI.P.S. SUNT CURIOS CE FATA VA FACE ACEST AUTOR(!!!!!) CRIS....
ajax pe 16 Februarie 2011, 11:36
#6
adrevar
il cunosc foarte bine pe dan nitu. nu a vazut in viata lui atata banet!!! la banii astia nu statea in katanga in apartamentul maica-si etaj 4/4 cu apa cind ploua si mucegai cu un jaf de masina din 2000 la mana a doua. ia fost folosit numele stil mafia locala.
c.........tin pe 13 Februarie 2011, 10:47
#5
sunt dez de n.d.
e o magarie pe fata,se foloseste de oameni pe kare dupa aceea nu 2 bani pe ei...\n
sile pe 10 Februarie 2011, 13:09
#4
pt teleormaneni
Ati vazut cum e cu sponsorii PSD ?\nDragnea scoate banii, ii da amicilor, iar ei, fraierii sunt inregistrati ca sponsori ai partidului rosu,desi nu au castigat asemenea sume de cand lucreaza ei.\nDragnea o fi el hot si smecher, dar noi nu suntem prosti. Stim ca el se ascunde in spatele tuturor acestor mizerii. Pe mine, ma doare, ca ne crede pe toti, o masa de manevra.
ce conteaza pe 10 Februarie 2011, 09:23
#3
pt 1unuu
prietene ziceai ca de unde sponsorizare la turnu magurele cand nu ai unde munci, ai vazut ca sunt bani, poate ai vrut sa spui ca nu sunt bani de dat la alti chiar si copii sunt bani numai pentru ei
pavel. pe 10 Februarie 2011, 07:26
#2
ne crede prosti
normal ca bani au venit de la DRAGNEA via Teldrum, Proinvest etc......
anonim pe 10 Februarie 2011, 07:21
#1
sponsorizari
pe ei pe mama lor,hotia din tara nu se va sfirsii in veci si-n purur.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.